Kapsül gardrop oluşturabilirsiniz. Modası geçmeyecek ve birbiriyle uyumlu parçalar seçin kendi zevkinize göre.Arkadaşlar erkek arkadaşımla dün kahve içerken, alışveriş yapmamız gerektiğini söyledi. Çünkü genelde benimle kıyafetlerini seçer ve alır. Alışveriş yapmaya zamanı olmuyor. Neyse seçtik falan eve gideceğiz, bu kadar güzel zevkin varken nasıl bu kadar rahatına düşkün olup bunları giyinmeyi kendine layık görüyorsun, Diye sordu nasıl yani dedim...
Aldığım cevap; çok güzelsin, hoşsun bence kendine biraz daha bakmalı ve sahip olduğun bu göz zevkini kendin içinde kullanmalısın. Dedi.
Cebinden bir hediye çıkarttı. Bir kolyeydi. Teşekkür ettim falan eve geldim.
Bugünde aileme harcadığım paralar neticesinde kredi borcum çok kabarmış bunu farkettim. Ve sonra algıladım ben kendime uzun zamandır bir parça dahi almadım. Ve Erkek arkadaşım şu sana çok yakışır dediğinde de kabul etmedim. Habire koşturma içindeyim, ev işleri misafir zart zurt.
Dolabının önünde durdum ve gerçekten giyeceğim şeyler içler acısıydı.
Erkek arkadaşıma ilk başta çok kızmıştım. Kırılmıştım sonra arayıp neden böyle bir uyarıda bulunduğunu sormak istedim.
O'nun cevabı da çünkü gençsin ve cıvıl cıvıl ol istiyorum, artık kendine de bak, zaman ayır istiyorum. oldu.
Ben yeni bir şeyler almaya nerden başlamalıyım. Ya da nasıl aileme vermekten kurtulup kendime vermeyi öğrenebilirim. Bir kıyafete para verecekken bile içim gidiyor. Çünkü giymem diyorum. Bir, iki kez giyerim diyorum geçiştiriyorum.
o nasıl birşey anlatır mısın? ben de ufak tefek alıyorum arada bari işe yarar olsunlarKapsül gardrop oluşturabilirsiniz. Modası geçmeyecek ve birbiriyle uyumlu parçalar seçin kendi zevkinize göre.
Kendi tarzınıza göre spor veya klasik, dolabınıza olmazsa olmaz parçaları ekleyin. Örneğin siyah bir ceket, siyah boğazlı body, beyaz gömlek, bir kaç renk kot pantolon/etek vs. Temel parçalar birbiriyle uyumlu olduğunda tamamlayıcı ürünleri kullanırken zorluk çekmezsiniz. İnternetten aratabilirsiniz, yeni stil düşünüyorsanız bu konuda bir çok içerik bulabilirsiniz.o nasıl birşey anlatır mısın? ben de ufak tefek alıyorum arada bari işe yarar olsunlar
evet siyah kurtarıcı olıuyor. siyah bir ceket aldım her şeye uyuyor. siyah gömlek pantolon da tamam. biraz da elbise almak istiyorum ama giyemiyorum. görünce şık duruyor giymeye gelince rahatsız oluyorum.Kendi tarzınıza göre spor veya klasik, dolabınıza olmazsa olmaz parçaları ekleyin. Örneğin siyah bir ceket, siyah boğazlı body, beyaz gömlek, bir kaç renk kot pantolon/etek vs. Temel parçalar birbiriyle uyumlu olduğunda tamamlayıcı ürünleri kullanırken zorluk çekmezsiniz. İnternetten aratabilirsiniz, yeni stil düşünüyorsanız bu konuda bir çok içerik bulabilirsiniz.
