• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

paranoid şizofreni çıkan kocammm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben çokk fazla sabırlıyımdır yada çekmekten bünye alışkanlık yaptı tepkisiz kaldım:43: şimdi herkesin haraketleri benimde gözüme batıyo ablam bgn denize gidelim dedi bende eniştem izin vermez dedim ablam o ne karışıyo dedi aldık arabayı gittik eniştemi sonra arayıp haber verdi eniştemde tamam aşkım akşam dışarda yeriz sen yorgun gelirsin dedi ama gidene kadar ablam gözüme resmen ors,, gibi geldi o kadar çok yaptıklarım batıyodu o kadar çok aşagalandımki ona benzemeye başlamışım kafayı yedim heralde herşey suç geliyo gözüme:50::50::50:

kıyamam sana böyle psikopatlarla yaşamak insanın psikolojisini bozuyor ben ayrılalı 4 ay oluyor ben de hala başka erkeğe bakamam mesela bakarken kendimi suçlu hissediyorum bunlar hep onların sindirme politikalarına kurban giden psikolojimiz maalesef
kesin boşanacaksın değil mi?

kıyamam sana böyle psikopatlarla yaşamak insanın psikolojisini bozuyor ben ayrılalı 4 ay oluyor ben de hala başka erkeğe bakamam mesela bakarken kendimi suçlu hissediyorum bunlar hep onların sindirme politikalarına kurban giden psikolojimiz maalesef
kesin boşanacaksın değil mi?

allaha büyük konuşmak istemiyorum ama kimse ondan kurtulmama engel olamaz ya kendimi öldürürüm yada onu ama o cehenneme geri dönmicem aklıma sadece yaptıgı pislikler geliyo ondan tiskiniyorum iğreniyorum bana yaşattıklarının 1000 katını yaşasın kendi gibi bi şizofrenle evlensinde hatalarını anlasın:43:

allaha büyük konuşmak istemiyorum ama kimse ondan kurtulmama engel olamaz ya kendimi öldürürüm yada onu ama o cehenneme geri dönmicem aklıma sadece yaptıgı pislikler geliyo ondan tiskiniyorum iğreniyorum bana yaşattıklarının 1000 katını yaşasın kendi gibi bi şizofrenle evlensinde hatalarını anlasın:43:

peki sen nasıl boşandın çok sorun oldumu hayatına alışabildinmi

ben seni çok iyi anlıyorum benimki belki senin kocanın 100de biri ama bana bile tak etti artık
İlerleyen zamanlarda belki iyi olduğu günleri hatırlayıp özlersin, için acır ama dik dur vazgeçme
Ben vazgeçecek gibi hissediyorum ara ara kendimi zor toparlıyorum
gerçeken boşanmak zor iş..

ben seni çok iyi anlıyorum benimki belki senin kocanın 100de biri ama bana bile tak etti artık
İlerleyen zamanlarda belki iyi olduğu günleri hatırlayıp özlersin, için acır ama dik dur vazgeçme
Ben vazgeçecek gibi hissediyorum ara ara kendimi zor toparlıyorum
gerçeken boşanmak zor iş..

sorun para olsa yada çözülcek ufak tefek kavgalar olsa çözülür ama bu şizofren geri dönsem bile kaç kişiyle yattın o bu bi ton pislik yapıcak 6 7 aydır ilk defa 2 günümü eziyetsiz geçiriyorum kollarım bacaklarım hala mor:50:

sorun para olsa yada çözülcek ufak tefek kavgalar olsa çözülür ama bu şizofren geri dönsem bile kaç kişiyle yattın o bu bi ton pislik yapıcak 6 7 aydır ilk defa 2 günümü eziyetsiz geçiriyorum kollarım bacaklarım hala mor:50:

bir de şiddet mi gösterdi sana o dümbük?

Allah seni kurtarsın o adamdan arkadaşım. Bir an önce toparlamaya çalış kendini zamanın ne göstereceği bilinmez. Yaşın daha çok genç.

