• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patorunum Sevgilim ise

benim de sevgilim hem patronum, hem ben onun patronuyum değişik bir iş ilişkisi içindeyiz ve dedikodu tenceresinin içindeyiz, ilişkimizi yakın 3 5 kişi hariç kimseye duyurmadık. ayrıca bizim de aramızda yaş farkımız var, ancak kişiler anlaştıktan sonra yaş farkının önemli olmadığını düşünüyorum.

ayrıldığımız bir dönem olmuştu, başka sebeplerden, ama iş ilişkimizi profesyonelce yürütmeye devam ettik hiç triplenmedik, zaten ayrılınca bahane oluyodu görüşmeye iş, iyi oluyordu yani. vay o beni arayacaktı da gurur yaptı gibi bişeye fırsat vermedi iş için sürekli görüşmemiz gerekince kimin arayacağının önemi kalmadı.

sizin iş biraz sakata gelmiş ilişkiniz yürümemiş, adam kafasında işi bitirmiş belli ki, profesyonelce yürütemeyeceğine inanıyorsan o iş yeri zehir oluyodur eminim sana. iş değiştirme şansın varsa tavsiye ederim.
Keşke biz de sizin gibi olsaydık size maşaallah sübahanallah diyorum nazar değmesin.

23 yaşında 37 yaşındaki adam ile mi evleneceksin bence daha kendine uygun birilerine bakmalisin üstelik şimdiden ilgisizmis sende ilgilenme işini yap çık.
Keşke kısmet olsa da karşıma daha uygun birisi çıksa, herkes tarafından fazlaca güzel bulunan ve burnu havada olmayan birisiyim fakat erkek mi yok ben mi bulamıyorum bir türlü anlamadım

adam yaşlı bence sana göre .ilerde pişman olucaksın . bende eskiden olgun seviyordum ama artık dönüp bakmam . 4-5 yal olsa neyse ya 13 yaş yani
30 larına gelince emekli olmuş bir adamla mutlu olursun belki bilmem ben olamazdım heralde .

adam yaşlı bence sana göre .ilerde pişman olucaksın . bende eskiden olgun seviyordum ama artık dönüp bakmam . 4-5 yal olsa neyse ya 13 yaş yani
30 larına gelince emekli olmuş bir adamla mutlu olursun belki bilmem ben olamazdım heralde .
İlk zamanlar olgun olması, kariyeri ve kendi işi olması cazip geldi elbette ama bunlar benim için hiç bir şey çünkü ailemden maddi olarak hiç bir sıkıntı görmedim cazip gelmiyor.yaş farkı artık sorun olmaya başladığının düşünüyorum çünkü yaş farkıyla ilgisizliğinin birlikte olduğunu düşünüyorum, şimdiden böyle ise ileride ne olmaz diyorum.

Keşke kısmet olsa da karşıma daha uygun birisi çıksa, herkes tarafından fazlaca güzel bulunan ve burnu havada olmayan birisiyim fakat erkek mi yok ben mi bulamıyorum bir türlü anlamadım
Vardır muhakkak seni bir yerlerde bekleyen biri bulursun inşallah kendine uygun birini ama evde kaldım diye düşünüp atlama hayatını mahvetme. Hayırlısıyla evlen mutlu ol inşallah şimdiden takma kafaya.

O yaş aralığı ile size sevgili demezler zaten bunu kaldırabilecekseniz devam edin

Sen 10 yıl sonra hala genç bir kadın olacakken, sevgilin 47 yaşında, 50'sine merdiven dayamış kart bir adam olacak.
İş Adnan ve Bihter ilişkisine dönmeden bence ayrıl, daha genceciksin etraftaki Behlüllerden birine kaptırırsın kendini, sonra al başına belayı..
Ben şimdiden diyorum ki birisi çıksa da karşıma genç hoş birisi ayrılıp onunla sevgili olsam ve başka birisi olduğunu söylesem diye bile düşünüyorum o derece farkındayım böyle olacağını ileride de

Gencecik bi kizsin, bula bula bi moruk bulmuşsun kusura bakma ama mutlu son gormuyorum. Sadece yasi sorun degil bir sürü şey var da neyse....

Aurica suan yasi normal gelebilir ama 15 20 sene sonra tirrrrtttt

bu kadar yokus asagi dumduz yoruma haykirarak guldum :KK70::KK70:cok yasayin:KK70::KK70:

Gencecik bi kizsin, bula bula bi moruk bulmuşsun kusura bakma ama mutlu son gormuyorum. Sadece yasi sorun degil bir sürü şey var da neyse....

Aurica suan yasi normal gelebilir ama 15 20 sene sonra tirrrrtttt

40 yaşındayım
36 yaş moruksa, ben ne oluyorum???

Size olan hevesi geçmiş görünüyor.
Madem siz de aşkınızdan ölmüyorsunuz, akışına bırakın.
Zaten yarın öbür gün başka biriyle adı çıkacak adamın.

İşten çıkmayı da düşünmeyin, iş bulmak zaten zor. Yaşandı bitti diye düşünün. Sizden önceki öğretmen sevgilisi ayrılmış mı bu arada işten?

Size olan hevesi geçmiş görünüyor.
Madem siz de aşkınızdan ölmüyorsunuz, akışına bırakın.
Zaten yarın öbür gün başka biriyle adı çıkacak adamın.

İşten çıkmayı da düşünmeyin, iş bulmak zaten zor. Yaşandı bitti diye düşünün. Sizden önceki öğretmen sevgilisi ayrılmış mı bu arada işten?
evet ayrılmış fakat diplomasını uzun zaman kullandılar

Ben moruk bulmadim açıkçası evet yaş farki fazla ama anlasabildigin surece sorun yok adam mesaj felan atmiyormus cunku yasinin verdigi bi agirlik var siz daha gencsinz sizin gibi kani deli akmiyor tabi sizin de evlenmeye niyetiniz olmadigini dusundugu icin geri cekilmis.belki kendiside ayrilmak istiyordur fakat size soyleyememistir siz konuşun illaki uzlaşırsnz işten ayrilmaniza gerek bi durumda gormedim ama sevgilinizle ayrilsaniz da dedikodular yine devam edecektir sizi gozetleyecektir insanlar bununda sizi olumsuz etkileyecegini dusunuyorum inşaAllah yeni bir is bulursunuz..

Amaan cocuk demeyin 37/yasinda koca adama.İlk olatarak siz daha 23 yasindasiniz, onun basindan bi evlilik gecmis.Olabilir bu yuzden elemeliydiniz demiyorum ama 23 yasla neredeyse 40 li yaslarin haliyle beklentileri,bakis acilari farkli olur.Onunuze bakin dusunmemeye calisin.

Back