Şuan için ikinci el sitelerinden uygun fiyata birkaç parça alabilirsin. Eski kıyafetlerinle yeni aldıklarını kombinleyebilirsin. İstanbul' da yaşıyorsan bu değişimi yakalaman sana pahalıya mal olmaz. Her bütçeye uygun sıfır ve ikinci el ürünler var. Sadece kendine zaman ayır. İnsanı birinin bu buhranlardan çıkarması için bir sözü yeter. Bana da çalıştığım firmadaki çaycı ablamız güzel bir söz söylemişti.
Evlisin, çalışıyorsun, neden böyle babaanne gibi giyiniyorsun demişti bana. Kendisi de 55-56 yaşlarında bir ablamızdı ve hep bakımlı gelirdi işe. O gün bu sözler benim dönüm noktam oldu, başkasına değil kendime giyiniyorum, düzgün, ütülü, bazen çok renkli bazen sade yani keyfimi yerine getirmek için sabahları gerçekten giysiler seçmek benim mutlu anlarım oluyor artık. İnsan sorunlardan dolayı gerçekten de farkında olmadan yaşadığını unutuyor, halbuki her gün bize verilen bir armağan, güzel yaşayıp güzel gitmek lazım bu dünyadan, keşkelerle gitmemek gerekli bence.
Biz kadınlar sorunlarımız omuzlarımızı yorduğunda ilk vazgeçtiğimiz şey kendimiz oluyoruz. Senin de hayatının merkezine kendini oturtmanın zamanı gelmiş. Vurdumduymaz ol demiyorum sana, ama bu senin hayatın, önce sen sonra başkaları olmalı.