Kaç yaşındasınız?17 den beri aynı pantolon da giyilmez yani.Sizin içinizden gelmiyor bence.Neden, onarmayayım çok güzel markadan alınmış bir pantolonun söküğünü nakışlayarak 17 yaşımdan beri giyiniyorum. Ve herkes gördüğü zaman nereden aldın, muhabbetine giriyoruz. kendime ayırabileceğim zaman kısıtlı, bu yüzden sorup soruşturuyorum. Ama aksesuar çok takmıyorum bu paspallık bununla da alakalı olabilir. Hepsini düşünüyorum, belki de enerjiyle alakası vardır, üzüntülerim sıkıntılarım yüzümün asık olması sönük gösteriyordur. Bilemem fikriniz için teşekkür ederim.
Kot thisrt de şık durabilir bazen ama göze battığımıza göre demek ki baya kötü görünüyor dışarıdan,zaten siz de yazmışsınız paspal giyilmek başlığınızda,ben çiftlerin biraz uyumlu olması geeektigini düşünüyorum mesela eşimle biryere giderken klasik giyersek ya da spor giyersek az çok uyum sağlarız birbirimize,biriniz takım elbiseyle biriniz yıllanmış kıyafet pek olmaz gibi,Pantalon tshirt spor ayakkabı işte. Ama o klasik giyinir takım elbise falan.
Bende hep öyle giyiniyorum.. Şık değil tabi ama paspal olduğumu hiç düşünmemiştimPantalon tshirt spor ayakkabı işte. Ama o klasik giyinir takım elbise falan.
Sen bensinArkadaşlar erkek arkadaşımla dün kahve içerken, alışveriş yapmamız gerektiğini söyledi. Çünkü genelde benimle kıyafetlerini seçer ve alır. Alışveriş yapmaya zamanı olmuyor. Neyse seçtik falan eve gideceğiz, bu kadar güzel zevkin varken nasıl bu kadar rahatına düşkün olup bunları giyinmeyi kendine layık görüyorsun, Diye sordu nasıl yani dedim...
Aldığım cevap; çok güzelsin, hoşsun bence kendine biraz daha bakmalı ve sahip olduğun bu göz zevkini kendin içinde kullanmalısın. Dedi.
Cebinden bir hediye çıkarttı. Bir kolyeydi. Teşekkür ettim falan eve geldim.
Bugünde aileme harcadığım paralar neticesinde kredi borcum çok kabarmış bunu farkettim. Ve sonra algıladım ben kendime uzun zamandır bir parça dahi almadım. Ve Erkek arkadaşım şu sana çok yakışır dediğinde de kabul etmedim. Habire koşturma içindeyim, ev işleri misafir zart zurt.
Dolabının önünde durdum ve gerçekten giyeceğim şeyler içler acısıydı.
Erkek arkadaşıma ilk başta çok kızmıştım. Kırılmıştım sonra arayıp neden böyle bir uyarıda bulunduğunu sormak istedim.
O'nun cevabı da çünkü gençsin ve cıvıl cıvıl ol istiyorum, artık kendine de bak, zaman ayır istiyorum. oldu.
Ben yeni bir şeyler almaya nerden başlamalıyım. Ya da nasıl aileme vermekten kurtulup kendime vermeyi öğrenebilirim. Bir kıyafete para verecekken bile içim gidiyor. Çünkü giymem diyorum. Bir, iki kez giyerim diyorum geçiştiriyorum.
22, 23 yaşındayımKaç yaşındasınız?17 den beri aynı pantolon da giyilmez yani.Sizin içinizden gelmiyor bence.
O gerçekten damatlık gymiiş gibi şıkır şıkırdır. Her renk ayakkabı gömlekler, pantalonlar mesela bende beyaz tshirt, beyaz pantalon hardal veya kahverengi kemer ve sandalet ya da spor ayakkabı giyerim. Ama adam için o hakaret.Yazin diz ustu bol elbiseler spor ayakkabilariyla cok hos oluyor. Ben ayakkabi ve cantaya cok yatirim yapiyorum bence kombini patlatan onlar. Ty bir ton elbise dolu fiziginiz uygunsa kapali degilseniz fiyatlar cok uygun. 5 parca alsanix 1.5k anca tutar gayet şık kombinler yaparsiniz. Sevgiliniz surekli klasikse siz yaninda oglan cocugu gibi takilmayin yanyana uyum asiri onemli bence. Allahim kombin alisveris canta aksesuar bayiliyorumm keske boyle bi derdim olsa
Ya çok fenalardayımSen bensinne zaman süslü kadınsı giyinsem eşim ooo çok kokoş olmuşun der ama ben rahatlığıma daha düşkünüm. Bunu aşamıyorum. Eşimde çok zevkli ve yakışıklı bir adamdır. Çokta şık giyinir. Yani bende şık giyiniyorum ama eşimin istediği tarzda değil. Ama şunu anladım ki erkekler kokoş kızları beğeniyor
ne güzel bir yaş, öncelikle ikinci el almayın lütfen ne gerek var gencecik bir bayansınız, takılar çok şıklık katıyor mutlaka minimal de olsa küpe takın, saat yine öyle, sosyete pazarları harika, trandyolun kendi markası fiyat performans çok iyi, öncelikle ben bunu hak ediyorum deyip zevkinize göre alın. 3 yılı aşmış tüm parçaları atın. eski eskiyi getirir22, 23 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?