paranoid şizofreni çıkan kocammm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence bosan. Daha 21 yasindasin bunlari yasamak zorunda değilsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm cok gecmıs olsun kıyamam ya nedır bu kadınların cektıgı kusura bakma ama aılene yazıklar olsun aılen gondersede keısnlıkle donme kocana

Boşanıcam kesinlikle ailemde katiyen geri dönmemi istemiyo onun hasta olduguna herkes inandı artık 4 gündür görmüyorum bir kelime bile konuşmadık allah izin verirse kesinlikle kurtuldum bu sefer Zaten tiksiniyorum sevgi kalmadı geri dönmek hiç istemiyorum

Şişelerin dibinde boğulduğunu anlatıyorsun, nesini gördün de adamın dindar olduğuna karar verdin?

.

Sevgiliyken çok dindardı diyorum evlendikten sonra öyle olmadıgını ögrendim şişelerin dibini görücek insanın dindar olmadıgını çok iyi biliyorum zaten

ıns cnm ya ıyı barı anlamıslar

Allah kolaylik versin.. gec bile kalmissin ailenin yanina gitmekte böyle bir insanla ömürmü gecer
Bosanmaktan sakin vazgecme, bosanip önüne bak. Kolay degil ama insallah bu günerde gecicek, atlaticaksin..

Aradan 4 ay geçti ve ben boşanmadım iyikide boşanmadım 1 ay ailemin yanında kaldım ve döndügümde kocam bambaşka bi insan oldu 3 aydır tek kavgamız olmadı ve artık takıntılarını bıraktı aşırı kıskançlıgı daraltması bitti nasıl degişti bu kadar anlamadım ama allaha şükürler olsun artık çok mutluyuz bebek bekliyoruz

1 ay babanın evinde kalınca mı düzeldi ?
Desene 7 yıldızlı otelde balayı boşa gitmiş

Hmm ilaç mı kullanmaya başladı yoksa?
Tedavi olmuşsa normal ama tedavisiz olduysa kendi çabasıyla ise, çok enteresan.
Hayırlısı olsun sizin için. Hep güzelce devam eder umarım.

Bnden ayrı kaldıgı 1 ay özel akıl saglıgı hastanesinde tedavi oldu ilaç kullanıyo ayriyetten şuan tam bir ideal eş oldu inanamıyorum çok acılar çektim ama allah yardım etti sonunda şükürler olsunnnn

Yeniden tatile gittik pazartesi 3 günlük ufak bi tatilede çıkıcaz amannn düzgün davranıyo ben evde oturmayada razıyımmm allah kimin sorunu varsa yardım etsin kimse boşanmasın o 1 ay zor zamanlar yaşadım 12 kilo verdim ama şimdi hem fiziksel hem ruhsal iyileştim eşime aşık oldum

Cok ilginc. İnsallah eve geri dondurup, hamile birakarak elini kolunu iyice baglamak icin rol yapmiyordur. Keske cocuk icin biraz daha bekleseydin.

hastaneye gittiniz mi teşhis kondu mu? seni sürekli dövüyo mu? sağlık raporu alıp seni dövdüğünü kanıtlayabilirsin. ailen mahkemede senin için şahitlik yapabilir. eğer bu yaptıklarını mahkemede kanıtlarsan hem mahkeme sizi tek celsede boşar hemde bir insanın özgürlüğüne engel olduğundan dolayı ceza alır

Çocuk için acele etme gerekirse 1 sene bekle hal ve hareketlerini gözlemle ona göre karar ver.

Barışmışlar.

Eşinin gerçekten bir ruh hastalığı var mı? Yani teşhiş tedavi var mı? Çocuk için bekle lütfen hamile misin yoksa bebeğe karar mı verdiniz?

Eşim 35 yaşında artık çocuk için baya ısrarlı bende yumurtlama problemi var doktor zaman alcak diyo olana kadar 6 7 ay gecer zaten ama bi sorun kaldıgı düşünmüyorum çünkü ben tek başıma dışarda 1 saniye duramazdım olay çıkartırdı şimdi kendi sıkılma arkadşlarınla görüş canım diyor

Ayyy caniiimmmm... Ailenin yanina sigin.. Okurken dahi çok kotu oldum. Ve lütfen geri donme.yasin çok genc daha..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…