Allah seni kurtarsın o adamdan arkadaşım. Bir an önce toparlamaya çalış kendini zamanın ne göstereceği bilinmez. Yaşın daha çok genç.

istedigim tk şey hemen 5 6 sene geçse ve hasta olmayan sıradan bi insanla evlenip aile olmak evliligin en kötü en eziyetli tarafını yaşadım hep

o kadar pişman o kadar mutsuzum ki yüreğim patlıyacak yakında. konuya nerden başlıcam bilmiyorum iyiki burayı buldum en azından konuşcak bi kaç arkadaşım olur çok yalnızım çünkü hayatımda.. ben 21 yaşındayım eşim 30 arkadaş ortamında tanıştık çok sevecen dindar yaşını göstermeyen iyi bi insandı ve zamanla onun ilgisiyle sevgili olmuştuk neyse fazla uzatmadan 6 aylık evliligimdeki eziyetleri anlatıyorum. evlendik ailem çok seviyodu eşimi bende deli gbi aşıktım herşey çok güzeldi bana sadece erkek arkadaş istemiyorum birazda giydigine dikkat et demişti o kadar ondan başka ne kıskandıgını nede başka bişeyini gördüm sevgili nişan hayatımızda. evlendik balayına gittik ve o günden itibaren gerçek yüzü çıktı ortaya :50: otel 7 yıldızlıydı ve içinde eglenicegimiz herşey vardı fakat o beni odadan adım attırmadı oda servislerinde bile arka odalara saklıyodu adam görücek diye eger kendim kalkmazsam hakaret ediyodu neden böyle yaptıgını anlamadım sordum kmse seni görmesin diyip öpmeye başlıyodu 3.gün sinirden aglamaya başladım hava çokgüzeldi ama biz siyah güneşlikleri bile kaldırmıyoduk içerde biri görmesin diye ve tv izliyorum eşofmanlarla perdelerin kapalı olmasına gerek yoktu.dışarı çıkalım artık noluyo sana neden böyle yapıyosun diye bagardım kıyamet koptu zar zor beni taylandlı kızların yaptıgı masaj salonuna götürdü indigimizde bi adamın sıra almanız lazım oda num bırakın bilgi vericem demesiyle yukarı çıktık adam 50 55 yaşlarında vardır eşim ters ters baktı kolumdan tutup yukarı çıkardı bana kafanı yerden kaldırmıcaksın bundan sonra böyle yürüceksin diye hakaretler etti noldugunu anlamadım o adam konuşurken yüzüne baktım diye bunları yaptı ben evlendigime pişman olmaya başlamıştım artık gerçek yüzü bumu diye düşünmeye başladım. odaya geldik biraz içki içti ve o.. o adam masajını yapsa hayır demezsin diye bi ton hakaret küfür etti ben şok olmuştum aglayarak ne diyosun sen diye telefonu aldıgım gibi kafasında parçaladım sesimize oda görevlileri geldi çok kötüydüm gidicektim bırakmıyodu gün boyu hakaret etti 4.gün oldu ve biz hala odada o istemiyo diye çıkmıyoduk cinsellikte yoktu hep içiyodu hep hep 1 2 gün daha dayandım ve evimize geldik hiç konuşmuyodum oda hergün 100lük rakı alıp içip içip bana saldırıyodu sen neden face kullandın erkek arkaşın neden oldu eskiden patronun erkekmiydi parayı nasıl kazanıyodun niye o koltukta resmin vardı kim çekti diye böyle bahaneler bulup beni hep o..yerine koycak şekilde hakaret küfürler ediyodu artık ilk polisimiz gelmişti kapıya ve ben ailemi aradım ilk annem geldi olay büyümesin diye eşimin o tavırlarını görünce şok oldu agladı buna noldu bu kadar nasıl degişmiş diye eşim annemin geldigi gün yüzüne bile bakmadan eşyalarını topladı tatile gitti bende annmle onun ailesinin yanına gittik ama ailesi hasta oldugunu biliyomuş ve söylemediler bize çocuklarının karşısında gıkını