• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yalnız ve mutsuzum

Arkadaşlar çok çökkün hissediyorum. Hiçbir şey yapasım yerimden kımıldayasım bile gelmiyor. 4 saat önce duş almıştım hala yerimden kalkıp giyinecek kuvveti bulamadım.
Yarın işe gitmem gerekiyor. İşte hiç arkadaşım yok, sevildiğimi düşünmiyorum zaten küçücük bir yerde yaşıyorum. Çok küçük bir hastanede çalışıyorum. Kimse benden haz etmiyormuş gibi geliyor, günaydın dediğimde bazen cevap veren olmuyor, ortak sohbetler hep bensiz oluyor. Yani iş hayatım bomboş bir odada tek başıma çalışıyorum. Hata yapmaya çok açık bir mesleğim var ve dikkatim asla yerinde değil sürekli anksiyete yaşıyorum geceleri uyuyamıyorum. Uykumda sürekli hasta bakıyorum, hata yapıyorum yani rüyamda bile meslekten çıkamıyorum. Küçücük bir ilçede yaşıyorum, yaşlı nufüs daha fazla ve burada yalnızım. Kazandığım para beni mutlu etmiyor zerre kadar. Harcamıyorum bile. Ailemle fazla konuşmuyorum, eskiden konuştuğum kimseyle konuşmuyorum zaten üniverse bitirdiğimde iletişimde olduğun 3 insan vardı toplam, şimdi kimse yok. Gerçekten çok yalnızım uzun süredir. Evden dışarı çıkmıyorum iş ve ev. Sürekli ağlayacakmış gibi hissediyorum, bu duygu durumundan çıkamıyorum. Terapiye gittim, 4-5 tane kişisel gelişim kitabı okudum spor yapmaya çalıştım hiçbir şey beni düzeltmiyor. İlaca başlamıştım ama yazdıracağım psikiyatri doktoru yok burada ve diğer en yakın hastane 3 saat. Sevgilim var ama depresyondan mı bilmiyorum ilgimi kaybettim. Hani öylesine günü kurtarmak için konuşuyorum sanki onunla. Ayrılsam bile fark etmez. Eskiden ilgiliydim ama her şeye karşı ilgim kayboluyor. Bu kadar umutsuz yalnız ve çökkün hissettiğinizde siz ne yapıyorsunuz ? Yarın nasıl kalkacak gücü bulacağım bilmiyorum saatlerdir üstümü giyecek saçımı tarayacak ve kurutacak gücü bile bulamamışken. Bunları anlatacak kimsem olmadığı için buraya yazıyorum. Kimden yardım isteyebilirim bilmiyorum.
Ben de benzer zamanlardan sık gectim, hâlâ da gectigim zamanlar oluyor. Sebebini cok dusundum. Kaybolan bağlar adında bir kitapta yazanlar bana cok mantikli degil. Insanlarla kaybolan bağlar, işimizle, amacimizla, yaraticimizla... Meselenin cogu insan iliskisi eksikligi. Yolumuzu, sesimizi, bizi bekleyen birinin olmadigini dusunmek. Insan kendisini baskasinin aynasinda gorup de begenen bir varlik. Aynamiz kalmayinca biz de kendimizi yok zannediyoruz. Insan icine karismak kolay degil, hassas kalpler icin cok zor bir sinav tum o kabaliklarla ugrasmak. Benim sahsen kendi adima buldugum yol, tanimadigim insanlara iyilik yapmak. Her seyi Allah icin yapmak. Inanc sahibiyseniz işiniz biraz daha kolay. Dunyanin bir sinav yeri oldugunu hatirlayip Allah'i dost bilmek bana en etkili cozum oluyor. Daha yarim saat once cok benzer bir ruh halindeydim ve girip bir derdim var basliklarina yazarak birilerine faydali olmaya calisarak bunu aşmaya calisiyorum mesela şu an. Tabii ferritin,b12 ve d vit degerleri cok onemli, zaten hekimmişsiniz, bilirsiniz. Sevgiler.

Back