- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.914
- 158
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki kadının herşeyden habersiz olduğu ve aldatılırsa boşanacak kadar gururlu olduğu bir senaryo mümkün mü ? Bence mümkün.Bu konuda konu sahibinin görüntüleri vermesini bende uygun bulmuyorum.Hukuksal sıkıntı çıkabilir ama bir hemcinsimizin aldatıldığını bilipte görmezden gelmek hoş değil.Başka bir şekilde kadına ima edebilir.Kadın durumu biliyorsa anlamazdan gelir bilmiyorsa işin peşine kendi düşer.Anlamadığınız kısım şu, insanların özel hayatları hakkında bilgi sahibi olmanız imkansız. Belki açık ilişki yaşıyorlar, belki çift olarak farklı fantezileri var, belki kadın cinsellik istemediği için eşine karışmıyor, belki biliyor ama sesini çıkarmıyor. Hepsi kötü bu seçeneklerin ama mümkün mü mümkün... O yüzden özel hayatlarına müdahil olmayın insanların diye tavsiye veriyoruz. Hayır adam farkına varsa elinizde görüntüler olduğunun özel hayatın gizliliğini ihlalden dava bile açabilir sanıyorum. Kayıt büyük suç.
Yahu boşver öyle bi yazmışsın ki görende seni aldattı sanırteşekkür ederim çok aldatmaya şahit oldum çevremde. insan çalıştığı yerde görünce bi an napacağımı sapıttım
Konundan böyle bir sonuç çıkarama rahatladım iyi de kötü de olsa. üzerime yük bindirdim kendi kendime
Ne alakası var ki ?
Çöp karıştırmak , an an kameraya bakmak ..
Size mi kaldi bunları araştırmak
Adamı beğendiniz mi naptiniz anlamadım , karısı gibi didik didik etmişsiniz
İnsan ilgilenmediği kişi için bu kadar yorulmaz..
Peki kadının herşeyden habersiz olduğu ve aldatılırsa boşanacak kadar gururlu olduğu bir senaryo mümkün mü ? Bence mümkün.Bu konuda konu sahibinin görüntüleri vermesini bende uygun bulmuyorum.Hukuksal sıkıntı çıkabilir ama bir hemcinsimizin aldatıldığını bilipte görmezden gelmek hoş değil.Başka bir şekilde kadına ima edebilir.Kadın durumu biliyorsa anlamazdan gelir bilmiyorsa işin peşine kendi düşer.
Boyle boyle OKB olunuyor aman dikkat.
sonucta bu forumda is yeri servisinde sevisenleri de okuduk, sevisilmeyen yer kalmamis![]()
Bir kadının aldatıldığında geç haberi olmasıyla erken haberi olması arasında fark olduğunu düşünüyorum.Bence bir kadının aldatıldığından erken haberi olursa,erken yaşta boşanırsa işler onun için çok daha kolay olur.Ben olsam açık açık söylemesem bile bir şekilde durumu karısına çaktırırdım bir süre sonra da bir bahane bulup istifa ederdim.Herkesin düşüncesi farklı tabiKadın salak değilse zaten kocasının yediği haltlardan er geç haberi olacak. Ben bu tarz aile içi durumlara dışardan birinin asla ve hiçbir şekilde müdahale etmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Bir kadının aldatıldığında geç haberi olmasıyla erken haberi olması arasında fark olduğunu düşünüyorum.Bence bir kadının aldatıldığından erken haberi olursa,erken yaşta boşanırsa işler onun için çok daha kolay olur.Ben olsam açık açık söylemesem bile bir şekilde durumu karısına çaktırırdım bir süre sonra da bir bahane bulup istifa ederdim.Herkesin düşüncesi farklı tabi
Ahh ahh ben de çok iyiydim değerlendiremedimKonu sahibi cinayet masasında olsaymış, delilleri toplayıp hemen çözermiş valla cinayeti..Bence ayrılsın polisliğe başvursun
Ofis fantezisi diye bişey hiç duymadınız mı?Cogu kisi bosver, adamin özel hayati gibi birsey yazmis.
Özel hayat ise eger bunlari özel alanda yaşasın, iş yerinde degil.
Bence rahatsiz edici bir durum, isterse kendi esi veya sevgilisi olsun, insanlarin calistigi ortamda mi yapilmasi gerekiyor bunlar.
Benim için problem yok ama dikkat etmek lazım karma mı desem İlahi adalet mi desem bir şeyler var bence yaptıklarımız,yapmadıklarımız,görüpte sustuklarımız bir şekilde bizimde başımıza gelebiliyor neyse..E problem ne o zaman? Ben insanların ilişkilerine burnumu sokmamayı tercih ederim, siz söylemeyi tercih edersiniz. Bitti.
Yok artık abartmayın.
Tamam yaptığı doğru değil ama ne demek hoşlandı vs.
Ofis fantezisi diye bişey hiç duymadınız mı?![]()