• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

paranoid şizofreni çıkan kocammm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yuhh yaa hasta adam kiakancliginda bu kadari hastaneye yatmasi lazim bence allah seninde yardimcin olsun ne diyim canim bende 21 yasindayim 11 aylik evliyim nasil anlamadn sevgiliyken nisanliyken illaki biseyine karisip kiskanir yani bukadarda olmaz ki cok uzuldum canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yanlış ne yaptım allahım neden bunları yaşamama izin veriyo neden arkadaşlarım evliliklerinde mutlu ben eziyet çekiyorum daha neler yaşıcam allah bilir

canım çok geçmiş olsun ilk mesajını okurken tüylerim diken diken oldu ağlayasım geldi. Neden çektin bu kadar be güzelim. Tamam yaşın küçük de....

Ailene çok kızdım, bile bile göre göre seni nasıl gönderdiler tekrar geriye... Ahhh ailelerimiz... O ne der, bu ne der diye diye bazen istemeden bizleri ateşe atıveriyorlar..

Sen Çıkıp evine ger idönmekle en güzelini yapmışsın. Sabredebileceğin kadar sabretmişsin. Hiç üzülme. Emin ol Allah senden razıdır. EŞimdir diye sesini de çıkartmamışsın. Daha ne yapacaktın? O manyak bir gün sinirlenip seni kesene kadar evde kapalı mı kalacaktın?

Ben ne yaptım da böyle oldu deme Allah'ın gücüne gider. Her insanın bu hayatta yaşayacağı bazı şeyler var. Ama emin ol senin hakkında hayırlısı buymuş. Belki ileride karşına çok harika biri çıkacak. Rabbim ondan önce böyle bir belayı tanıyıp kıymetini bilmeni istedi belki.. Bilmiyoruz ki. Herkesin evliliği mükemmel benim ki kötü gibi düşünme. Her aile her evlilik problemlidir. Önemli olan o problemlerle de olsa mutlu olmaktır. Ama seninki tamamen başka birşey.

Ne kendini ne Allah'ı suçlama. Bilemezdin o adamın psikopat olduğunu. SAKIN GERİ DÖNME!! Çünkü İYİLEŞMEYECEK! Şizofreni iyileşmez....

Benimde teyzemin esi 60 yasindan sonra bu hastalaiga yakalandi teyzem rahat 50 yasinda koca kadina sen eve adam attin diyo perdeleri kapatiyo koru bisey yaaa

Yorumlar inanılmaz. :ssz:

Adam hasta. Akıl sağlığı bozuk.
Şizofren gibi çok çok çookkkk ağır bir hastalığa sahip.
Başlığı kimse görmüyor mu?
Bu adama küfretmek boş artık.

En başından kimsenin bu rahatsızlıktan söz etmemesi kötü olan.
Gerçi evlenmeden önce de tuhaflıklarıyla kendini belli etmiş olması gerekir ama belki de görmezden gelindi.Artık yapman gereken iyi niyetle yoluna yalnız devam etmek bence.

Evet aynen, aslında çok belli ediyorlar ama o yüzük parmaktan çıkmayınca çıkmıyor.
Ben defalarca yüzük atmayı denedim, neyse bitti gitti, boşanmada zor bi süreç, ben
boşanalı nerdeyse 2 yıl olcak ama kolay bitmiyor. Arkdşımızın Allah yardımcısı osun.

Gerçekten çok zor şeyler yasamissin canım. Kurtulmakla en iyisini yapmışsın . hiç anlamadın mı peki hiç hissettirmedi mi evlenmeden önce nasıl biri olduğunu mesela kıskançlık yapmıyor muydu arkadaşlarının yanında nasıl davranıyordu sana.

hayır abla ya keşke bu pisliklerinden bi tanesini gösterseydide ailemde bende anlasaydık resmen melekti melek çok şanslıyım senin gbi eşim olcak diyodum bir kere bu şeyler yüzünden kavga etmedik hep biriktirmiş o zamanlardan mesela ablam ben eşim niaşnlıken yemege gittik ben askılıya yakın bi t-short gymıştım... omuz tarafımda bi iz var agdayı microdalgaya koydum oda patladı bi kaç yerimi yakmıştı neyse ablam bak agdanının izi duruyo hala demişti sen bunu git arda senin kolunu yaktı kim bilir neleryaptılar ardayla yatıyodu kesin diye kafasında kurr kurr

çoğu genç kız kıskanılmanın güzel bişey olduğunu sanıyor bu yüzden de adamın psikopatlıklarını görmezden geliyorlar.hatta sevgilim beni kıskanmyo diye konu açanları bil gördük

ailen ne garip ya,adam hasta psikiyatrist tanısı var daha ne istiyolar bi gün seni paranoyalarına kurban etmesini mi.

