Evet o yüzden şimdilik 3 tanecik kombin yapıp almak istiyorum.Hemen gidip tüm dolabı değiştirmen zaten yanlış olur. İnsanın kendi tarzını bulması gerçekten zamanla oluyor. Gidip 10 tane çiçekli elbise alman da mantıksız olur, çünkü belki hiç sevmeyeceksin.
Şöyle instagramda etiketlerde kombin vs diye aratırsanız keşfette bir sürü çıkar size en yakın olan tarzlara bakıp takibe alın keşfette zaten bir iki kıyafetlere kombinlere baksanız hepsi karşınıza çıkarEvet, zaten onun gibi biri olmasa bana tahammül edemezdi. Ona bile zaman ayıramadığım çok an var.
Önerebileceğiniz fenomenler var mı?
Böyle deyince kıyafet alasım geldiBabannem annemin bizlere sakladığı basaortuleri görünce "alın geçmeden onları sen giy " demiş
Ne demek o dedim anneme .gençken giy kızım demiş sonrasında sonra heves etsende yaslaninca giyemezsin giymek istesen bulamazsin demiş ..
Gencsiniz giyinin gitsin alın her ay 1parca kıyafet hele ki bekarsaniz hiç koymaz alirisniz
Yani günler geçiyor her almadığımiz şey içimizde heves kalacak dedi üstündeki pijamasina çamaşır suyu damlatmis kadınBöyle deyince kıyafet alasım geldibende her ay bi tane beğendiğim bişeyi alıyorum
Kalk değiştir en güzel geceliğini giyYani günler geçiyor her almadığımiz şey içimizde heves kalacak dedi üstündeki pijamasina çamaşır suyu damlatmis kadın
Niye sizi değiştirmek isteyen adamlarla birlikte oluyorsunuz ?Arkadaşlar erkek arkadaşımla dün kahve içerken, alışveriş yapmamız gerektiğini söyledi. Çünkü genelde benimle kıyafetlerini seçer ve alır. Alışveriş yapmaya zamanı olmuyor. Neyse seçtik falan eve gideceğiz, bu kadar güzel zevkin varken nasıl bu kadar rahatına düşkün olup bunları giyinmeyi kendine layık görüyorsun, Diye sordu nasıl yani dedim...
Aldığım cevap; çok güzelsin, hoşsun bence kendine biraz daha bakmalı ve sahip olduğun bu göz zevkini kendin içinde kullanmalısın. Dedi.
Cebinden bir hediye çıkarttı. Bir kolyeydi. Teşekkür ettim falan eve geldim.
Bugünde aileme harcadığım paralar neticesinde kredi borcum çok kabarmış bunu farkettim. Ve sonra algıladım ben kendime uzun zamandır bir parça dahi almadım. Ve Erkek arkadaşım şu sana çok yakışır dediğinde de kabul etmedim. Habire koşturma içindeyim, ev işleri misafir zart zurt.
Dolabının önünde durdum ve gerçekten giyeceğim şeyler içler acısıydı.
Erkek arkadaşıma ilk başta çok kızmıştım. Kırılmıştım sonra arayıp neden böyle bir uyarıda bulunduğunu sormak istedim.
O'nun cevabı da çünkü gençsin ve cıvıl cıvıl ol istiyorum, artık kendine de bak, zaman ayır istiyorum. oldu.
Ben yeni bir şeyler almaya nerden başlamalıyım. Ya da nasıl aileme vermekten kurtulup kendime vermeyi öğrenebilirim. Bir kıyafete para verecekken bile içim gidiyor. Çünkü giymem diyorum. Bir, iki kez giyerim diyorum geçiştiriyorum.
Ya ama her şeye de değiştirmeye çalışmak neden diyoruz ki. Yani birini çok seviyorum örneğin istediğim bi tarz var o şekilde giyinse yakışır diyorum. Şimdi bu değiştirmek mi? Gayet normal karşımızdakine böyle şeyler demeyeceksek ohoooNiye sizi değiştirmek isteyen adamlarla birlikte oluyorsunuz ?
Ne şekilde mutluysanız öyle olun.
