• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patorunum Sevgilim ise

Bu adam kadınlar konusunda profesyonel belliki artık senden sıkılmış , ilgi göstermiyor
ama senin halen onun yanında çalışmanı garipsedim mutluluğun ve huzurun için o işten çıkmalısın
orada kaldığında dertlerin bitmez,
iş konusunu ön plana atman , başka yerde iş yok demen de doğru değil ,
uğraşsan bence bulursun
bu şartlarda orada kalmanada şaşırdım , cesur ol ve oradan uzaklaş bence

aranizdaki yas farki ilerde sorun olur,az buz degil 14 yas..
zaten ilgisizmis,sende yok gibi davran isine gucune bak..daha duzgun bi is buldugun an hemen birakirsin isi..
aramasin sormasin hic orali olma..ekmegini kazan orda yeter.

Ben moruk bulmadim açıkçası evet yaş farki fazla ama anlasabildigin surece sorun yok adam mesaj felan atmiyormus cunku yasinin verdigi bi agirlik var siz daha gencsinz sizin gibi kani deli akmiyor tabi sizin de evlenmeye niyetiniz olmadigini dusundugu icin geri cekilmis.belki kendiside ayrilmak istiyordur fakat size soyleyememistir siz konuşun illaki uzlaşırsnz işten ayrilmaniza gerek bi durumda gormedim ama sevgilinizle ayrilsaniz da dedikodular yine devam edecektir sizi gozetleyecektir insanlar bununda sizi olumsuz etkileyecegini dusunuyorum inşaAllah yeni bir is bulursunuz..
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim öncelikle bir aydır yüz yüze doğru düzgün bile konuşamadık çünkü zamanı yokmuş bey efendinin artık bu akşam mesajıma cevap attığı anda yazacağım her şeyi

Bu adam kadınlar konusunda profesyonel belliki artık senden sıkılmış , ilgi göstermiyor
ama senin halen onun yanında çalışmanı garipsedim mutluluğun ve huzurun için o işten çıkmalısın
orada kaldığında dertlerin bitmez,
iş konusunu ön plana atman , başka yerde iş yok demen de doğru değil ,
uğraşsan bence bulursun
bu şartlarda orada kalmanada şaşırdım , cesur ol ve oradan uzaklaş bence
İşsiz kaldığımda kendimi daha çok mutsuz hissedeceğim ve iş bulamayınca gerçekten psikolojim bozulacak ve keşke sevgili olmasaydım en azından şimdi bir işim olacaktı diye düşünüp duracaktım onun için iş bulmadan çıkmak istemiyorum.

aranizdaki yas farki ilerde sorun olur,az buz degil 14 yas..
zaten ilgisizmis,sende yok gibi davran isine gucune bak..daha duzgun bi is buldugun an hemen birakirsin isi..
aramasin sormasin hic orali olma..ekmegini kazan orda yeter.
iş bulana kadar aynen dediğinizi uygulmaya çalışacağım inşaallah başarılı olabilirim teşekkür ederim yorumunuz için

Sevgilinden ayrılınca işten niye ayrılasın ki? Sevgilisi olman karşılığında mı verdi işi? Prensiplerini de ilk işinde ezip geçmişin daha sonraki iş tecrübelerini pek düşünemedim
xenforo-smilies-kk53.gif

Sevgilinden ayrıl ama işten ayrılma. Mobbing uygulayabilir tetikte ol ;)

Yalnız Allah'tan kuralları olan biriymişsin bi de kuralların olmasaydı nolurdu kim bilir.
Sana ilk önce kendi içindeki çelişkileri halletmeni öneririm.
Kuralları olan insanlar sırf ilgi görmek ve rahat etmek için nası olsa patron diye bişey hissetmediği boşanmış insanlarla ilişki yaşayıp işimden olmayım diye sevgili kalmaya tahammül etmezler canım.

Adam iyi olsaydı zaten kadın ondan boşanmazdı
herhalde ihanet var işin içinde , adam saf kız arıyor etrafta kandırmak için ,

Siz de farkındasınız sanırım, bu ilişki başka hiçbir sebepten olmasa bile, patronunuzla olduğu için başından yanlış olmuş.