Evet malesef sevilmeyi kıskanılmak sandıkları için, halbuki adamlar katıksız manyak. Eşine şiddet uygulayan kezzap döken hatta kurşunlayan bunlardan çıkıyo

Kizma bana ama adam zengin sanirim annen baban seni sildigine gore...yapar olur evine don ne demek ya..burada adama kizmam sizofrenmis hasta yani bilinçsiz....seni bir gün öldürmeyeceginin garantisi varmiymis...annene vr babama sayabileceğimiz çok şey var ama neyse banlanmiyayim.....

Paranoid şizofren olan(doktor raporlu) bir tanıdığım var. Gerçekten içine girmeden hasta olduğunu anlayamazsın. Normal konuşup davranıyor, onunla gerçekten bir süre yaşaman lazım anlaman için. Ailesi muhtemelen başlarından savmak istedi, o yüzden sana söylemediler, zor uğraşması çünkü. Bu yoldan sakın dönme, sana bol sabır diliyorum.

Son düzenleme:
kaçtım artık evden numaramı degiştirdim 2 gün oluyo ablamdayım hani sevgilim olan eniştemlerde kalıyorum:55::15::15: ailem bodrumda tatildeler bana yapsın nolmuş kocandr diyolar bende iyi babamdan boşan onu al çok begendiysen ben bırakıyorum dedim notere beyannagmeyi verdim inşallah çabuk biter ondan tiskiniyorum
senin aileninde acilen bir psikiyatriste gitmesi lazım. normal değiller. :ssz:

niye boşanmadın arkadaşım aaah ah bu da senin sınavınmış belli ki Allah yardımcın olsun
arkana bakmadan kaç
o aileye de ayıp insan söylemez mi böyle böyle hasta bu bil diye..söylemezler ama işlerine gelmez çünkü cıkcık

canım çok geçmiş olsun ilk mesajını okurken tüylerim diken diken oldu ağlayasım geldi. Neden çektin bu kadar be güzelim. Tamam yaşın küçük de....

Ailene çok kızdım, bile bile göre göre seni nasıl gönderdiler tekrar geriye... Ahhh ailelerimiz... O ne der, bu ne der diye diye bazen istemeden bizleri ateşe atıveriyorlar..

Sen Çıkıp evine ger idönmekle en güzelini yapmışsın. Sabredebileceğin kadar sabretmişsin. Hiç üzülme. Emin ol Allah senden razıdır. EŞimdir diye sesini de çıkartmamışsın. Daha ne yapacaktın? O manyak bir gün sinirlenip seni kesene kadar evde kapalı mı kalacaktın?

Ben ne yaptım da böyle oldu deme Allah'ın gücüne gider. Her insanın bu hayatta yaşayacağı bazı şeyler var. Ama emin ol senin hakkında hayırlısı buymuş. Belki ileride karşına çok harika biri çıkacak. Rabbim ondan önce böyle bir belayı tanıyıp kıymetini bilmeni istedi belki.. Bilmiyoruz ki. Herkesin evliliği mükemmel benim ki kötü gibi düşünme. Her aile her evlilik problemlidir. Önemli olan o problemlerle de olsa mutlu olmaktır. Ama seninki tamamen başka birşey.

Ne kendini ne Allah'ı suçlama. Bilemezdin o adamın psikopat olduğunu. SAKIN GERİ DÖNME!! Çünkü İYİLEŞMEYECEK! Şizofreni iyileşmez....

şimdi nolursa olsun boşanıcam kimse ama kimse için o cehennemi yaşamıcam

ailen dönceksin 20 günde naptıda kızı kovdular derse etraf naparız diye baskı yapıp istemezse yüzüne bakmayıp her dakka terslerlerse napıcaksın sokaktamı kalsaydım çok zor arkanda ailen olmayınca inan çok zor inşallah kimse yaşamaz bunları benim gibi
ailene sorarlarsa kızımı dövdü eve hapsetti küfretti,adam hasta çıktı diyecekler. bu o kadar zormu. ne deriz diyorlar. türkçelerimi yokmuş.

