• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patronum benim iş yerime bir kadın getirmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merak ettim görüntüler dediğiniz o malum olayı mı gösteriyor yoksa sadece kadının iş yerine girip çıktığı anları falan mı

Sevişmiş olabilirler , uyuşturucu kullanmış olabilirler, ikisini aynı anda yapmış olabilirler. Aklıma daha uç bir şey gelmiyor. Dostça oturmuş , uyumuş vs olabilirler. Kadın hisseder dediniz de o lafı geneld evli kadınlar kocaları için söyler, bi halt karıştırınca hissederim hesabı. Hiçbiri elimi ayağımı titretmez, şayet kendi evime girip eşimi böyle bir görüntü içinde görmediysem 😬 Suçlusunuz çünkü adamın özel hayatını deşifre etmeye çalışıyorsunuz ama adam sizinle evli değil, flörtünüz değil işvereniniz. Pislik bırakmışlardır x bey odam çok pisti hırsız mı girmiş dersiniz olur biter . kaldı ki çöp bile bırakmamışlar.

Aşkı memnu'nun Beşir'i canlandı gözümün önünde. O da istemeden iş vereninin uygunsuz anlarına tanık olup kaydediyordu..
Yani konuyu okuyunca ben sizin gerilmenize hak verdim. Kim rahatsız olmaz ki? Sizin çay koyduğunuz masada kimbilir neler denediler. Ben böyle bir şeye tanık olmak asla istemezdim. Ama yapacağınız çok da bir şey yok. En kötü esas patrona çıkıp 'boyle ahlaksız bir ortamda çalışmak istemiyorum,tazminatimi verin cikayim' dersin, gerisi onda olur. İsterse oğluyla halleder, isterse adamın karısına söyler. Ama en azından sana cok sicramaz. Direkt adamın eşini ararsan bu konuda da yazdıklari gibi 'adamda gözü var' konumuna dusebilirsin. Dünya iğrenç bir yer ve erkekler pek bir kıymetli...

Onun dışında, adam iyi ki de akıllılık edip kameraları bantlamis.
Ya bantlamasaydi??
İğrenç!

Anlamadığınız kısım şu, insanların özel hayatları hakkında bilgi sahibi olmanız imkansız. Belki açık ilişki yaşıyorlar, belki çift olarak farklı fantezileri var, belki kadın cinsellik istemediği için eşine karışmıyor, belki biliyor ama sesini çıkarmıyor. Hepsi kötü bu seçeneklerin ama mümkün mü mümkün... O yüzden özel hayatlarına müdahil olmayın insanların diye tavsiye veriyoruz. Hayır adam farkına varsa elinizde görüntüler olduğunun özel hayatın gizliliğini ihlalden dava bile açabilir sanıyorum. Kayıt büyük suç.
Peki kadının herşeyden habersiz olduğu ve aldatılırsa boşanacak kadar gururlu olduğu bir senaryo mümkün mü ? Bence mümkün.Bu konuda konu sahibinin görüntüleri vermesini bende uygun bulmuyorum.Hukuksal sıkıntı çıkabilir ama bir hemcinsimizin aldatıldığını bilipte görmezden gelmek hoş değil.Başka bir şekilde kadına ima edebilir.Kadın durumu biliyorsa anlamazdan gelir bilmiyorsa işin peşine kendi düşer.

ama rahatladım iyi de kötü de olsa. üzerime yük bindirdim kendi kendime
Konundan böyle bir sonuç çıkar
Çok seçeneğinde yok aslında
Ya bu benim ahlak anlayışıma tets deyip ayrılacaksın
Yada arkadaşların deyimiyle profesyonel olup işine devam edeceksin
İşsizlikte büyük problem
Zaten işsizlik vardı pandemi sürecinde dahada kötüleşti
Ne durumdasın bilemiyorum
Dumunun muhasebesini yapıp kendine göre en iyisini yapmalısım

Ne alakası var ki ?
Çöp karıştırmak , an an kameraya bakmak ..
Size mi kaldi bunları araştırmak
Adamı beğendiniz mi naptiniz anlamadım , karısı gibi didik didik etmişsiniz 🙄
İnsan ilgilenmediği kişi için bu kadar yorulmaz..

Yok artık abartmayın.
Tamam yaptığı doğru değil ama ne demek hoşlandı vs.

