- 10 Nisan 2020
- 1.446
- 5.676
- 78
Aldatılan kadınların boşanmadığı bu kk da sen niye istifa edeceksin? Çalışmaya devam et. Daha güzel bir iş bulursun o zaman ayrılumarım kovar vallahi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldatılan kadınların boşanmadığı bu kk da sen niye istifa edeceksin? Çalışmaya devam et. Daha güzel bir iş bulursun o zaman ayrılumarım kovar vallahi![]()
Seviyorsun yani milletin isine burnunu sokmayi bak tacizci olur ifsalarsin helal derim sapik olur hirsiz olur hatta milleti gizlice telefona kaydedip santaj yapan ki sensin ifsa edersin böylelerini helal derim ama iki kisinin belki para belki ask belki kacamak is götürmesi seni irgalamaz karisi ablan olur ok en yakin arkadasin olur ok ama sen patronunun kullanip attigi kondomu iyyyykkk cöpte bulsan alacaktin burasi zaten igrenclik akan kismi milleti ifsa ediyon bir gün basina gelir bise hiccc tasalanmadaha buranın varlığından bile haberim yokken bir adamı ifşaladım ve hiç de herhangi bir cesaret arayışına girmedim. sizler sadece burada olan insanlarsınız başka ne olabilir hayatıma nasıl karışabilirsiniz ki
ben aldatılsam bilmek isterim olay sadece bu
Böyle adamlarin karisi sanane kocamdir yapar der veya kocamda gözün var der konu sahibini yolar kocasi bir yüzük alir beraber gömerler metresi tarihe olan dedikoducu maydanozlara olur adam zengin belliki aldatildigini her kadin anlar herrrr kadin erkekler mutlaka bir acik verir yeterki uyanik olsun kadinlarHerkes yine konu sahibine saldırmış,,, sizin eşiniz osa bilmek istemezmiydiniz?? En azından sahte bir hesapla karısına ulaştırsın haberim yok gibi davransın ,karısı karar verir artık olacağa.. Böyle adamlar evde 4,4lük gibidir .karısı bilmli aslında.
teşekkürler. işe geldiğimde baktım. hafiye oluyorum evet suçluyum
O değilde konu sahibine ne yüklendiniz :))))İşe geldiğinizde bu kadar çöpleri karıştırmak, kameralara bakmak sizi haddinize değil kaldı ki söylediklerimin bir tanesine bile cevap verememişsiniz çünkü doğru çünkü çok saçma anlattıklarınız. Nereden tutsak elde kalıyor.
Hem kamera kayıtları geçmişe dönük olarak ancak bir hırsızlık suç olayı olursa istenir polis eşliğinde çıkartılır bunu da patron işyeri sahibi olarak talep eder kimse geçmişe dönük durup dururken kameraya bakmaz otomatik kayıttır onlar incelemesi polise aittir ,içindekileri.. siz dur bakayım diyemezsiniz o yüzden de patron neden izleneceğinden şüphe etsin de bantlasın ki.. Kendi talep etmediği sürece zaten kimse izleyemez burada patlıyorsunuz bir kere.
Bantlama işini ancak hırsızlar yapar ortaya çıkıp kayıtlar isteneceği için tanınmamak için yüzlerinde maske varken bantlarlar patronunu yüzü apaçık ortadayken bantlaması komik değil mi??
çok mu film izliyorsunuz siz? Bir sekreterin bilgisayarında kamera kaydı ne arar bilgisayardan geçmişe dönük kayıt zaten izlenemez!! hadi diyelim doğru gittiniz kanıtları gösterdiniz adam karısını bir şekilde ikna eder ama size öyle bir tazminat davası açar ki süründürür bunu düşündünüz mü..
savunma değil ama biligi vermek isteedim. kamera sistemini geri alabileceğiniz basit sistemler var doğru. Eski işyerimde vardı. istediğin ana bakabiliyordun.İşe geldiğinizde bu kadar çöpleri karıştırmak, kameralara bakmak sizi haddinize değil kaldı ki söylediklerimin bir tanesine bile cevap verememişsiniz çünkü doğru çünkü çok saçma anlattıklarınız. Nereden tutsak elde kalıyor.
Hem kamera kayıtları geçmişe dönük olarak ancak bir hırsızlık suç olayı olursa istenir polis eşliğinde çıkartılır bunu da patron işyeri sahibi olarak talep eder kimse geçmişe dönük durup dururken kameraya bakmaz otomatik kayıttır onlar incelemesi polise aittir ,içindekileri.. siz dur bakayım diyemezsiniz o yüzden de patron neden izleneceğinden şüphe etsin de bantlasın ki.. Kendi talep etmediği sürece zaten kimse izleyemez burada patlıyorsunuz bir kere.
Bantlama işini ancak hırsızlar yapar ortaya çıkıp kayıtlar isteneceği için tanınmamak için yüzlerinde maske varken bantlarlar patronunu yüzü apaçık ortadayken bantlaması komik değil mi??
çok mu film izliyorsunuz siz? Bir sekreterin bilgisayarında kamera kaydı ne arar bilgisayardan geçmişe dönük kayıt zaten izlenemez!! hadi diyelim doğru gittiniz kanıtları gösterdiniz adam karısını bir şekilde ikna eder ama size öyle bir tazminat davası açar ki süründürür bunu düşündünüz mü..
Çünkü yaptığı en az patronunun yaptığı kadar etik açıdan yanlış üstelik patronunun yaptığının aksine suç...Konu sahibine niye yüklenilmiş bu kadar anlamış degilim Kadın gerilmiş burada bizimle paylaşmış.