paranoid şizofreni çıkan kocammm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk için acele etme gerekirse 1 sene bekle hal ve hareketlerini gözlemle ona göre karar ver.

gülsem mi ağlasam mı bilemedim. önce boşanmak istiyo şimdi de bebek mi? bence ya ikisi de sorunlu psikolojik sorunları var ya da bu konu sahibesinin senaryosu hayal gücü

yazık canım ya üzüldüm bak genç bir kızsın da kendine yeni bir hayat kurabilirsin. içinde ufacık bir şüphe dahi olmasın bu adamla mutlu olamazsın

Gecmis olsun , gec bile kalmissin ..
Inan okurken icim SIKILDI sinir oldum.

Sakin geri dönme, boyle insanla birgun bile yasamak iskence gibi ..

1 ay tedavi oldu hastanede yatıp ve sabah akşam ilaç içiyo. 4 aydır hiç kavga etmedik ve bebek için bekliyoruz. Gerçi kaynanam büyü vardı bozdurduk köydeki hocaya gidip dedi ben inanmam öyle şeylere ciddiye almadım

Ayyy caniiimmmm... Ailenin yanina sigin.. Okurken dahi çok kotu oldum. Ve lütfen geri donme.yasin çok genc daha..

Gecmis olsun , gec bile kalmissin ..
Inan okurken icim SIKILDI sinir oldum.

Sakin geri dönme, boyle insanla birgun bile yasamak iskence gibi ..

Kızlar konu sahibi eşiyle barışmış.

Esin 3o yasinda yazmistiniz. Simdi 35 olmuş anlayamadim

Temmuz ayında eşiniz 30 yaşındaymış şimdi 35 yaşında yazmışsınız 5 yaş birden nasıl büyüdü?

hani eşiniz ilaçları bırakmıştı tedavi olmak istemiyodu

Yanlış yazmışım canım 34 29 ekimde 35 oldu aglıyodum onu yazarken aklm karışmış 80 li eşim

Hemen gecti gitti gibi bakmayin olaya bence... bu bir tur grip falan değil sonuçta... bu şizofreni hakkında hic bilgi sahibi misinz bilmiyorum ama omur boyu kontrol altında tutulmasi gereken bir durum.

Bebek gibi büyük bir değişimden önce esinizin buna hazir olduğundan emin olmalisiniz. Riske girmek yerine

Valla ayni yastayiz ama yasadiklarini okudumda yasindan çok büyük olaylar atlatmissin. Ne deyim inşallah doğru bir karar verebilirsin bu durumda gerci söylencek tek şey var ama

senaryona hayran kaldım. bence daha önceki yazdıklarını unutma her seferinde farklı şeyler yazıyosun heyecanı olmuyo biraz dikkatli ol. ayrıca paranoid şizofren olanların evlenmesi yasak evli olsalar bile nikah iptal olur ve hastane tedavisi 1 ay değil çok daha uzun sürer

Şizofreninin kesin tedavisi yok bildiğim kadarıyla sadece kontrol edilebiliyor iyi düşün canım ya yani ben artık sana değil bebeğin olursa diye onu düşüyorum yazık günah bebekler üzülmesin ya

Birlikteyken olmuyodu ayrıldık tedaviye başlamış ben buraya güzel bi haber vermek için girdim bi yuhhh demediginiz kaldı teşekkürler ama boşanmadım iyikide boşanmamışım inşallah kmsenin başına bunlar gelmez hepinizin eşi dünya iyisi olsun hep mutlu olun

İşim gücüm yok sen zaman geçir diye yazı yazıcam buraya. Aklına bunlar geldigine göre senin boş zamanın çok var heralde ama benim yok ayriyetten evlilikte genel kontrol yapmıyolar cnm sağlık raporu istiyolar ondada şizofreni yazamaz anladın mı. Neyse iyi gclr sana git başkasının yazıları okuyup olay çıkarmaya çalış

5le sifir cok farkli yerdeler bilmiyorum inanamadim nedense. Bir de sizofreni ne zamandan beri bir ay da tedavi ediliyor, böyle bir evlilikte bile bile nasil cocuk yapilir? Ne diyim yani olan yine çocuğa olcak bu gidisle.

Konunu zu okuyunca çok uzulmustum ama doğru soyledigine iinanmıyorum neden biliyor musun? SŞizofren ne demek bende çok iyi bilirim ve 1 ay hastane de yatmakla şizofren durumunun düzeleceğine kimse ama kimse inandiramaz beni!!

Ya sen burada insanları kandırıyorsun ya da seni kandırıyorlar yani esin şizofreni falan değil! !!

O değil de şizofreniyse bile nasıl düşünebiliyorsunuz ya genetik diye bir şey duydunuz mu daha önce ??? Babadan çocuğa geçme ihtimali var ..Hem nerde görülmüş şizofreni hastasının hadi hoooop 1 ayda turp gibi oldun sen hadi evine dendiği ...Ne saçma bir şey bu ..Siz mi şizofrensiniz acaba ????Çünkü şizofrenler genelde uydurduğu hikayelere inanırlarda ondan sordum ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…