paranoid şizofreni çıkan kocammm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kıyamam sana böyle psikopatlarla yaşamak insanın psikolojisini bozuyor ben ayrılalı 4 ay oluyor ben de hala başka erkeğe bakamam mesela bakarken kendimi suçlu hissediyorum bunlar hep onların sindirme politikalarına kurban giden psikolojimiz maalesef
kesin boşanacaksın değil mi?

allaha büyük konuşmak istemiyorum ama kimse ondan kurtulmama engel olamaz ya kendimi öldürürüm yada onu ama o cehenneme geri dönmicem aklıma sadece yaptıgı pislikler geliyo ondan tiskiniyorum iğreniyorum bana yaşattıklarının 1000 katını yaşasın kendi gibi bi şizofrenle evlensinde hatalarını anlasın

peki sen nasıl boşandın çok sorun oldumu hayatına alışabildinmi

ben seni çok iyi anlıyorum benimki belki senin kocanın 100de biri ama bana bile tak etti artık
İlerleyen zamanlarda belki iyi olduğu günleri hatırlayıp özlersin, için acır ama dik dur vazgeçme
Ben vazgeçecek gibi hissediyorum ara ara kendimi zor toparlıyorum
gerçeken boşanmak zor iş..

sorun para olsa yada çözülcek ufak tefek kavgalar olsa çözülür ama bu şizofren geri dönsem bile kaç kişiyle yattın o bu bi ton pislik yapıcak 6 7 aydır ilk defa 2 günümü eziyetsiz geçiriyorum kollarım bacaklarım hala mor

bir de şiddet mi gösterdi sana o dümbük?

Allah seni kurtarsın o adamdan arkadaşım. Bir an önce toparlamaya çalış kendini zamanın ne göstereceği bilinmez. Yaşın daha çok genç.

Allah seni kurtarsın o adamdan arkadaşım. Bir an önce toparlamaya çalış kendini zamanın ne göstereceği bilinmez. Yaşın daha çok genç.

istedigim tk şey hemen 5 6 sene geçse ve hasta olmayan sıradan bi insanla evlenip aile olmak evliligin en kötü en eziyetli tarafını yaşadım hep

o aileye yazıklar olsun bile bile senin günahına girmişler oğullarını tedavi ettirmemişler. niye? utanmışlardır kesin etraf duymasın aman laf söz olmasın diye.
çekecek çilen varmış canım benim Allah yardımcın olsun bir an önce boşanıp kurtulmanı dilerim ve rabbim umarım bu çektiklerini unutturacak mutlu olacağın bir insan çıkarsın karşına

allah yardımcın olsun canım ya sanki yaşamış gibi oldum çok üzüldüm senin adına ve sakın o eve tekrar dönme boşan sen en güzel yaşlarındasın şuan çık gez süslen unutmaya çalış o manyağı ve bence psikolağa gitmelisin sana tavsiyem bu çok şey yaşamışın genç yaşında allah sana sabır versin ve biran önce düzelirsin ins canım bana mj atabilirsin istediğin zamanda dinlerim seni bnde 20 yaşındayım belki anlarız birbirimizi

Şaşırtıcı olan sizi üçüncü sayfa haberin de görmemek,resmen Allah korumuş sizi korku filmi gibi,o nasıl adam öyle
Bu manyaklar yüzünden ölüyor kadınlarımız.
Sonra erkekliğime hakaret etti bir kaç yıl sonra dışarda.

Son düzenleme:
Yazıklar olsun öyle aileye .
Ya sana bir şey yapsaydı Allahım korumuş canım seni .

Bende boşanmanın doğru bir karar olduğunu düşünüyorum . Bende psikolojik tedavi de almalısın
Allah bir daha yaşatmasın

Onlar nasıl yetişkinler yahu, oğullarını adam akıllı tedavi ettirmek yerine hem oğullarını hem de sizi ateşe atmışlar..
Şakası olmaz bu hastalığın -ki anlattığınıza bakılırsa neredeyse kronikleşmiş! Kontrol altında tutulması gerekiyor şahsın.
Sana da geçmiş olsun.. Yaşadıkların hiç kolay değil.. Çok bile dayanmışsın.
Bundan sonrası için önlemini al, ve kim ne derse desin o aileden uzak dur.
Hayat senin hayatın. Kendin için en doğru olan şey neyse onu yap.
Ve bence bir psikoloğa görün, psikolojik desteğe ihtiyacın var, en azından yaşadığın travmayı daha kolay atlatırsın.

Insallah kurtulursunuz ondan.
Aileniz karsi ciksada sakin donmeyin Allah korusun caniniza kasteder.

Disarida dikkatli olun bence belki sizi takip ediyordur.
Allah yardimciniz olsun.

hasta oldugunu okuyan kadar abarttıgınızı dusundum
benım esım evlenmeden önce acok kıskanc bır adamdı hatta evlendıgımız ılk zamanlar bana guneslık actırmıyordu halbukı ben onun tersıne gayet acık bır kadınım hep oyle oldum hepte oyle olucam
sımdı ıse 2 oda 1 salon gayet rahatız karısmaz ben nerede ne kadar gıyınecegımı bılırım

fakat sizinki hastaymız düzelebilir bişey oldugunu düşünmüyorum hem kıskanıyor hemde sizi en kötü şekilde aşağılıyor ve kötülüyor
çekilmez cok gencsin çook

Son düzenleme:
Aile destegi cok onemli iste.. Okadar islenceyi cekip tek basina hem kocana hem ailene gogus germek zor olmali.. Ama bunu simdi yapmazsan bide cocugun olursa hersey bin kay daha zorlasacak heleki cocugunda babasi gibi sizofren olursa..
Aileni tehdit et bence, kendimi øldurcem artik yada kadin siginma evine giderim gene o adama dønmem de. Bide doktora gidip rapor al morluklarin hala duruyosa bosanmani kolAylastirir.keske kendini yurtdisina atabilsen cunku turkiyede sana koruma verene kadar kocan sana neler yapar.Allah korusun, izini kaybettir baska sehre tasin.Allah yar vede yardimcin olsun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizim uzaktan bir akrabamız vardı kadın. Kendisinin çok iyi bir mesleği vardı. Ben liseye giderken düğünü olmuştu hayatımda ilk kez yemekli düğüne gitmiştim. Çok güzel nezih bir düğün olmuştu. Eşi ve eşinin babasıda aynı meslektendi. Maddi durumları iyi kibar vs vs. Sonradan haber duyduk. Meğer bunlar ailecek hastaymış. Kıza yapmadıkları eziyet kalmamış kp den bile dayak yemiş. Eşi kadının üzerine karnına oturuyormuş ütü basmaya kalkışıyormuş. Kızı hizmetçi yerine koymuşlar beğenmediklerinde dayak hakaret. Birde kızları varmış seneler önce intihar etmiş. Eşinin tam hastalığını bilmiyorum ama ruh hastası işte. Üstelik senelerce okul döneminden beri birliktelermiş. Hiç hissettirmemiş. Kız anlamamış.
Üç ay dayanabilmiş. Üç ay sonra boşanmış. Şimdi kendi mesleğini yapıyor çalışıyor. Facede resimlerini görüyorum bazen. Geziyor tozuyor gayette mutlu benim gördüğüm kadarıyla. Hiç beklemeden boşa kurtul gitsin. Çok bile dayamışsın. Daha 24 yaşındasın. Hayatta her şey olabiliyor insanın başına böyle şeylerde gelebiliyor işte. Hiç kendini sıkma kasma. Önüne bak. Uzman desteği al hayatına yeniden başla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…