Hem patronunuzun davranışları, hem de iş ortamında ilişkinizin afişe olmuş olması sebebiyle, başka bir iş bulmanız en hayırlısı olacaktır. Siz de bu durumu kabul edip, yeni bir iş arayın.

Amerikalıların çok sevdiğim bir lafı vardır, "yemek yediğin yerde tuvalete gitmeyeceksin" derler. Kulağınıza küpe olmasını umarım. Çok gençsiniz, önünüzde bütün bir yaşam var. Aynı hatayı tekrarlamayın.

Öncelikle bütün kadınlar kulübü okuyucularına merhabalar,

Arkadaşlar gelelim benim konuma

Üniversiteden geçen sene mezun oldum, 23 yaşındayım.İyi bir mesleğim var fakat iş bulmak çok zor istediğin işi yapamamak da cabası her neyse 6 ay önce iş görüşmesine gittim özel bir okula ve işe kabul edildim.Çok profesyonel bir yer değil.Fakat iş görüşmesinde görüştüğüm patronum biraz garipti ilk gün benden hoşlandığı çok belliydi.normalde iş görüşmesine gelenler iki dakikadan fazla görüşmeyen adam bana bütün okulu o gün gezdirdi hatta inşaat yapılan bir yeri bile ve bende anladım ki bu adamda bir iş var.Gel zaman git zaman ben çalışmaya başladım sürekli mesaj atmalar konuşmalar derken biz sevgili olduk, normalde çok kuralcıyımdır ve bu ilişkide kurallarımı çiğnedim.öncelikle benim daha doğru düzgün ilişkim olmamışken o evlenmiş boşanmış birisi sözde onun söylediğine göre 2 3 aylık bir evlilikmiş fakat çocuğu yok.Ayrıca o 36 yaşında.Daha sonra okuldan başka bir öğretmenle sevgili olmuş sonrada ben.Bütün herkesin ve onun söylediğine göre gerçekten sorunlu bir kadınmış fakat günahını almak istemem yapmadığı şey kalmamış okulda.Bütün öğretmenler zamanla bizim sevgili olduğumuzu okulda öğrendi.Kalabalık bir kurumda çalışınca dedikodusu da bol oluyor.İlk zamanlar benimle sürekli bir şeyler yapmak isteyen, her an her şeyi haber veren mesaj atan, 5 dakika dahi olsa beni görmek isteyen adam gitti yerine ilgisiz alakasız mesajlarıma 3 4 saatte bir cevap veren ayda bir iş yeri dışında görüşebilen belki daha uzun zaman...okulda yanıma gelmeyen ki önceden sürekli okulda yan yana olan bizdik.Birisi haline geldi.Uzun bir tatil yaptım, gitmeden önce aramız ramazan dolayısıyla böyleydi, gelince düzelir diye düşünmüştüm ama hiç düşündüğüm gibi de olmadı.Şimdi yine mesajlarıma geç cevap veren ilgisiz önceden sınıfıma gelen adam şimdi hiç gelmiyor okulda birbirimizi doğru düzgün görmüyoruz.dışarıda desen hiç bir şey yapmıyoruz ve acayip sıkılmaya başladım.Önceden her gün evlenecek miyiz diye sorular sorardı niyetinin evlilik olduğunu düşünürdüm.Ben yaşım gereği birazda üniversiteden yeni mezun olmuşluğun rahatlığından ve yüksek lisans yapmayı düşündüğümden evliliğe hem erken bakıyordum hemde daha doğru düzgün onu tanımazken evlilik düşünemiyordum.ve ona dedim ki sürekli evlenelim evlenelim diyorsun ama ben evliliğe erken bakıyorum yanlış anlama sadece hazır hissetmiyorum dedim ona.biraz tavır aldı daha sonra da evlilik konusunu hiç bir şekilde açmadı.şimdi ise onunla mutlu değilim iş yerimde mutlu değilim kendimi huzurlu hissetmiyorum bir an önce işten çıkmak istiyorum çünkü bu çocukla bir sonum olduğunu düşünmüyorum.Evet önceden çok mutluydum ilgiye ihtiyacım vardı ve o ilgi beni çok mutlu ederdi.Şimdi ise hiç sevgilim olmasa daha mutlu olacağıma inanıyorum.İş yerinde çalışma olarak çok rahatım.işten çıksam iş yok bulamıyorum bulsam da düşük maaşlara uzak yerlerde istemediğim işler oluyor.İşten çıkmadan patronumdan ayrılsam o da olmuyor.Aynı iş yerinde yürümeyeceğini biliyorum.Seviyor musun derseniz ilk zamanlar onun bana gösterdiği ilgiyi sevdim şimdi o da olmayınca durum böyle ne yapmalıyım arkadaşlar.Kendime de kızıyorum en baştan kendime engel olmalı ve başından evlilik geçmiş ve 37 yaşında bir erkekle sevgili olmamalıydım diye düşünüyorum.Şu anda ne yapmalıyım lütfen bir akıl verin.
Okuduğunuz için çok teşekkür ederim.
Cok buyük ya gencecik kizsin 37 yasinda adama niye sevgili olarak sectin üstelik bosanmis dengi dengine derim...