Kizma bana ama adam zengin sanirim annen baban seni sildigine gore...yapar olur evine don ne demek ya..burada adama kizmam sizofrenmis hasta yani bilinçsiz....seni bir gün öldürmeyeceginin garantisi varmiymis...annene vr babama sayabileceğimiz çok şey var ama neyse banlanmiyayim.....

biraz öyle çek nolcak herkes çekiyo düzelir zamanla yap bi çocuk evdende çıkma nolmuş ye iç keyfine bak diyolar ya ne yemesi içmesi 6 ayda 11 kilo verdim 44 kiloya düştüm valla salak salak konuşuyolar iyce uyuz oluyorum

kesinlikle evlendigimiz gece öncesine kadar hiçbir belirtisi olmadı bana sadece erkek arkadaşın olmasın biraz daha kapalı giyin bitanem senden başka bişey istemiyorum dedi ama o zamnki konuşmalarımızı bile cımbızla çekmiş aklında kurmuş evlendikten sonra döktü içini
bak bu ilginç ama. şimdi paranoid şizofren olan kendini saklayamazki.
yani hasta o. zaten istemsiz yapıyor. bilerek yapmadığı için kendini normal göstermesi ilginç.
bir tuhaflık var bu olayda.
konudada.

Son düzenleme:
Şizofreni ağır bir psikozdur ve 5 tane alt tipi vardır. Paranoid şizofrenleri çoğu zaman içine girmeden anlamak imkansızdır. Aslında biraz kendilerinden ipucu verirler ama bu sevgiliniz yada nişanlınızsa tatlı sevimli bir kıskançlık ve sahiplenme olarak algılanabilir. Paranoidlerde kuşku ön plandadır yani eşinizde olduğu gibi. Genelde eşiniz gibi toplumda saygı gören ve mükemmel kişilikler olarak dolanırlar yani kendilerini iyi kamufle ederler. Aramızda böyle dolanan ,çalışan ,konuştuğumuz birçok insan var. Bu hastaların cezai ehliyetide yoktur yani sizi öldürse bile ceza almaz ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırılır. Ve maalese çoğude tedavi edilmezler. Ben tıp fakültesi son sınıftayken böyle tanı almış paranoid şizofren bir öğrencinin saldırısına uğramıştım. Vizit sırasında durduk yere odada ben hastayı beklerken boğazıma sarıldı az kalsın boğuyordu can havliyla çığlık atıp bağırınca hemşireler yardıma geldi. O ana kadar şizofren olduğunu hiç anlamamıştık ve tek kelime konuşmuşluğum bile yoktu,sadece içine kapanık gözleri yerde ama kaçamak kaçamak insanları gözlerdi.Şikayet ettim ama hiçbirşey çıkmadı ve maalesef mezun bile oldu.. Sonralarda tesadüfen duydum yakın bir hastanenin acilinde çalışıyormuş. Bir doktor arkadaşımın eşine takmış çocuk hergün eşini işe bırakıp akşam alıyordu...uzun yıllar oldu tabiki şimdi ne oldu bilemem...Ancak burda en büyük vebal ailesinin ,çocuklarının hastalığını bile bile gencecik bir insanın hayatını mahfetmetinin vebali çok büyüktür. Mahkemeye verdiğinizde bunu belirtirseniz 6 ayda yaşadığınız ve kaybettikleriniz için ciddi bir tazminat taleb edebilirsiniz. Ve ayrıca mutlaka bir psikiyatristen destek alın şu an sıcağı sıcağına hissettiğiniz mutsuzluk üzüntü karışımı duygu ileride sizin karşınıza ciddi sorunlar halinde çıkar. Allah yardımcın olsun kardeşim yaşına göre çok ağır şeyler yaşamışsın...

Ne sabırmış sendeki kardeşim ya. Rabbim tez vakitte o mahlukattan kurtulmayı nasip etsin sana.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
bak bu ilginç ama. şimdi paranoid şizofren olan kendini saklayamazki.
yani hasta o. zaten istemsiz yapıyor. bilerek yapmadığı için kendini normal göstermesi ilginç.
bir tuhaflık var bu olayda.
konudada.

Ben de bunu benzer bir örneğini başka tanıdığımızdan öğrendim.
İlaç kullandıkları için normal görünüyrlarmış zaman zaman ama atak zamanları bazşladı mı durumlar değişiyormuş yani hastalık kendisini belirgin şekilde gösteriyormuş.
O bahsettiğim kişiye de aile söylememiş saklamışlar çocuk da yapmış kadın.Adam çocuğunu duvarlara duvarlara vuruyormuş atak zamanlarında işte..Boşandılar sonra...

Canım çok geçmiş olsun. Konuşmalara aldanıpda sakın geri dönme. Ailende ne kadar ilginç sadece parayla insan mutlumu olur.
Onun ailesi bildiği halde nasıl söylemeyip insanın vebalini alabiliyorlar.

Hayret birşey ya. Cidden varmı boyle insanlar. Allah bizi öyle insanlardan korumuş. Sizi de korumuş ki o size zarar vermeden ondan kurtulabilmişsiniz. Düşünecek biseyi yok aranizdaki baglari hic düşünmeden kesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back