- 7 Ocak 2020
- 455
- 518
- 33
Sevdiğiniz belli dedektiflige soyundugunuza göre. Action arıyorsunuz kendinizeahlak bekçiliği mi? sadece işyerimde bir adam karısını aldatmış ama doğru ben de severim yasakları
Bu adamin kameralara kadar bantlayip bu isi isyerinde yapmasindan bir ben mi rahatsiz oldum ?
Hayır banada garip geldi. Birisi kamerayı izleyince kadını görmese bile adamın bantlamak gibi saçma bir çabaya girmesinden zaten şüphelenir. Ya kendini çok zeki sanıyor ya da alkollü falandı saçmaladıBu adamin kameralara kadar bantlayip bu isi isyerinde yapmasindan bir ben mi rahatsiz oldum ?
Patron mu işten ayrılsınpatron kamerayla izlenen ofise özel hayatını karıştırsın, bundan rahatsız olan çalışana verilen tavsiye: çok rahatsızsan işten ayrıl :S:S:S. yok beee ne rahatsızlığı. ama tabi ÇOK rahatsızsan al eline bi bez siliver koltukları duvarları.
sdlfkşdasjdfslşkds. ne diyeceğimi bilemediğimden bişey diyemeyeceğim. süper.
Patron mu işten ayrılsın.
teşekkür ederim çok aldatmaya şahit oldum çevremde. insan çalıştığı yerde görünce bi an napacağımı sapıttımBence görüntüleri al şantaj yap istediğim zamı vermezsen kendini YouTube da bulursun de :))))))))
Şaka şaka
ADamın özel hayatı , iş ortamında kimse kimseyle akraba değil.
Kaldı ki akraba olsa ne yazar.
Sen gözlerini yum vazifeni yap
patronun özel hayatını neden bu kadar önemsiyorsunuz?eliniz ayağınız titreyip ağlayacak kadar?? patrona ilgi duyuyor olabilir misiniz acaba aklıma bu geldi ?
nefffret ediyorum nefffretPatrona aşık mısınız ?
teşekkür ederim çok aldatmaya şahit oldum çevremde. insan çalıştığı yerde görünce bi an napacağımı sapıttım
en büyük aşklar nefretle başlar lafı geldi aklımanefffret ediyorum nefffret
ne bileyim yahuu karısı sayesinde bu günlere geldi... yani ya bana aynısı yapılsaydı diye düşündüm. ama doğruYapılan ne kadar ahlaksızca olsa da sizi ilgilendirmez. Görüntüleri kaydettiğinizi, çöpleri karıştırdığınızı hele sakın kimseyle paylaşmayın, haksızsınız çünkü. Patronunuzun kendi özel hayatı bu. Yapabileceğiniz hiç bir şey yok, olmamış gibi davranacaksınız. Kadın dayanışması mantığına da katılmıyorum. Bakalım karısı sizinle dayanışma yapmak istiyor mu? Belki farkında ama görmezden geliyor. Sizin ona söyleyip rencide etmeye hakkınız yok. Unutun gördüklerinizi.
Çöpü neden karıştırıyorsunuz ? kullanılmış prezervatif görseniz mesela ne yapacaksınız ? ya da ne aradınız çöpte ? cinsel ilişki delili bulsanız muhtemelen fotoğraf çekecektiniz. adam ahlaksız o ayrı ama mekan adamın mekanı. İş bitmiş herkes gitmiş misafirini getirmiş. sizden izin alacak değildi ki.nefffret ediyorum nefffret
İyi de ahlaksızlık yapan bir adamın yanında çalışmaya devam etmek rahatsız edemez mi arkadaşlar. Küçük işletmelerde abi kardeş gibi olunuyor. Adama nasıl saygı duyacak bundan sonra? Bantlama falan
Çalıştığım ortamın etik olmayan bir olayda kullanılmasıHiç umrumda olmaz. İşime giderken kişilik özelliklerimin çoğunu kapının dışında bırakırım. Suç mahiyetinde birşey olmadığı sürece müdahale edilmemeli. Böyle diyerek kadınların iş hayatında geri bırakılmasına sebep oluyoruz. Yapmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?