Paspal giyinmek?

Kapsül gardrop oluşturabilirsiniz. Modası geçmeyecek ve birbiriyle uyumlu parçalar seçin kendi zevkinize göre.

erkek arkadaşın kibar biriyi üslubu çok başarılı.
başka üye vardı sevgilisi höd höd kilosuna laf ediyordu. işte böyle söyleyince insan kırılmıyor.
kredi kartını kendine kullan. mesela şu an yaz sezonu indirimi var marka olmasa da şık şeyler var. ufak ufak alıver.

o nasıl birşey anlatır mısın? ben de ufak tefek alıyorum arada bari işe yarar olsunlar
Kendi tarzınıza göre spor veya klasik, dolabınıza olmazsa olmaz parçaları ekleyin. Örneğin siyah bir ceket, siyah boğazlı body, beyaz gömlek, bir kaç renk kot pantolon/etek vs. Temel parçalar birbiriyle uyumlu olduğunda tamamlayıcı ürünleri kullanırken zorluk çekmezsiniz. İnternetten aratabilirsiniz, yeni stil düşünüyorsanız bu konuda bir çok içerik bulabilirsiniz.

evet siyah kurtarıcı olıuyor. siyah bir ceket aldım her şeye uyuyor. siyah gömlek pantolon da tamam. biraz da elbise almak istiyorum ama giyemiyorum. görünce şık duruyor giymeye gelince rahatsız oluyorum.

o nasıl birşey anlatır mısın? ben de ufak tefek alıyorum arada bari işe yarar olsunlar
Mesela siyah kalem elbise. Siyah, beyaz body. Beyaz kaliteli gömlek. Siyah blazer ceket. Kaliteli kumaş pantolon gibi gibi. Yani birbiriyle kombin yapabileceğiniz şeyler. Örneğin siyah blazer ceketi kalem elbisenin üzerine giyin altına topuklu düğüne git. Spor ayakkabı giyin arkadaşlarınagündğz gezmeye git. Ya da siyah blazere jean üzerine içine siyah ya da beyaz body. Yani birbiriyle kombinlenebilecek şeyler

Bence kötü giyinmiyorsunuzdur da bana "paspal" olarak tanımladığınız şey "az dişil" gibi geldi. Nedense öyle hissettim. Kot ve t-shirt giyilmeyecek bir şey değil ama bir hanımefendiye göre dişil enerjiyi çok fazla yansıtmıyor (asla açıklıktan filan bahsetmiyorum burada, mesela bir elbise pantolona göre kadın vücuduna has bir kıyafet olarak daha zarif bir imaj veriyor) Bir de güzel bir ayakkabı ile, aksesuarla, bir iki parıltıyla tamamlandığı zaman isterseniz bir elin parmakları kadar elbiseniz olsun ve sürekli onları giyin, yine de kot tişörtten özenli görünürsünüz. Bence sizin hevesiniz yok, heves olsa parayı da problem etmezsiniz. Kaldı ki asgari ücretle bile çalışsanız internetten ayda bir iki parça alabilirsiniz en az. Yukarıda arkadaşların dediği gibi kapsül dolap oluşturmanızı öneririm. Kıyafetleri daha sade, düz renk tercih edebilirsiniz böylelikle ileride üzerine bir hırka/ceket alarak aynı düz elbiseyi farklı bir havaya büründürürsünüz mesela. Her şeyi desenli alırsanız muhtemelen bir kereden fazla giymeyeceksiniz çünkü uyduramazsınız her şeyle. Onun yerine kıyafetleri daha zamansız tutup aksesuarlara da yer verin derim.

Size deger veriyoranliyorum ama Ozaman o alsin elbiseleri ya da size hediye ceki versin, para versin kendin al. Oyle emir vaki kendini duzelt degistir demekle olmaz

Kot tişörte baya haksızlık edilmiş konuda, bence bu durum tamamen kıyafeti taşıyan kişinin özgüveni, enerjisiyle ilgili. Salaş v yaka bir beyaz tişörtle açık mavi bir kot, uygun aksesuarlarla birleşince çok da havalı duruyor bence. Ama tabi anlatımına bakarak konu sahibinin içi geçmiş gibi yorumladım biraz. Birkaç parça yeni ve güzel kıyafetle o özgüven de yerine gelir eminim, bir yerden başlamak gerek.
Konuda saçma bir noktaya takıldım ben de. Konu sahibi sizi çözdük tamam da sevgiliniz neden sürekli takım giyiyor? Bu da biraz garip değil mi sanki?

paspaldan ziyade salaş demek doğru olurmus. ben de salaş giymeyi seviyorum ama sanırım bazen ne bulsam giyip çıktığım oluyor duruma ve ruh haline bağlı aslında. amaannn sadece vaiz takıyoruz sokakta kimseye şuna bak ne giymis gözüyle bakmıyorum ben mesela hiç aklıma gelmez

illa pahalı şeyler almanıza gerek yok bence. iyi kombin ve dikkat çekici tonlar bile ışıldamanıza sebep olabilir. ben mesela kıyafet olarak hiç kırmızı, sarı, turuncu gibi renkler tercih etmezdim ama zamanla bana yakıştıgını fark ettim. ki önceden yakışmaz derdim oysa gayet de hoş oluyor. direkt çevremden güzel dönütler aldım. tavsiyem farklı tonlar, denemediğiniz şeyleri denemeniz. ve biraz vakit ayırırsanız uygun ya da orta fiyatlı şeyler bulursunuz sadece fazla gezinmeniz lazım

Bu kadar ödün vermeyin kendi aileniz bile olsa..Onların herşeyine siz koşmak zorunda değilsiniz. Bencil biri olun demiyorum, yetisebildiginiz şeylere ok ama kendi ihtiyaçlarınızdan ödün vererek değil..Erkek arkadaşınız da size bunu çok zarif bir şekilde, kırmadan söylemiş.. Müthiş paralara gerek yok zaten zevkliyseniz uygun fiyatlı kıyafetlerle kombinler oluşturursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…