Patronum benim iş yerime bir kadın getirmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
belki de kadın dayanışması sadece lafta

O adamla calisip , isguzarlik yapıp ispiyonlamak oluyor yalnız kadın dayanışması değil .
İstifa edin o zaman görelim etik anlayışınızı .
Burda bizi yemeye çalışmayın yani

Aynısı arkadaşımın başına geldi ve patronu doktor ne kadar size ne deseniz de adamın yüzüne bakarken kimin aklına gelmez ve bu adamlar evliyse eşlerini tanıyorsanız daha bi rahatsız edici bence kanıtları sil çok miden bulanırsa ayrıl işten ama ne kadar bilmezsen o kadar kafan rahat eder dilersen de koltuklarda ayak izi vardı korktum biri girmiş olmasın diye sinyal ver getirmesin bir daha

Fazla abartıyorsunuz. Burda aaa hemen karısına haber ver tarzı yorumlar beklediniz belki ama bence doğrusu hiç karısmamaniz. Ahlâk bekciliginin luzumu yok. Mideniz almıyorsa işten ayrılın.
ahlak bekçiliği mi? sadece işyerimde bir adam karısını aldatmış ama doğru ben de severim yasakları

evet şimdi bunu yapmak çok iyi olacak benim için. ben ilk işyerime girdiğimde hırsız mı girdi diye şüphelendim hemen kasaya koştum... ayy bileydim böyle olacağını

Ya adam için en uygun yer orası demek ki sahibi o ve sizin de patronunuz bence boşverin. İlk etapta bir şaşkınlık panik oluyor sonra geçiyor. Silin görüntüleri sizi ilgilendirmez

Adam da biri bakar eder diye kameraları banlamasısonra açma bari mübarek.Ertesi gün aç.Neyse siz karışmayın hiç.Umursamıyorlar belli.Odayı eski haline getirirlerdi yoksa.
yemin ederim oda tertemiz olsaydı umrumda olmazdı bir de pis bırakmışlar.

Konusahibi samimiyetimle söylüyorum.Siz suçlu çıkarsınız.Hiç olmamış gibi davranın.İma falan etmeyin patronunuza sizinle uğraşmasın sonra.Boşverin işinizi yapın geçin.

Etiksel olarak evet bende esino taniyorsam anlatmak isterdim ama bunu yapmak pekte uygun düşmez. Herkesin kendi hayati. Iyilik yapacagim derken en kötü siz olabilirsiniz. Ama patronunuzun agzini yoklayın sizi burda bir kadinla gormusler falan diye belki bu ona gözdağı verir ama yapacak olanda her yerde yapar malesef... siz siz olarak dahil olmayin derim. Karısının da kendisinin de nasil tepkiler verecegini bilemezsiniz. Sonrasinda başınız agrimasin size düşen sessizce işi birakmak olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…