paranoid şizofreni çıkan kocammm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu ne ya !!
siz bunları kendinize yapılmasına nasıl izin verirsiniz?
böyle bir adamla aynı evde nasıl kalırsınız?
ne zorunuz vardı?
gerçekten okurken sinirlerim bozuldu tek çareniz boşanmak
aylar geçmiş hala boşanmamışsınız sabrın farklı bir boyutu olsa gerek

Rabbim yardımcınız olsun..
şükür edin ki bu psikopattan kurtulmuşsunuz....

Okurken içim o kadar fena oldu ki

Ailen de onun ailesi de özellikle çok suçlu. Elbette boşan ama önce temiz bir dayağı hak ediyor bu psikopat sapkın. Bence güzel bi benzetsinler onu, boşansan da gene yanına kalacak. Ay ben sinir oldum valla.

Şimdi ailenin sana verdiği öğütleri !!!!! okudum da lütfen yaşadıklarını düşün ve sakın kararından vazgeçme. Ailene de söyle yeme içme değil kızın ömrü önemli olan mahkemede tanıklık etsinler bari.

Son düzenleme:
kendisi istedigi kadar harcardı ben bişey istedigimde gider pazardan alırdı ucuz diye evde domates çürüsün mesela çöpe atsam çıkarır yerdi kahvaltıda ama gayet zengindr ve bu hastalar çok dinci oluyolar

Adamin dincilikle ne alakasi var Allah aşkına ..
her gün içiyor rakilari diyosun.. dinimizde bu var mi.. Eşini dövmek var mi.. bence Adamin dinimizle uzaktan yakindan alakasi yok.. birde anlattigi gibi gercekten birilerini öldürerek aldiysa haram para sonuçta ve öldürmek de yok dinimizde..
ve de gercekten birilerini öldürdüyse bence bosaninca disari ciktiginda falan dikkat et canim ya aslinda sehir değiştirsen izini kaybettirsen en iyisi :/ ayni evdeyken cinnet gecirmemis iyi ki bu psikopat..

Son düzenleme:

Bosanma davani acarken bu senden gizlenen hastalik uzerinden ac ve de derhal koruma karari iste kendine. Cunku s3n bosanma davasi actigin zaman o daha da cok.kurup senin uzerine gelecektir. Bir de varsa doktora gittiginize dair belgeler kanitlar onlari mutlaka sakla ve dosyana sun. 7 yildizli otele tatile gidip dublekste oturdugunuza gore maddi durumu iyidir. Kendine iyi bir avukat tutarsan saglam tazminat alirsin.

Hiç mi kendini sevmiyorsun allahaşkina? 5 ay diyorsun, 5 ay????

Aman Allah ım ailen , annen , baban , Abi'n nasıl senin onca eziyeti görmene razı oldu .

Yanlis anlama lutfen , aileleriniz arında maddi olarak cok fark var mı ? Maddiyat icin mı kimse sana el uzatmadı , aklım almıyor .

Allah kurtarmış sakın dönme , ne derse desin inanma lutfen .

Bu tip hastalarla yaşaması da bunları tedavi etmek de zordur. .Şizofreni sürekli tekrarlayan,düzelmesi vakit isteyen br hastalık.İlaçları da almıyor üstelik,daha da kötüye gidecek.Kendine boşuboşuna eziyet etme.Ailesi bile yardımcı olamıyorken sen ne yapabilirsin.Yarın bir gün sana zarar vermeye yeltenebilir. kendi kendine düzelmesi imkansız...senin dediklerinin aynısını hocamız anlatmıştı ve eşini ağır depresyonla yatırdık kliniğe demişti,yanına dönersen olacağı bu...inşallah zamanla unutacaksın yaşadıklarını.

Kıyamam ben size ya...
Bir an önce boşanın o dangalak heriften.. Zararın neresinden dönülse kardır..

Cocuk falan olmadan bak basinin caresine zor günler elbette atlatilir gencsin çalışır ekmegini cikarirsin Allah yardimcin olsun kac kurtar kendini

Canım benim ya daha çok gençsin sakın bi hata edip geri dönme,çocuğun yokken bitir bu evliliği.çocuk olursa hepten bırakmaz seni.ne olur kendine yazık etme.senin durumunda bi tanıdığım var,düzelir diye çocuk doğurdu şimdi bin pişman.çocuk babasından ayrılmıyor diye o afamın kahrını çeker yıllardır.ne markete gidebilir ne bi parka.. Öyle evin içinde yaşıyor ömrünü.sakın dönme hayatını zehir etme,asla değişmez

İçim karardı iyice yemin ederim..Bosan..

babam mütait aileminde durumu gayet iyi eşim ailem varken çok gzl oyun oynuyo ailemde ona inanıyo ve çek nolcakki diyolar

çok mutlu olucaz sandım ama kabus gibi aylar geçirdim şimdi ne olursa olsun boşanıcam kafamın içinde hep yaşadıklarım var durup durup aglıyorum inşallah atlatırım

adam hasta boşanınca peşini bırakır mı? izini kaybettir bence. ne yapacağı belli olmaz. şu yaşta yaşadıkların çok zor. keşke hemen bitirseydin.
buluşmaya çağırırsa son kez falan sakın gitme. tedbirli ol. umarım şundan kurtulup mutlu olursun. geri döneyim deme lütfen.

Yaşlarımız yakın...
Ben de 23 yaşındayım
Benim eşim de böyle birkaç kez suçlamıştı beni onurumla çok kırılmıştım
O da paranoyaktı biraz ve alkolikti
Ama seninkisi her gün her gün nasıl dayandın ben kendime bakıyorum sinirlerim o kadar harap oldu ki
Sen nasıl sağlam kalabildin ya da kalabildin mi bilemiyorum

ben çokk fazla sabırlıyımdır yada çekmekten bünye alışkanlık yaptı tepkisiz kaldım şimdi herkesin haraketleri benimde gözüme batıyo ablam bgn denize gidelim dedi bende eniştem izin vermez dedim ablam o ne karışıyo dedi aldık arabayı gittik eniştemi sonra arayıp haber verdi eniştemde tamam aşkım akşam dışarda yeriz sen yorgun gelirsin dedi ama gidene kadar ablam gözüme resmen ors,, gibi geldi o kadar çok yaptıklarım batıyodu o kadar çok aşagalandımki ona benzemeye başlamışım kafayı yedim heralde herşey suç geliyo gözüme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…