çıkaramıyolar dı çaresiz kaldık eşimin annesi eşimi aradı nerdesin oglum kaç gündür dedi annesine keyfimin istedigi yerde lan söyle o o.. ya babasının evine gitsin demişti benim artık grurum kaldırmıyo bu kadar olayı aldım teli öylemi ben gidiyorum bundan sonra 1 sniye bile göremiceksin dedim daha 20 günlük evliydik annemle birlikte çıktık gittik o evden herkes şok olmuştu olanlara ama yapcak bişey yoktu kendimi çok çaresiz hissediyodum.bi kaç gün sonra aradı ben çok pişmanım karımsız yapamıyorum diye yalvardı ben onun ne msjına ne aramasına bakmıyodum ailem daha 20 günlük evlisiniz geri dön kızım diye baskı yapınca direnemedim ve gitmek zorunda kaldım perdeleri açamıyodum tv izliyemiyodum bir tane arkadaşım olması bile yasaktı internet yasaktı bakkala bile gitmem yasaktı her yaptıgım onun için hataydı kafasında kurup kurup olay çıkarıyodu yemek yapıyorum 1 dakka geç cvp versem sen eve erkek attın beni aldatıyosun diye işten çıkıp eve gelirdi hep küfür hakaret tv izlesem bi adam çıksa sen bunun altına yatmak istiyosun bunun hayalini kuruyosun dimi diye hakaretler edip hırpalardı asonsörde erkek parfümü koksa eve gelip iftiralar atıp saldırırdı ev dublexs alt katta yıkansam neden zaman kazanmaya çalıştın neden yıkadın sen ne haltlar karıştırıyosun diye kapıya polis gelene kadar olay çıkarırdı hep 5 ay olmuştu ve ben dışarı toplasan 10 kere çıkmamışımdır ailemle nadir görüşüyodum hep yalnızdım yalnız dışarı çıkarız arabadan inerim yanlışlıkla bi adam geçse becerin bunu bu o.. diye bagrırdı kendi akrabalarının yanında bana hep erkekmi bekliyosun o bu diye hakaret ederdi herkesin önünde aşagalanıyodum abileri ailesi halime acıyodu hep bi kaç kez beni savundular ama arkası gelmedi ailem dayan düzelir diyodu eşim hep kafasında kurup bana saldırıyodu böyle buna benzer abartmıyorum 10000 tane olay yaşadım ve artık gücüm kalmadı arkadaşlarının yanında bile adımı o.. koymuştu öyle çagrıyodu hakaretler ediyodu bi ara kapandım belki bunları yapmayı bırakır diye ama bu seferde etek yapışsın diye kapandın vcudunu merak etsinler diye yaptın dedi oda bitti 6 ay olmuştu ben artık kendimden şüpe ediyodum gerçekten bu dediklerini haketcek ne yapıyorum diye oysaki sorun aşkımdan ölüyodur bi kere ona yanlış bişey yapmadıgımı söyler arkaşım yok tv yok internet yok cam kapı kitli ben nasıl bi yanlış yapabilirimki mantiken bile imkansız kapıyı geç açsam yatak altlarına bakar çatıya çıkardı erkekmi var diye ben artık hırçın kediye dönmüştüm artık yaptıgı pisliklerden ona saldırıyodum yapsam rahatlıcakmısın rahatlıcaksan yapıyım sende kurtul bende diye hep bagarıyodum evlilik degil eziyetti en son ablamın eşiyle ilişkim oldugunu kafasında kurmuş oda beni isticekleri zaman ablama eniştem neden gelmiyo diye msj atmıştım ordan çıkarmış sevgili oldugumuzu ailemde bi kaç böyle kafasında kurarak olay çıkardıgı zamanı gördü ve hak verdiler bana çünkü çok gzl oyuncudur ailemi kandırırdı hep şimdi ailemin yanındayım kesin boşanıcam 21 yaşındayım ama çok çektim kendmi 40 yaşında hissediyorum anlatıcak çok olay var ama uzadıkca okumazsınız diye korkuyorum nolur bana akıl verin arkadaşlık kurun çok kötüyüm ve yalnızım

