• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paspal giyinmek?

Giyim bence çok önemli.İnsanların size olan ilk yaklaşımı giyim kuşam üzerinden olur.Çok geniş bi dolabım var.Alışveriş yapmayı,giyinmeyi çok seviyorum.Her sezon bi sürü şey alırım ve aldığım herşeyi bi kaç sezon sonra da kombinleyip giyebiliyorum.Çünkü zamansız parçalar alıyorum.Size tavsiyem zamansız şeyler almanız.Beyaz t shirt,spor şık bi denim ceket,jean,bi kaç renk keten gömlek,yaşınızı bilmiyorum ben 40 yaşındayım ve kendimi bildim bileli desen giymem ama desenli şeyler başkalarında çok hoşuma gider.Desenli küçük elbiseler alabilirsiniz.Altına güzel bi converse le muhteşem olur.İndirimleri takip edebilirsiniz.Sezonda da sezon ürünleri indirime girebiliyo.Ailenize bakmak zorunda değilsiniz.Lütfen kendinize zaman ve bütçe ayırın.Eskilerinizi tamirle zaman harcamayın.

Neden, onarmayayım çok güzel markadan alınmış bir pantolonun söküğünü nakışlayarak 17 yaşımdan beri giyiniyorum. Ve herkes gördüğü zaman nereden aldın, muhabbetine giriyoruz. kendime ayırabileceğim zaman kısıtlı, bu yüzden sorup soruşturuyorum. Ama aksesuar çok takmıyorum bu paspallık bununla da alakalı olabilir. Hepsini düşünüyorum, belki de enerjiyle alakası vardır, üzüntülerim sıkıntılarım yüzümün asık olması sönük gösteriyordur. Bilemem fikriniz için teşekkür ederim.
Kaç yaşındasınız?17 den beri aynı pantolon da giyilmez yani.Sizin içinizden gelmiyor bence.

Dünyalar kadar alışveriş yapmaya gerek yok. Birkaç tane temel, her dolapta bulunması gereken parçalardan alsanız, farklı farklı kombinleyerek özenli bir giyim stili oluşturmuş olursunuz. Mesela düz siyah bir elbise alsanız, hem yazın giyersiniz, hem mont ve botla kışın giyersiniz, hem kot ceketle baharda giyersiniz. Güzel desenli bir pantolon alsanız hem spor hem şık kombinlersiniz gibi gibi... Bunlar örnek tabi.

valla giyim kuşam, dış görünüş önemli
güzellik önemli
iyi bir kombin, kaşında gözünde burnunda ciddi kusuru olmayan herkes kadını hoş gösterir
iyi bir saç, kadının havasını inanılmaz değiştirir
genceciksin diye tahmin ediyorum zaten cildin güzeldir, gözlerin ışıl ışıl bakıyordur
eğer fazla kilon da yoksa doğru kombinlerle giydiğin her şey yakışır
bence kadın gibi giyinebilmek çok önemli
senelerce kot, tişört, spor ayakkabı giymiş birinin birden bire kadınsı giyime geçmesi zor olabilir
ben de yaşadım aynı şeyi, birden olmuyor
ama hemen başla çünkü 1 , sıfırdan büyüktür :)
azıcık olması bile hiç olmamasından daha iyidir
çok para dökmene gerek yok, ty'da sayısız kıyafet var
instagramda yüzlerce kombin sayfası var
youtubeda kombin nasıl yapılır diye aratsan yığınla video çıkar
ben de eskiden senin gibi kot, tişört, spor ayakkabı giyerdim
bunların rahatlığı aşırı işime gelirdi
ama şimdi eski halime bakınca ay ne kötüymüş diyorum dalga geçiyorum
boru paça kotları, dümmdüz unisex gömlekleri, dar olmayan bisiklet yaka vs tişörtleri hayatımdan çıkardım
var olanları anca bakkala çakkala giderken giyiyorum çöpe atmadım elbette
ben dar ve hafif göğüs dekoltesi veren bodyler tercih etmeye başladım mesela
inanılmaz değişti aynadaki görüntüm
deri tayta falan geçtim, hatlarım ortaya çıktı, hoşuma gitti
göz makyajımı değiştirmem bile fark yarattı
tabii ki yerine ve ortamına göre giyinebilmek lazım
sende eğreti durmayacak şeyler tercih etmelisin

bir de burada adama laf edenler olmuş
bu adamlar ne deseler sorun zaten size göre
o yorumları yapanlara diyorum
ne giydiğin onu ilgilendirmez diyen bile var
gencecik bir kadın var burada, daha güzel olmak mümkünken
neden sönük kalsın?
ayrıca insan hayatındaki kişinin güzel olmasını isteyebilir
ben buna takılıyorum şahsen
tipini, giyimini beğenmediğim adamla sohbet bile etmeyen bi kadınım
herkesin buna hakkı var kimse kusura bakmasın da
ben bi sevgilimden bu yüzden ayrıldım
giyim kuşam işini sevgili olduktan sonra çok salmıştı
uyardım 2 kere falan düzgün bir dille
alışverişe çıkmayı bile teklif ettim
tamam falan dedi ama önemsemedi, değişim sıfır
ben de ayrıldım çünkü soğumuştum çünkü yanıma daha iyi görünümlü birini hak ediyordum
çünkü uyarılarımı ve zevkimi ciddiye alan birini hak ediyordum, gözardı edeni değil
gencecik insanlarız, şimdi güzel giyinmeyeceğiz de 60 yaşına gelince mi giyineceğiz?

