paranoid şizofreni çıkan kocammm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
allah yardımcın olsun bi an önce kurtulmaya bak yaa bi de bunları okuyunca kendi sevgilimden şüphelendim o da çok kıskanç ilerde böyle bi rahatsızlığı olur mu ki

Ayy benim sevgilim de çok kıskanç o da böyle olurmu ki:26::26::26::26:

ne kadar süre nişanlı sevgili kaldınız adama helal olsun o süre varfında nasılda saklamış kendini hepsinin patlamasını imzayı attıktan sonra yaşamış

Şoklar içinde okudum, bu hastalığının tedavisi filan yokmuymuş peki. İlaç, psikiyatri vs...

O kadar zaman çıkarken nasıl dayandı onu anlamadım şizofren hasta olan biri kendine engel olamaz ki o kadar çıkmışsınız dolaşmışsınız nasıl sorun yapmadı evlenene kadar saklayabildi? o kadar evlilikte 10 kere ancak dışarı çıkabildim diyorsunuz evin ihtiyaçlarını da mı gidip o alıyordu ailen demiyor muydu neden gelip gitmiyorsun diye bir aile buna nasıl göz yumar bir de seni bırakıp tatile gitmiş bu adama aylarca değil bir dk tahammül edilmez hadi ailen ilk seferinde git dedi ya sonra çok mu doğal geldi evden çıkmaman onlara bir de milletin içinde küfredecek hayatta aynı yatağı değil aynı mahalleyi bile paylaşamam o insanla bir an önce boşanın eğer doğruysa kendi yolunuza bakın ve evlenmek için de bundan sonra acele etmeyin çevresine sorun soruşturun hep tanımadan evlenildiği için böyle oluyor.

ailenize çok kızdım.sizin gibi kıymetli bir yavruyu tekrar o canavar adama nasıl teslim ederler?aklım mantığım almadı.iyi sabretmişsiniz.adam hasta...bugün yarın (Allahım evlerden uzak)bıçak mıçakta çeker bu.bir an önce kaçınnn

cylaner dejavuya bende katılıyorum flört ederken hiç anlamadınızmı tavırlarından?

size tavsiyem kangreni başladığı yerde keseceksin .elde kesmezsen kola yayılır kolda kesmezsen vucuda yayılır. mafolur gidersiniz.hayatını mafetme ve hemen boşan sağlık raporu varmı?

kardeşim sen nasıl çektin bu adamı...canımsın benım ya

Gerçekten tebrik ediyorum hemen hemen her yorumda ki yanlışı vurgulamışsınız hasta bir adam bu yapılan küfürler en azından doğru yörüngeye gitsin yani aileye...

bu nasıl bir manyaktır
kardeşim geç bile kalmışsın bu ne ya
hayatı bir kere yaşıycaz, katlanma hiç bu eziyete
ailesine de yazıklar olsun bir genç kızın hayatını mahvettiler
ALLAH O MANYAĞI ISLAH ETSİN ....

Ne biçim bir aileniz var da, düzelir diye sizi bu psikopat adama geri yolluyorlar?! Giden kız geri gelemez mantığı sanırım.

Can sağlığınız için ailenizin yanına geri dönün, ve bir an önce de iş -güç edinip, kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı öğrenin.
.

Cnm cok gecmıs olsun kıyamam ya nedır bu kadınların cektıgı kusura bakma ama aılene yazıklar olsun aılen gondersede keısnlıkle donme kocana

Eğer şizofren varsa zaten bir dakika durmayın yanında...yarın öbürün canınıza zarar verebilir..komşumuzun kızı şizofrendi durup dururken boğazıma sarılıp öldürmeye kalktı.

kendisi istedigi kadar harcardı ben bişey istedigimde gider pazardan alırdı ucuz diye evde domates çürüsün mesela çöpe atsam çıkarır yerdi kahvaltıda ama gayet zengindr ve bu hastalar çok dinci oluyolar

Şişelerin dibinde boğulduğunu anlatıyorsun, nesini gördün de adamın dindar olduğuna karar verdin?

.

kaççççççççç
canını kurtar
bu psikolojik sorunları olan biri değil
bildiğin tımarhanelik deliii

ilk gittiğinde dönmeseymişsin keşke
seni ikna eden aileni de kınadım

ama muhtemeln onlarda
farklı açılardan düşündü
20 günlük evli bir kadın eve döniyorsa
ya bekareti sorgulanır
ya namusu
bizim toplum böyle

ama bu derece ağır hasta birine de
hadi kızım kocandır denmez

Allah yardimcin olsun canim. Kimseyi dinleme artik, anlattiklarina bakilirsa verilmis sadakan varmis ki sana zarar vermemis.
Insallah bir an once kurtulursun o adamdan bir daha karsina cikmaz. Sende unutursun. Yasin genc daha, karsina iyi biri cikar, insallah mutlu bir evlilik yaparsin tekrar, bu gunleride unutursun. Biraz zaman alir ama kotu gunlerde geciyor, sabretmek lazim umudumuzu kaybetmemek lazim. Ama sana boyle davranan adami cikar hayatindan kesinlikle, Allah korusun sana zarar da verebilir.

allahım yarabbim ya...
ailende hiç normal degil... ablanın evinde oldugunu biliyosa oraya gelip rezillik cıkarmasa bari...
seni kandırmasına izin verme...

yaşadıklarına çok şaşırdım ve çok üzüldüm kolay şeyler değil hele ki o yaşta.. cok gecmeden doğruyu bulmuşsun sakın ama sakın geri dönme şizofreni hastalığının herhangi bi çözümü yok ve gercekten sizofreni olduğu apacık ortada. sadece ilaçlarla kontrol altına alınabilen bi hastalı malesef. ancak eşin onu bile yapmıyor. yasadıkların çok ağır lutfen bi an once bosan.hayatın daha çok başındasın umarım hersey yoluna girer senin için

Konusahibi ne yaptiniz bir gelisme var mi ?
Ailenizle konusabildinizmi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…