o aileye yazıklar olsun bile bile senin günahına girmişler oğullarını tedavi ettirmemişler. niye? utanmışlardır kesin etraf duymasın aman laf söz olmasın diye.
çekecek çilen varmış canım benim Allah yardımcın olsun bir an önce boşanıp kurtulmanı dilerim ve rabbim umarım bu çektiklerini unutturacak mutlu olacağın bir insan çıkarsın karşına

allah yardımcın olsun canım ya sanki yaşamış gibi oldum çok üzüldüm senin adına ve sakın o eve tekrar dönme boşan sen en güzel yaşlarındasın şuan çık gez süslen unutmaya çalış o manyağı ve bence psikolağa gitmelisin sana tavsiyem bu çok şey yaşamışın genç yaşında allah sana sabır versin ve biran önce düzelirsin ins canım bana mj atabilirsin istediğin zamanda dinlerim seni bnde 20 yaşındayım belki anlarız birbirimizi:40:

Şaşırtıcı olan sizi üçüncü sayfa haberin de görmemek,resmen Allah korumuş sizi korku filmi gibi,o nasıl adam öyle :53:
Bu manyaklar yüzünden ölüyor kadınlarımız.
Sonra erkekliğime hakaret etti bir kaç yıl sonra dışarda.

Son düzenleme:
Yazıklar olsun öyle aileye .
Ya sana bir şey yapsaydı Allahım korumuş canım seni .

Bende boşanmanın doğru bir karar olduğunu düşünüyorum . Bende psikolojik tedavi de almalısın
Allah bir daha yaşatmasın

Onlar nasıl yetişkinler yahu, oğullarını adam akıllı tedavi ettirmek yerine hem oğullarını hem de sizi ateşe atmışlar..
Şakası olmaz bu hastalığın -ki anlattığınıza bakılırsa neredeyse kronikleşmiş! Kontrol altında tutulması gerekiyor şahsın.
Sana da geçmiş olsun.. Yaşadıkların hiç kolay değil.. Çok bile dayanmışsın.
Bundan sonrası için önlemini al, ve kim ne derse desin o aileden uzak dur.
Hayat senin hayatın. Kendin için en doğru olan şey neyse onu yap.
Ve bence bir psikoloğa görün, psikolojik desteğe ihtiyacın var, en azından yaşadığın travmayı daha kolay atlatırsın.

Insallah kurtulursunuz ondan.
Aileniz karsi ciksada sakin donmeyin Allah korusun caniniza kasteder.

Disarida dikkatli olun bence belki sizi takip ediyordur.
Allah yardimciniz olsun.

hasta oldugunu okuyan kadar abarttıgınızı dusundum
benım esım evlenmeden önce acok kıskanc bır adamdı hatta evlendıgımız ılk zamanlar bana guneslık actırmıyordu halbukı ben onun tersıne gayet acık bır kadınım hep oyle oldum hepte oyle olucam
sımdı ıse 2 oda 1 salon gayet rahatız karısmaz ben nerede ne kadar gıyınecegımı bılırım

fakat sizinki hastaymız düzelebilir bişey oldugunu düşünmüyorum hem kıskanıyor hemde sizi en kötü şekilde aşağılıyor ve kötülüyor
çekilmez cok gencsin çook

Son düzenleme:
Aile destegi cok onemli iste.. Okadar islenceyi cekip tek basina hem kocana hem ailene gogus germek zor olmali.. Ama bunu simdi yapmazsan bide cocugun olursa hersey bin kay daha zorlasacak heleki cocugunda babasi gibi sizofren olursa..
Aileni tehdit et bence, kendimi øldurcem artik yada kadin siginma evine giderim gene o adama dønmem de. Bide doktora gidip rapor al morluklarin hala duruyosa bosanmani kolAylastirir.keske kendini yurtdisina atabilsen cunku turkiyede sana koruma verene kadar kocan sana neler yapar.Allah korusun, izini kaybettir baska sehre tasin.Allah yar vede yardimcin olsun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizim uzaktan bir akrabamız vardı kadın. Kendisinin çok iyi bir mesleği vardı. Ben liseye giderken düğünü olmuştu hayatımda ilk kez yemekli düğüne gitmiştim. Çok güzel nezih bir düğün olmuştu. Eşi ve eşinin babasıda aynı meslektendi. Maddi durumları iyi kibar vs vs. Sonradan haber duyduk. Meğer bunlar ailecek hastaymış. Kıza yapmadıkları eziyet kalmamış kp den bile dayak yemiş. Eşi kadının üzerine karnına oturuyormuş ütü basmaya kalkışıyormuş. Kızı hizmetçi yerine koymuşlar beğenmediklerinde dayak hakaret. Birde kızları varmış seneler önce intihar etmiş. Eşinin tam hastalığını bilmiyorum ama ruh hastası işte. Üstelik senelerce okul döneminden beri birliktelermiş. Hiç hissettirmemiş. Kız anlamamış.
Üç ay dayanabilmiş. Üç ay sonra boşanmış. Şimdi kendi mesleğini yapıyor çalışıyor. Facede resimlerini görüyorum bazen. Geziyor tozuyor gayette mutlu benim gördüğüm kadarıyla. Hiç beklemeden boşa kurtul gitsin. Çok bile dayamışsın. Daha 24 yaşındasın. Hayatta her şey olabiliyor insanın başına böyle şeylerde gelebiliyor işte. Hiç kendini sıkma kasma. Önüne bak. Uzman desteği al hayatına yeniden başla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back