Tamam o zaman bize niye soruyorsunuz kiYa ama her şeye de değiştirmeye çalışmak neden diyoruz ki. Yani birini çok seviyorum örneğin istediğim bi tarz var o şekilde giyinse yakışır diyorum. Şimdi bu değiştirmek mi? Gayet normal karşımızdakine böyle şeyler demeyeceksek ohooo
Ya ama her şeye de değiştirmeye çalışmak neden diyoruz ki. Yani birini çok seviyorum örneğin istediğim bi tarz var o şekilde giyinse yakışır diyorum. Şimdi bu değiştirmek mi? Gayet normal karşımızdakine böyle şeyler demeyeceksek ohooo
Bedenin ve ayak numaran kaç?Pantalon tshirt spor ayakkabı işte.
Arkadaşlar erkek arkadaşımla dün kahve içerken, alışveriş yapmamız gerektiğini söyledi. Çünkü genelde benimle kıyafetlerini seçer ve alır. Alışveriş yapmaya zamanı olmuyor. Neyse seçtik falan eve gideceğiz, bu kadar güzel zevkin varken nasıl bu kadar rahatına düşkün olup bunları giyinmeyi kendine layık görüyorsun, Diye sordu nasıl yani dedim...
Aldığım cevap; çok güzelsin, hoşsun bence kendine biraz daha bakmalı ve sahip olduğun bu göz zevkini kendin içinde kullanmalısın. Dedi.
Cebinden bir hediye çıkarttı. Bir kolyeydi. Teşekkür ettim falan eve geldim.
Bugünde aileme harcadığım paralar neticesinde kredi borcum çok kabarmış bunu farkettim. Ve sonra algıladım ben kendime uzun zamandır bir parça dahi almadım. Ve Erkek arkadaşım şu sana çok yakışır dediğinde de kabul etmedim. Habire koşturma içindeyim, ev işleri misafir zart zurt.
Dolabının önünde durdum ve gerçekten giyeceğim şeyler içler acısıydı.
Erkek arkadaşıma ilk başta çok kızmıştım. Kırılmıştım sonra arayıp neden böyle bir uyarıda bulunduğunu sormak istedim.
O'nun cevabı da çünkü gençsin ve cıvıl cıvıl ol istiyorum, artık kendine de bak, zaman ayır istiyorum. oldu.
Ben yeni bir şeyler almaya nerden başlamalıyım. Ya da nasıl aileme vermekten kurtulup kendime vermeyi öğrenebilirim. Bir kıyafete para verecekken bile içim gidiyor. Çünkü giymem diyorum. Bir, iki kez giyerim diyorum geçiştiriyorum.
Çok tatlı ve çok kibar bir hanımefendisiniz, teşekkür ederim size güzel enerjilerini gönderiyorum. İncelip, güzellikle giyinmeniz dileğiyle.Bedenin ve ayak numaran kaç?
Ben doğum yaptığım için kıyafetlerim gelmiyor. Sana verebilirim bir kaç tane.kısa elbisem ve topuklu ayakkabım da çoktur. Giyersen onlardan da verebilirim.
Neden, onarmayayım çok güzel markadan alınmış bir pantolonun söküğünü nakışlayarak 17 yaşımdan beri giyiniyorum. Ve herkes gördüğü zaman nereden aldın, muhabbetine giriyoruz. kendime ayırabileceğim zaman kısıtlı, bu yüzden sorup soruşturuyorum. Ama aksesuar çok takmıyorum bu paspallık bununla da alakalı olabilir. Hepsini düşünüyorum, belki de enerjiyle alakası vardır, üzüntülerim sıkıntılarım yüzümün asık olması sönük gösteriyordur. Bilemem fikriniz için teşekkür ederim.Calisan insan kendine her turlu kiyafet alir ayda iki uc oarca biseyler alin yeni ayakkabi babet neyse sandalet vs birer birer alin yani eskileri onarmak nedir ya yok yoksulmusunuz bu sizi daha kucuk dusurur adam acikca soylemis yani giyin kendine bak diye calisan biri nasil eskileri onarmayi dusunur cok sacma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?