paranoid şizofreni çıkan kocammm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kes sesini çok konuşma ajan olmuşlar kim yanlış yazsa suçlamak için bi taraflarını yırtıyolar sus bak işine

Neden hala yorum yapıyorsunuzki konuya konu sahibi istese sizin söylediklerinizi bir doktorada sorabilir birinci ağızdan şizofreninin TEDAVİSİ OLMADIĞINI öğrenebilir belliki gerçeklere gözünü kapatmayı seçmiş boşverin her koyun kendi bacağından asılır

Arkadaşım çok kötü şeyler yaşamışsın inşAllah bir an önce kurtulursun hayatına devam et ve psikolojik destek alabilirsin hiç ayıp değil çünkü böyle insanlar başkasını a hasta ederler

2014 deki konu neden önüme düştü şimdi..

Ne kurtulması. Bir ay sonra barışmışlar. Çocuk düşünüyorlarmış. İyi ki boşanmadım demiş

Ah kuzum benim daha çok kücüksün, neler gelmiş başına korku filmi gibi.Ben en çok ailene kızdım bu olanları bilip nasıl düzelir deyip seni orda tuttular.Daha ilk olayda seni kurtarmaları gerekirdi.O manyak eninde sonunda sana zarar verirdi.Bir an önce boşan ve kendine dikkat et böyleleri takıntılı olur.Daha çok gencsin.Yeniden başla.Çalış,paranı kazan, hayatını yaşa.Kötü şeyler yaşadın ama tecrübe kazandın artık nelere, ne kadar dikkat etmen gerekli biliyorsun.Umarım çok güzel bir hayatın olur

Bi şey diycem aynı buna benzer bir adam vardı karısını öldürdü sakın bu konu sahibi olmasın onlar? 4 çocuğunun annesi kadını sırf gusül abdesti aldı diye öldürdü! Haber böyleydi.
İşte telefon yok internet yok ne kadar benziyorlar!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…