Pantalon tshirt spor ayakkabı işte. Ama o klasik giyinir takım elbise falan.
Kot thisrt de şık durabilir bazen ama göze battığımıza göre demek ki baya kötü görünüyor dışarıdan,zaten siz de yazmışsınız paspal giyilmek başlığınızda,ben çiftlerin biraz uyumlu olması geeektigini düşünüyorum mesela eşimle biryere giderken klasik giyersek ya da spor giyersek az çok uyum sağlarız birbirimize,biriniz takım elbiseyle biriniz yıllanmış kıyafet pek olmaz gibi,

Yazin diz ustu bol elbiseler spor ayakkabilariyla cok hos oluyor. Ben ayakkabi ve cantaya cok yatirim yapiyorum bence kombini patlatan onlar. Ty bir ton elbise dolu fiziginiz uygunsa kapali degilseniz fiyatlar cok uygun. 5 parca alsanix 1.5k anca tutar gayet şık kombinler yaparsiniz. Sevgiliniz surekli klasikse siz yaninda oglan cocugu gibi takilmayin yanyana uyum asiri onemli bence. Allahim kombin alisveris canta aksesuar bayiliyorumm keske boyle bi derdim olsa😅

Mesela boyfriend denim giydiysen ustune mutlaka feminen bi parca giy. 2 3 cift kaliteli spor ayakkabin, bir ince bir kalin topuklu ayakkabin 2 3 kaliteli cantan olsun. Zamanla halledersin konu sahibi, aldikca alasi gelir insanin biz nasil yillardir bu bataklikta debeleniyoruz saniyosun🥲

Ben de cok kotu giyiniyorum. Fazlasiyla farkindayim da bunu biri dile getirse hakli oldugunu bilir, ama yine de cok üzülürüm sahsen. Benim sorunum da kilolarimla ilgili. Ne alsam o kadar yakistiyrmiyorum ki uzun zamandir bisey almak istemiyorum. Param var ama alamiyorum gercekten elim varmiyor. Sizi anliyorum gercekten. Zor bir durum. Erkek arkadasiniz bunu size guzelce ifsde ettiyse siz de problemin kaynagini dusuncelerinizi paylasmaktan kacinmayin bence

kıyafet koku insanın karvzitidir bana göre istanbuldaysan Bakırköy, Kadıköy oralardan uygun fiyatlı çokça şey bulabilirsin için acımasın parayı verirkende kaç yaşındasın bilmiyorum ama bi kere dünyaya geliyorsun seninde hakkın yani herkesin olduğu gibi erkek arkadaşın kibarca uyarmış bana bu şekilde gelinse inanılmaz sinirlenir ve kırılırdım içten içe eleştiriden nefret eden bi insanım:)

Kıyafete çok para harcamak istemiyorsanız ikinci el alabilirsiniz. Dolap vs gibi yerlerden. Bence sezon modası parçalardan uzak durun, polyester, akrilik gibi materyallerden de uzak durun. Zamansız parçalar alın. Her ay dolabınıza 1-2 kaliteli parça almak gibi bir hedef uygulamaya çalışın. İnsan güzel giyindikçe kendini de daha iyi hisseder.

Su anda indirim varken hemen gidip yeni kiyafetler alin ve aldiklarinizi giyin,saciniza sekil verdirin,paspalliktan kurtulun.Ailenizde olsa Bu kadar verici olmayin.Sonra yapmasaydin,ne yaptin ki olur.Fazla fedakarlik Iyi degil,kendinizi de dusunun,kendinize bakin.

Arkadaşlar erkek arkadaşımla dün kahve içerken, alışveriş yapmamız gerektiğini söyledi. Çünkü genelde benimle kıyafetlerini seçer ve alır. Alışveriş yapmaya zamanı olmuyor. Neyse seçtik falan eve gideceğiz, bu kadar güzel zevkin varken nasıl bu kadar rahatına düşkün olup bunları giyinmeyi kendine layık görüyorsun, Diye sordu nasıl yani dedim...

Aldığım cevap; çok güzelsin, hoşsun bence kendine biraz daha bakmalı ve sahip olduğun bu göz zevkini kendin içinde kullanmalısın. Dedi.

