Patronum benim iş yerime bir kadın getirmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu adamin kameralara kadar bantlayip bu isi isyerinde yapmasindan bir ben mi rahatsiz oldum ?

Adam işyerini aynı zamanda garsoniyer yapmış..Şaşırmıyorum artık erkeklere...
Kamerayı kapatmayı bilmiyor herhalde yazık bir de bantlamakla uğraşmış..
Ben olsam takmazdım bana bi zararı yoksa

Bu adamin kameralara kadar bantlayip bu isi isyerinde yapmasindan bir ben mi rahatsiz oldum ?
Hayır banada garip geldi. Birisi kamerayı izleyince kadını görmese bile adamın bantlamak gibi saçma bir çabaya girmesinden zaten şüphelenir. Ya kendini çok zeki sanıyor ya da alkollü falandı saçmaladı

Patron mu işten ayrılsın .

teşekkür ederim çok aldatmaya şahit oldum çevremde. insan çalıştığı yerde görünce bi an napacağımı sapıttım

Yapılan ne kadar ahlaksızca olsa da sizi ilgilendirmez. Görüntüleri kaydettiğinizi, çöpleri karıştırdığınızı hele sakın kimseyle paylaşmayın, haksızsınız çünkü. Patronunuzun kendi özel hayatı bu. Yapabileceğiniz hiç bir şey yok, olmamış gibi davranacaksınız. Kadın dayanışması mantığına da katılmıyorum. Bakalım karısı sizinle dayanışma yapmak istiyor mu? Belki farkında ama görmezden geliyor. Sizin ona söyleyip rencide etmeye hakkınız yok. Unutun gördüklerinizi.

ne bileyim yahuu karısı sayesinde bu günlere geldi... yani ya bana aynısı yapılsaydı diye düşündüm. ama doğru

nefffret ediyorum nefffret
Çöpü neden karıştırıyorsunuz ? kullanılmış prezervatif görseniz mesela ne yapacaksınız ? ya da ne aradınız çöpte ? cinsel ilişki delili bulsanız muhtemelen fotoğraf çekecektiniz. adam ahlaksız o ayrı ama mekan adamın mekanı. İş bitmiş herkes gitmiş misafirini getirmiş. sizden izin alacak değildi ki.

İyi de ahlaksızlık yapan bir adamın yanında çalışmaya devam etmek rahatsız edemez mi arkadaşlar. Küçük işletmelerde abi kardeş gibi olunuyor. Adama nasıl saygı duyacak bundan sonra? Bantlama falan

ben de boyle dusunuyorum.

Ama tek patronlu bir sirkette ne yapilabilir ki.

Çalıştığım ortamın etik olmayan bir olayda kullanılması
Beni rahatsız eder
Buna sessiz kalmak göz yummak benimde ahlaki anlayışıma terstir
Bu konuda profesyonel olmakta istemem doğrusu

Ha gidip eşine söylermiyim hayır
böyle bir ortam zaten profesyonel değildir ve işim olmazdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…