Peki kadının herşeyden habersiz olduğu ve aldatılırsa boşanacak kadar gururlu olduğu bir senaryo mümkün mü ? Bence mümkün.Bu konuda konu sahibinin görüntüleri vermesini bende uygun bulmuyorum.Hukuksal sıkıntı çıkabilir ama bir hemcinsimizin aldatıldığını bilipte görmezden gelmek hoş değil.Başka bir şekilde kadına ima edebilir.Kadın durumu biliyorsa anlamazdan gelir bilmiyorsa işin peşine kendi düşer.

Kadın salak değilse zaten kocasının yediği haltlardan er geç haberi olacak. Ben bu tarz aile içi durumlara dışardan birinin asla ve hiçbir şekilde müdahale etmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Kadın salak değilse zaten kocasının yediği haltlardan er geç haberi olacak. Ben bu tarz aile içi durumlara dışardan birinin asla ve hiçbir şekilde müdahale etmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Bir kadının aldatıldığında geç haberi olmasıyla erken haberi olması arasında fark olduğunu düşünüyorum.Bence bir kadının aldatıldığından erken haberi olursa,erken yaşta boşanırsa işler onun için çok daha kolay olur.Ben olsam açık açık söylemesem bile bir şekilde durumu karısına çaktırırdım bir süre sonra da bir bahane bulup istifa ederdim.Herkesin düşüncesi farklı tabi

Çalıştığınız yerde malum olayların yaşanmış olmasını düşünmeniz sizi rahatsız etmiştir bu çok normal bir durum. Ancak görüntüleri kaydetmeniz ya da çöpte prezervatif ya da kullanılmış havlu kağıt tarzı bişiy aramanız bana değişik geldi.
ilerde eşi şüphelenirse size danışırsa söyleyebilirsiniz onun dışında kanıtlamaya çalışmak size birsey kazandırmayacaktır.
O odada çalışmak ve patronunuz artık midenizi bulandırıyorsada bence ayrılabilirsiniz o işten , çünkü rahatsız olduğunuz bir yerde çalışmak zor olacaktır sizin açınızdan

Bir kadının aldatıldığında geç haberi olmasıyla erken haberi olması arasında fark olduğunu düşünüyorum.Bence bir kadının aldatıldığından erken haberi olursa,erken yaşta boşanırsa işler onun için çok daha kolay olur.Ben olsam açık açık söylemesem bile bir şekilde durumu karısına çaktırırdım bir süre sonra da bir bahane bulup istifa ederdim.Herkesin düşüncesi farklı tabi

E problem ne o zaman? Ben insanların ilişkilerine burnumu sokmamayı tercih ederim, siz söylemeyi tercih edersiniz. Bitti.

Rahatsiz olmanizi anlarim, kim oturdugu calistigi masada kamasutra denemeleri yapilmasini ister ki?
Ama goruntu kaydetmeniz, cop karistirmaniz 🤦🏻‍♀️
Onlar belki gizli sakli iliski yasiyor, topluma gore ahlaksizlik yapiyorlar ama sizin yaptiginizda asla normal degil asla..

Cogu kisi bosver, adamin özel hayati gibi birsey yazmis.
Özel hayat ise eger bunlari özel alanda yaşasın, iş yerinde degil.
Bence rahatsiz edici bir durum, isterse kendi esi veya sevgilisi olsun, insanlarin calistigi ortamda mi yapilmasi gerekiyor bunlar.
Ofis fantezisi diye bişey hiç duymadınız mı? 😂

E problem ne o zaman? Ben insanların ilişkilerine burnumu sokmamayı tercih ederim, siz söylemeyi tercih edersiniz. Bitti.
Benim için problem yok ama dikkat etmek lazım karma mı desem İlahi adalet mi desem bir şeyler var bence yaptıklarımız,yapmadıklarımız,görüpte sustuklarımız bir şekilde bizimde başımıza gelebiliyor neyse..

Açıkçası şantajlamak için kaydetmişsin tüm bunları
Ben burda bir iyi niyet görmüyorum
Adamın yaptığı zaten kötü birşey
Ama buraya gelip yok “kadın dayanışması laftaymış”falan filan deyip duyar kasma
Sen bildiğin şantajlama peşindesin
Yoksa o görüntüleri ne diye kaydeder insan
Ne insanlar var ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X