• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patorunum Sevgilim ise

Ayrilipta ayni is ortaminda calismayi denemek en iysii isten cikarcaksada o cikarsin sen bak isine bence

Hiç bu açıdan bakmamıştım, bu açıdan bakmamı sağladığınız için gerçekten çok teşekkür ederim
Canim bu adam zaten senden sIkilmis artik.

Seninistedigini dusunmuyorum. Sen o u birak diye ugrasiyor. Yemiyor tabi senden ayrilmak o kadar gosterdigi ilgiden sonra.

Ayrıldıktan sonra işinize devam edin.Böyle biriyle evlenirseniz zaten kendinize yazık edersiniz.Baktınız kabul etmiyor sırf işsiz kalmayayım diye biriyle sevgili olmak zorunda mısınız?

Kardesim ben kizin yasina binayen adama moruk dedim. Dusunsene yas farki ileride belirgin olmayacak mi? Neyse anlayan anladigi kadari ile artik.
Benim esimde o yasta moruk degil Ben ondan gene olmama ragmen bana tas cikarir... Orta yaslar 50,60 oldu canim..
30 daha yolun basi..

Öncelikle bütün kadınlar kulübü okuyucularına merhabalar,

Arkadaşlar gelelim benim konuma

Üniversiteden geçen sene mezun oldum, 23 yaşındayım.İyi bir mesleğim var fakat iş bulmak çok zor istediğin işi yapamamak da cabası her neyse 6 ay önce iş görüşmesine gittim özel bir okula ve işe kabul edildim.Çok profesyonel bir yer değil.Fakat iş görüşmesinde görüştüğüm patronum biraz garipti ilk gün benden hoşlandığı çok belliydi.normalde iş görüşmesine gelenler iki dakikadan fazla görüşmeyen adam bana bütün okulu o gün gezdirdi hatta inşaat yapılan bir yeri bile ve bende anladım ki bu adamda bir iş var.Gel zaman git zaman ben çalışmaya başladım sürekli mesaj atmalar konuşmalar derken biz sevgili olduk, normalde çok kuralcıyımdır ve bu ilişkide kurallarımı çiğnedim.öncelikle benim daha doğru düzgün ilişkim olmamışken o evlenmiş boşanmış birisi sözde onun söylediğine göre 2 3 aylık bir evlilikmiş fakat çocuğu yok.Ayrıca o 36 yaşında.Daha sonra okuldan başka bir öğretmenle sevgili olmuş sonrada ben.Bütün herkesin ve onun söylediğine göre gerçekten sorunlu bir kadınmış fakat günahını almak istemem yapmadığı şey kalmamış okulda.Bütün öğretmenler zamanla bizim sevgili olduğumuzu okulda öğrendi.Kalabalık bir kurumda çalışınca dedikodusu da bol oluyor.İlk zamanlar benimle sürekli bir şeyler yapmak isteyen, her an her şeyi haber veren mesaj atan, 5 dakika dahi olsa beni görmek isteyen adam gitti yerine ilgisiz alakasız mesajlarıma 3 4 saatte bir cevap veren ayda bir iş yeri dışında görüşebilen belki daha uzun zaman...okulda yanıma gelmeyen ki önceden sürekli okulda yan yana olan bizdik.Birisi haline geldi.Uzun bir tatil yaptım, gitmeden önce aramız ramazan dolayısıyla böyleydi, gelince düzelir diye düşünmüştüm ama hiç düşündüğüm gibi de olmadı.Şimdi yine mesajlarıma geç cevap veren ilgisiz önceden sınıfıma gelen adam şimdi hiç gelmiyor okulda birbirimizi doğru düzgün görmüyoruz.dışarıda desen hiç bir şey yapmıyoruz ve acayip sıkılmaya başladım.Önceden her gün evlenecek miyiz diye sorular sorardı niyetinin evlilik olduğunu düşünürdüm.Ben yaşım gereği birazda üniversiteden yeni mezun olmuşluğun rahatlığından ve yüksek lisans yapmayı düşündüğümden evliliğe hem erken bakıyordum hemde daha doğru düzgün onu tanımazken evlilik düşünemiyordum.ve ona dedim ki sürekli evlenelim evlenelim diyorsun ama ben evliliğe erken bakıyorum yanlış anlama sadece hazır hissetmiyorum dedim ona.biraz tavır aldı daha sonra da evlilik konusunu hiç bir şekilde açmadı.şimdi ise onunla mutlu değilim iş yerimde mutlu değilim kendimi huzurlu hissetmiyorum bir an önce işten çıkmak istiyorum çünkü bu çocukla bir sonum olduğunu düşünmüyorum.Evet önceden çok mutluydum ilgiye ihtiyacım vardı ve o ilgi beni çok mutlu ederdi.Şimdi ise hiç sevgilim olmasa daha mutlu olacağıma inanıyorum.İş yerinde çalışma olarak çok rahatım.işten çıksam iş yok bulamıyorum bulsam da düşük maaşlara uzak yerlerde istemediğim işler oluyor.İşten çıkmadan patronumdan ayrılsam o da olmuyor.Aynı iş yerinde yürümeyeceğini biliyorum.Seviyor musun derseniz ilk zamanlar onun bana gösterdiği ilgiyi sevdim şimdi o da olmayınca durum böyle ne yapmalıyım arkadaşlar.Kendime de kızıyorum en baştan kendime engel olmalı ve başından evlilik geçmiş ve 37 yaşında bir erkekle sevgili olmamalıydım diye düşünüyorum.Şu anda ne yapmalıyım lütfen bir akıl verin.
Okuduğunuz için çok teşekkür ederim.
Adam neredeyse 40 yasinda.Baban yasinda ki adamla 20 yasindasin ne isin var Allah askina ya ufff..