Aramızda ciddi ciddi bu adamın evlilik niyetiyşe yaklaştığını düşünen varsa üzülürüm. :KK14: Konu sahibi istifa edip kurtarın kendinizi şu an için yapamıyorsanız da son hızla aramaya devam edin.

Dikkatli oku suan sorun olmaz ama ileride olur. Kadin tas gibiyken adam moruk olcak, yalanmi? Ben simdiden dedim nolmus.
Kendin 34 yasindasin 36 yasinda adama MORUK diyosun erken menapoza mi girdin kendini niye ihtiyar goruyosun ablacim naptin ya :d ben de ergen biri yazdi sandim profiline bakinca soka girdim

Güzel kardeşim sen nasıl ayrılayım ne yapayım diyorsun ama bu patron seni zaten terketmiş. Hem de hiçbir ayrılık konuşması bile yapmadan.
Anlattıklarından öyle anlaşılıyor. Hiç sıkma kendini o kimbilir hangi ufuklara yelken açmıştır. İşine gücüne bak. O senin kadar dert etmiyor belli ki. Sen neyi dert ediyorsun? Yapma etme değmezzz

Kendin 34 yasindasin 36 yasinda adama MORUK diyosun erken menapoza mi girdin kendini niye ihtiyar goruyosun ablacim naptin ya :d ben de ergen biri yazdi sandim profiline bakinca soka girdim
Profildeki yaş dogru mu peki? Ayrica profilime bakicsk kadar sapikca takip etmesen. Siz niye anlamiyorsunuz ben yas farkindan dolayi moruk dedim. İsine geldigi gibi cekip durma. Birde yakami birak. Ne saplantilisin.

Profildeki yaş dogru mu peki? Ayrica profilime bakicsk kadar sapikca takip etmesen. Siz niye anlamiyorsunuz ben yas farkindan dolayi moruk dedim. İsine geldigi gibi cekip durma. Birde yakami birak. Ne saplantilisin.
Mesajina cevap verdim sanki durduk yere yazmisim senin sinirlerin harap olmus bi topic ac orda dertleselim konu sahibinin konusunu bolme

Mesajina cevap verdim sanki durduk yere yazmisim senin sinirlerin harap olmus bi topic ac orda dertleselim konu sahibinin konusunu bolme
İyi de ben konu sahibine cvp yazdim, buna binayen bana bir suru cvp atan sensin. Hemde ergen diye alaya alarak. Yoksa cvp verecegim yoktu. Merakinida gidereyim. Profilde yilbasi diye dogum gunum gozukur ama ben 13 mart 1987 dogumluyum. Oylesine bi profil. Anlayacagin ergen degilim. Morukta tabi. Aksam aksam guldurdun beni.

Back