Mesela siyah kalem elbise. Siyah, beyaz body. Beyaz kaliteli gömlek. Siyah blazer ceket. Kaliteli kumaş pantolon gibi gibi. Yani birbiriyle kombin yapabileceğiniz şeyler. Örneğin siyah blazer ceketi kalem elbisenin üzerine giyin altına topuklu düğüne git. Spor ayakkabı giyin arkadaşlarınagündğz gezmeye git. Ya da siyah blazere jean üzerine içine siyah ya da beyaz body. Yani birbiriyle kombinlenebilecek şeylero nasıl birşey anlatır mısın? ben de ufak tefek alıyorum arada bari işe yarar olsunlar
Size deger veriyoranliyorum ama Ozaman o alsin elbiseleri ya da size hediye ceki versin, para versin kendin al. Oyle emir vaki kendini duzelt degistir demekle olmazArkadaşlar erkek arkadaşımla dün kahve içerken, alışveriş yapmamız gerektiğini söyledi. Çünkü genelde benimle kıyafetlerini seçer ve alır. Alışveriş yapmaya zamanı olmuyor. Neyse seçtik falan eve gideceğiz, bu kadar güzel zevkin varken nasıl bu kadar rahatına düşkün olup bunları giyinmeyi kendine layık görüyorsun, Diye sordu nasıl yani dedim...
Aldığım cevap; çok güzelsin, hoşsun bence kendine biraz daha bakmalı ve sahip olduğun bu göz zevkini kendin içinde kullanmalısın. Dedi.
Cebinden bir hediye çıkarttı. Bir kolyeydi. Teşekkür ettim falan eve geldim.
Bugünde aileme harcadığım paralar neticesinde kredi borcum çok kabarmış bunu farkettim. Ve sonra algıladım ben kendime uzun zamandır bir parça dahi almadım. Ve Erkek arkadaşım şu sana çok yakışır dediğinde de kabul etmedim. Habire koşturma içindeyim, ev işleri misafir zart zurt.
Dolabının önünde durdum ve gerçekten giyeceğim şeyler içler acısıydı.
Erkek arkadaşıma ilk başta çok kızmıştım. Kırılmıştım sonra arayıp neden böyle bir uyarıda bulunduğunu sormak istedim.
O'nun cevabı da çünkü gençsin ve cıvıl cıvıl ol istiyorum, artık kendine de bak, zaman ayır istiyorum. oldu.
Ben yeni bir şeyler almaya nerden başlamalıyım. Ya da nasıl aileme vermekten kurtulup kendime vermeyi öğrenebilirim. Bir kıyafete para verecekken bile içim gidiyor. Çünkü giymem diyorum. Bir, iki kez giyerim diyorum geçiştiriyorum.
Evet ya bu da dogruNiye sizi değiştirmek isteyen adamlarla birlikte oluyorsunuz ?
Ne şekilde mutluysanız öyle olun.
Bu kadar ödün vermeyin kendi aileniz bile olsa..Onların herşeyine siz koşmak zorunda değilsiniz. Bencil biri olun demiyorum, yetisebildiginiz şeylere ok ama kendi ihtiyaçlarınızdan ödün vererek değil..Erkek arkadaşınız da size bunu çok zarif bir şekilde, kırmadan söylemiş.. Müthiş paralara gerek yok zaten zevkliyseniz uygun fiyatlı kıyafetlerle kombinler oluşturursunuz..Evet, üniversite zamanı rahatlasam dahi her geldiğimde biriktirmek için ayırdığım parayı harcarım, ev temizliğini alan yaparım. Genelde perde ben gelince yıkanır ben asayım diye. Sorumsuzluklar içinde galiba annemin annesi ben oldum. Bu vermek herşeylerine koşmak bende alışkanlık olmuş. Arkadaşlarım bu konuda beniviraz törpüledi. Bir şey diyerek değil de insanların ailesi ile ilişkilerini gördükten sonra daha iyi anladım. Mesela çamaşır katlayan, ütüleyen, her sabah kahvaltı hazırlayan yemek yapan evde ben varsam her işte benim. Ama zamanla anladım ki bu aslında yanlış annenin de görevi var. Ve ben hep annesi tarafından özgüveni geliştirilmemiş, ya da kişisel bakımı öğrenmemiş bir çocuktum. Herşeyi kendim öğrendim bu ev temizliği için bile geçerli. Normalde kardeşlere para kalır ben yine büyğk olarak kendimden veririm ve bu huyum galiba aman bende olmasa da olur dönüştü. Bunun için çabalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?