Ayrılınca işten çıkmalımıyım işten çıkmak da istemiyorum işsiz kalmakta çok zor ne yapmalıyım
Ayrıl ondan ama ișinden ayrılma derim canım, iș bașka așk bașka sen ne ıșine geliyorsa onu yap, madem sevmiyorsun çıkarına bak bencil ol inanki kazanan sen olursun.

Kendin 34 yasindasin 36 yasinda adama MORUK diyosun erken menapoza mi girdin kendini niye ihtiyar goruyosun ablacim naptin ya :d ben de ergen biri yazdi sandim profiline bakinca soka girdim

Bende büyük erkeklerin kendinden yaşça baya küçük kadınlara takılmalarını hoş karşılamıyorum.
Senelerce evli kalıp boşanan adamlar bile 10, 15 yıl önceye dönüyor.
İstisnalar hariç bende böyle olduğunu düşünüyorum oyle kişilerin. :)

Kadın kendinden küçük bir adama aşık olsa on defa tartar , erkek gururla yapıyor. !

Bence adam siZden ayrılmış haberiniz yok.muhtemelen gönül eglendirme diye düşünüyorum. 36-37 yaşında adama çocuk yazmışsınız oda bi garip geldi :) bence konuşmayı direk kesin bişey beklemeyide.işinizde devam edin başka is bulana kadar.

Bende büyük erkeklerin kendinden yaşça baya küçük kadınlara takılmalarını hoş karşılamıyorum.
Senelerce evli kalıp boşanan adamlar bile 10, 15 yıl önceye dönüyor.
İstisnalar hariç bende böyle olduğunu düşünüyorum oyle kişilerin. :)

Kadın kendinden küçük bir adama aşık olsa on defa tartar , erkek gururla yapıyor. !
Birsen hanimcim ben de fazla yas farkini sevimli bulmuyorum, sadece 36 yasindaki birine moruk denmesi absurt olan. Bana gore 36 yasindaki bi adamla 23 yasindaki kadin arasinda zihinsel ve fiziksel uyum yakalanma ihtimali dusuk

İşinizden ayrılmanıza gerek yok. Adam ilişkiyi bitirmiş,üzerine Fatiha okuyan yok. Ayrılmayın işten. Aramayın, sormayın, mesaj çekmeyin. Yüzgöz olmadan ayrılmış olursunuz. Neden? diye bile sormayın. Adamın tarzı bu anladığım kadarıyla. Sizde ayrılınca size de kulp takarlar. Hiç bir yere gitmeyin. Adam çapkın diye işinizden olmayın. Kendi yolunuza bakın.Zaten canı istese bir bahane yada bıktırma şeklinde sizi uzaklaştırır. Sizin ayrılmanızı bekliyor olabilir.

Kendine kızma sonuçta senin hayatın ve hayatta bazı şeyleri malesef ki tecrübeyle öğreniyoruz.. Bana sorarsan cok aşık değilsen ilişkiyi bitirmen ve işten ayrılman en mantıklısı yeni bir iş yeni bir sevgili neler gelir neler gider ama bu hayat bize bi sefer sunuluyo..

