paranoid şizofreni çıkan kocammm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok artık i yaa ne çocugu yazık degil mi o çocuga yarın birgün bunu kimden paydahladın diye çocuga zarar verir bu adam şizofrenin tedavisi yok

Ya sana inanamiyorum. Bu adamla nasil evli kalabilirsin. Sevgiliyken gercek yuzunu sakladigini soylemistin. Simdi de oyle yapiyor olamaz mi? Cocuk yapana kadar.

Umarim mutlu olursun ama kendini atese attin gibi geliyor bana.

Yani adam hedefine ulasana kadar rol yapiyor olamaz mi?
Ilk hedefi seninle evlenmek di.. evlenene kadar oynamis herkese
ikinci hedefi cocuk yapmak gibime geldi.. simdi de oynayamaz mi?

Bence bebek olayini ertelesen ve esini gözlemlesen cok iyi olur..
sonucta siddet uygulayan birisi.. psikolojik siddet de dahil yani
evliliginiz bir otursun yerine bi esini iyice tani ondan sonra cocuk düsün

Şizofreni kontrol altına alınabiliyor.
Şizofreni olup evli çocuklu yaşayanlar da var.
Yeter ki ilaçlarını bırakmasın.
Her şizofreni hastasının hastalık seyri aynı değil tabii ki.
Bir de kötü yanı bu hastalıkta genetik geçiş çok büyük paya sahip olduğu için şizofren bir anne ya da babanın çocuğunun da şizofreni olma ihtimali yükseliyor.
Zor bir durum yani.

ya arkadaşım sen bu adamı niye çektin ki bu kadar, hasta olduğunu öğrendin sonra niye geri döndün o ilk ayrılmadan sonra. neyse Allah bundan sonra kurtarsın inşallah

Konu baştan aşağı epic
Son durum: barışmışlar ve bebek yapmaya uğraşıyorlar

Adam yine rol yapıyor olmasın?
Belki evlenme ehliyeti bile yoktur

Umarim bundan bir sene sonra çocuk olduğun da da böyle söylersiniz

Şizofreni öyle bi anda düzeldi denecek bişey değil devamli tedavi olmasi gerekir ama eşiniz sizin gözünüzü boyamak için tedavi oluyo yoksa evlenmeden once de olurdu ayrica ailesinin bu kadar korkması normal mi sizce onlar neden ikna edememis tedaviye

Ayrıca bir yakınımin eşi de şizofreni hastasıydi yıllarca hep ayrıldı baristilar ayrıldıktan sonra tedavi oluyor düzeliyordu kadın bi süre çok iyi ama sonra ilaçları almıyordu sen beni zehirlemeye çalışıyorsun diyodu

Elbette hepsi böyle demiyorum ama sizin esinizde bunu yapacak hatta çocuk doğduğunda kendisinden olmadığını idda edecek potansiyel var

Hakkiniz da hayırlısı olsun..

Allahimm ya okurken gercek mi bunlar diye dusundum yaaani

kuzenimde aynisini yasadi 8 ay dayandi ayrildi simdi mutlu bnce uyi dudun dha cok gencsin

19 yaşından beri psikolojik rahatsızlıkları olan biriyim . Şizofren değilim ama borderline majör dep okb gibi çok ağır hastalıklarım var . Evden dışarı çıkmıyorum . 2 kere nişanlanıp ayrılmak zorunda kaldım hasta olduğum için . Kanser hastası olsaydı eşi bu kez hasta adamı bırakmış vicdansız diyecektiniz . Hastalık psikolojik olunca mı kaç diyorsunuz bu ayrı ?? Eşin eğer gerçekten şizofren ya da farklı bir psikolojik rahatsızlığa sahipse 1 ayda asla iyileşemez . Yıllar içinde ben bu işlerin piri oldum . Paranoid şizofren çok zor ve ağır bir hastalıktır . Kişi eğer tedavi edilmezse( ki 1 ayda asla edilemez ) kendine ve yakınlarına zarar vererek yaşar bu net . Sen şimdi o düzeldiği için herşey yolunda sanıp hamile kalmışsın ama hastalık tekrar nüksettiğinde yine kaçacak delik arayacaksın bu kez yanında bir bebekle . Sana söyleyebileceğim tek şey her an herşeye hazır olman . Biz hastalar tamamen asla iyileşmeyiz . Bir dönem rahatsızlıklarımız uyur düzelmiş gibi görünürüz sonra birşey yaşarızz hopp bir bakmışsın tekrar hastayız . Üstüne basa basa söylüyorum hiçbir paranoid şizofreni elektroşokun tillahını yese bir ayda İ-Yİ-LEŞ-MEZ . Bu arada eşin ''gerçekten'' hastaysa Allah asıl ona sabır versin . Bu hastalıklar neye benzer ancak yaşayan bilir . Siz RUH HASTASI der damgalarsınız ama bizim çektiğimizi bir gün çekseniz yarım saat sonra kendinizi asarsanız öyle kolay değildir psikolojik hastalıklar . Ben rahatsız olduğum için şahsen artık evlenmeyi asla düşünmüyorum hele ki çocuk asla !! Çünkü benim genlerim kendi çocuğuma geçiş yaparsa o da benim rahatsızlıklarımı yaşamak zorunda kalabilir bunu kendi çocuğuma yapamam hasta bir annesi olsun hayata 1-0 yenik başlasın asla istemem . Sana dediğim gibi tek tavsiyem her zaman tetikte ol çünkü rahatsızlığı nüksettiğinde aynı şeyleri tekrar yaşaman olası geçti bitti diye düşünme . Eğer gerçekten geçtiyse bir daha tekrarlamazsa zaten yaşadığı sadece depresyona bağlı davranış bozuklukları olarak nitelenebilir çünkü paranoid şizofren asla tamamen iyileşmez . Dilerim eşin hep hastalığını aynı çizgide tutabilir ve çocuğunuz genlerini kocandan almaz . Tedaviyi kesmemesini ve sürekli kontrol altında olmasını sağlamaya bak . Allah ikinize de yardım etsin ne dimm

önce ilk sayfayı tıkladım ilk şokumu geçirdim, sonra son sayfayı tıkladığımda bir şok... Hemen ara sayfaları okumaya başladım ki, konu sahibesi barışmış. Eyvahlar olsun dedirten durum da bir yavrunun bu dünyaya getirilmesi çabaıydı, hem de böyle bir babadan.

Epica, Rabbim yardımcın olsun. Hiç kimsenin olmasa bile, sadece sizin yazdıklarınızı biraz dikkate almasını isterdim konu sahibesinin.

Ama siz oldukça aklı başında duruyorsunuz. Bu durumda eşi de düzelemez mi? İlaç tedavisi ile mesela?

çok şaşırdım boşanmış kurtulmş diyecektim ama inşALLAH pişman olmazsınızzz..ben zannetmiyoru bu insanın düzeleceğineee..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…