Cebinden bir hediye çıkarttı. Bir kolyeydi. Teşekkür ettim falan eve geldim.

Bugünde aileme harcadığım paralar neticesinde kredi borcum çok kabarmış bunu farkettim. Ve sonra algıladım ben kendime uzun zamandır bir parça dahi almadım. Ve Erkek arkadaşım şu sana çok yakışır dediğinde de kabul etmedim. Habire koşturma içindeyim, ev işleri misafir zart zurt.

Dolabının önünde durdum ve gerçekten giyeceğim şeyler içler acısıydı.

Erkek arkadaşıma ilk başta çok kızmıştım. Kırılmıştım sonra arayıp neden böyle bir uyarıda bulunduğunu sormak istedim.

O'nun cevabı da çünkü gençsin ve cıvıl cıvıl ol istiyorum, artık kendine de bak, zaman ayır istiyorum. oldu.

Ben yeni bir şeyler almaya nerden başlamalıyım. Ya da nasıl aileme vermekten kurtulup kendime vermeyi öğrenebilirim. Bir kıyafete para verecekken bile içim gidiyor. Çünkü giymem diyorum. Bir, iki kez giyerim diyorum geçiştiriyorum.
Sen bensin 😅😃 ne zaman süslü kadınsı giyinsem eşim ooo çok kokoş olmuşun der ama ben rahatlığıma daha düşkünüm. Bunu aşamıyorum. Eşimde çok zevkli ve yakışıklı bir adamdır. Çokta şık giyinir. Yani bende şık giyiniyorum ama eşimin istediği tarzda değil. Ama şunu anladım ki erkekler kokoş kızları beğeniyor

Bence erkek arkadaşınız olabilecek en kibar dille düşüncesini dile getirmiş. Ben de dış görünüşe çok önem veririm. Etrafımda da hep şık insanlar olsunlar istiyorum. İş yerinde bile insanları daha şık bulduğum günler modum daha yüksek oluyor.

Tavsiyeler verilmiş zaten bence de elbiseler çok kurtarıcı. Hem tek parça , çok uğraşmazsınız , hem de şık durur. Her kıyafete gidecek de bir sandalet alırsınız. (Topuklu pek istemeyeceğiniz düşündüm) Bir küpe bile taksanız tamamsınız.

Basic bir kaç t shirt de kurtarır ama bence o zaman şık gözükmek için aksesuara biraz daha uğraşılmalı.

Siz kendinizi şık buldukça enerjiniz de yükselir. İltifatlar alırsınız, mutlu olursunuz.

Ben hamileyim ama kendimi salmamak için kıyafetime süsüme daha da önem vermeye başladım çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum. İyi hissettiriyor çünkü.

Kadın olmak çok güzel şey , Hangi bedende , renkte olursa olsun her santimi kutlanmalı. Rahat olacağım diye görünmez kılınmamalı :)

Yazin diz ustu bol elbiseler spor ayakkabilariyla cok hos oluyor. Ben ayakkabi ve cantaya cok yatirim yapiyorum bence kombini patlatan onlar. Ty bir ton elbise dolu fiziginiz uygunsa kapali degilseniz fiyatlar cok uygun. 5 parca alsanix 1.5k anca tutar gayet şık kombinler yaparsiniz. Sevgiliniz surekli klasikse siz yaninda oglan cocugu gibi takilmayin yanyana uyum asiri onemli bence. Allahim kombin alisveris canta aksesuar bayiliyorumm keske boyle bi derdim olsa😅
O gerçekten damatlık gymiiş gibi şıkır şıkırdır. Her renk ayakkabı gömlekler, pantalonlar mesela bende beyaz tshirt, beyaz pantalon hardal veya kahverengi kemer ve sandalet ya da spor ayakkabı giyerim. Ama adam için o hakaret. 😁😁😁

Sen bensin 😅😃 ne zaman süslü kadınsı giyinsem eşim ooo çok kokoş olmuşun der ama ben rahatlığıma daha düşkünüm. Bunu aşamıyorum. Eşimde çok zevkli ve yakışıklı bir adamdır. Çokta şık giyinir. Yani bende şık giyiniyorum ama eşimin istediği tarzda değil. Ama şunu anladım ki erkekler kokoş kızları beğeniyor
Ya çok fenalardayım😄😁

22, 23 yaşındayım☺️
ne güzel bir yaş, öncelikle ikinci el almayın lütfen ne gerek var gencecik bir bayansınız, takılar çok şıklık katıyor mutlaka minimal de olsa küpe takın, saat yine öyle, sosyete pazarları harika, trandyolun kendi markası fiyat performans çok iyi, öncelikle ben bunu hak ediyorum deyip zevkinize göre alın. 3 yılı aşmış tüm parçaları atın. eski eskiyi getirir

Back
X