Yazınızı okudum fakat yorumları okumadım, anladığım kadarıyla 36 yaşında ki patronumuz sizin çıtır çıtır olmanızdan ötürü sizden hoşlanmış, evlilik vaadiyle istediğini alamayıncada sizden soğumuş. Karşınızda çok tecrübeli bir insan var sakın tuzaklarına düşmeyin. Patronunuz yani sevgiliniz bence macera arayan bir tip. Ona bu macerada eşlik etmemenizi öneririm.

Başkasını bulmuş. Bu tip kişiler asla ve asla yalnız olamazlar. Hayatlarına birilerini almak için ellerinden geleni yaparlar. Sizde sevmiyorsunuz aşık değilsiniz sadece o an boş bulunup ilgi istemişsiniz.
E aşk yok, sevgi yokken neyin acısını çekeceksiniz ki ? Sizde ilgilenmeyin işinize gücünüze bakın. Umursamaz tavırlar sergileyin. Sonunda mesaj atıp ne olmuş sana böyle diyecek. O zaman ne olmuş diyeceksiniz.. sizin bitirdiğinizi anlayacak.

Şimdi iş konusunda rahat olun ve işinize bakın.

Benim esimde o yasta moruk degil Ben ondan gene olmama ragmen bana tas cikarir... Orta yaslar 50,60 oldu canim..
30 daha yolun basi..
Niye anlamamakta israr ediyorsunuz ki ben kizin yasi kucuk oldugu icin, onun yasina uygun olmadigi icin oyle yazdim. Herkes ya kendi yasina, yada kocasinin yasina alindi. Vallahi anlamiyorsunuzzz vesselammm.

Yas konusuna hic girmeyecegin cunku normal bakiyorum..is konusuna gelince ayrilmaniz icin bir sebep giremiyorum.en azindan dogru duzgun bir is bulana kadar.sana tavsiyem calistigin sure icerisinde baska is araman ve buldugunda ayrilman..sevgiline gelince ya adam evlenmeyi dusunmedigin icin uzak duruyor yada hevesi gecti birakti.gerci gercekten sevseydi evlenmeyi dusunmedigin icin istesede uzak duramazdi..sana gelince daha yeni mezun olmus ilk isinin basindasin.saga sola kulak asipta evlenme fikrini sokma aklina..genceciksin onunde iyisiyle kotusuyle yasayacagin koca bir hayat var..isine git gel seni umursamauanlari sen hic umursama..sakin ikinci bi sansta verme..haytini yasamaya bak tadini cikar..sikilip uzulmede guzel bir meslegin var yasin genc daha ne insanlar cikacak karsina

Ayrılınca işten çıkmalımıyım işten çıkmak da istemiyorum işsiz kalmakta çok zor ne yapmalıyım
Canim senden bikmis.Sen zaten bitirmissin Fajat kullanip atmiş olmamak için senin gitmeni bekliyir.Dayanamayacağini ve cekip gideceğini biliyor.İyilikle ayril yoksa yeni iş bulman zor olabilir.Bunu engelleyebilir. Sana doymuş belli ki

Kendin 34 yasindasin 36 yasinda adama MORUK diyosun erken menapoza mi girdin kendini niye ihtiyar goruyosun ablacim naptin ya :d ben de ergen biri yazdi sandim profiline bakinca soka girdim

Profildeki yaş dogru mu peki? Ayrica profilime bakicsk kadar sapikca takip etmesen. Siz niye anlamiyorsunuz ben yas farkindan dolayi moruk dedim. İsine geldigi gibi cekip durma. Birde yakami birak. Ne saplantilisin.

profile bakmak "sapıkça takip etmek" mi?
neden açılıyor o profiller? hakkında istediğin kadar bilgi ver, forumda seni merak eden de oradan baksın diye

herkes, herkesin profiline bakabilir burada
anormal olan profillere bakmak değil, profillere bakmayı anormal bulmak!

profile bakmak "sapıkça takip etmek" mi?
neden açılıyor o profiller? hakkında istediğin kadar bilgi ver, forumda seni merak eden de oradan baksın diye

herkes, herkesin profiline bakabilir burada
anormal olan profillere bakmak değil, profillere bakmayı anormal bulmak!
He... he.... ondan....

Back
X