yanlış ne yaptım allahım neden bunları yaşamama izin veriyo neden arkadaşlarım evliliklerinde mutlu ben eziyet çekiyorum daha neler yaşıcam allah bilir
Yorumlar inanılmaz.
Adam hasta. Akıl sağlığı bozuk.
Şizofren gibi çok çok çookkkk ağır bir hastalığa sahip.
Başlığı kimse görmüyor mu?
Bu adama küfretmek boş artık.
En başından kimsenin bu rahatsızlıktan söz etmemesi kötü olan.
Gerçi evlenmeden önce de tuhaflıklarıyla kendini belli etmiş olması gerekir ama belki de görmezden gelindi.Artık yapman gereken iyi niyetle yoluna yalnız devam etmek bence.
Gerçekten çok zor şeyler yasamissin canım. Kurtulmakla en iyisini yapmışsın . hiç anlamadın mı peki hiç hissettirmedi mi evlenmeden önce nasıl biri olduğunu mesela kıskançlık yapmıyor muydu arkadaşlarının yanında nasıl davranıyordu sana.
çoğu genç kız kıskanılmanın güzel bişey olduğunu sanıyor bu yüzden de adamın psikopatlıklarını görmezden geliyorlar.hatta sevgilim beni kıskanmyo diye konu açanları bil gördük
ailen ne garip ya,adam hasta psikiyatrist tanısı var daha ne istiyolar bi gün seni paranoyalarına kurban etmesini mi.
senin aileninde acilen bir psikiyatriste gitmesi lazım. normal değiller.kaçtım artık evden numaramı degiştirdim 2 gün oluyo ablamdayım hani sevgilim olan eniştemlerde kalıyorumailem bodrumda tatildeler bana yapsın nolmuş kocandr diyolar bende iyi babamdan boşan onu al çok begendiysen ben bırakıyorum dedim notere beyannagmeyi verdim inşallah çabuk biter ondan tiskiniyorum
canım çok geçmiş olsun ilk mesajını okurken tüylerim diken diken oldu ağlayasım geldi. Neden çektin bu kadar be güzelim. Tamam yaşın küçük de....
Ailene çok kızdım, bile bile göre göre seni nasıl gönderdiler tekrar geriye... Ahhh ailelerimiz... O ne der, bu ne der diye diye bazen istemeden bizleri ateşe atıveriyorlar..
Sen Çıkıp evine ger idönmekle en güzelini yapmışsın. Sabredebileceğin kadar sabretmişsin. Hiç üzülme. Emin ol Allah senden razıdır. EŞimdir diye sesini de çıkartmamışsın. Daha ne yapacaktın? O manyak bir gün sinirlenip seni kesene kadar evde kapalı mı kalacaktın?
Ben ne yaptım da böyle oldu deme Allah'ın gücüne gider. Her insanın bu hayatta yaşayacağı bazı şeyler var. Ama emin ol senin hakkında hayırlısı buymuş. Belki ileride karşına çok harika biri çıkacak. Rabbim ondan önce böyle bir belayı tanıyıp kıymetini bilmeni istedi belki.. Bilmiyoruz ki. Herkesin evliliği mükemmel benim ki kötü gibi düşünme. Her aile her evlilik problemlidir. Önemli olan o problemlerle de olsa mutlu olmaktır. Ama seninki tamamen başka birşey.
Ne kendini ne Allah'ı suçlama. Bilemezdin o adamın psikopat olduğunu. SAKIN GERİ DÖNME!! Çünkü İYİLEŞMEYECEK! Şizofreni iyileşmez....
ailene sorarlarsa kızımı dövdü eve hapsetti küfretti,adam hasta çıktı diyecekler. bu o kadar zormu. ne deriz diyorlar. türkçelerimi yokmuş.ailen dönceksin 20 günde naptıda kızı kovdular derse etraf naparız diye baskı yapıp istemezse yüzüne bakmayıp her dakka terslerlerse napıcaksın sokaktamı kalsaydım çok zor arkanda ailen olmayınca inan çok zor inşallah kimse yaşamaz bunları benim gibi
Kizma bana ama adam zengin sanirim annen baban seni sildigine gore...yapar olur evine don ne demek ya..burada adama kizmam sizofrenmis hasta yani bilinçsiz....seni bir gün öldürmeyeceginin garantisi varmiymis...annene vr babama sayabileceğimiz çok şey var ama neyse banlanmiyayim.....
bak bu ilginç ama. şimdi paranoid şizofren olan kendini saklayamazki.kesinlikle evlendigimiz gece öncesine kadar hiçbir belirtisi olmadı bana sadece erkek arkadaşın olmasın biraz daha kapalı giyin bitanem senden başka bişey istemiyorum dedi ama o zamnki konuşmalarımızı bile cımbızla çekmiş aklında kurmuş evlendikten sonra döktü içini
bak bu ilginç ama. şimdi paranoid şizofren olan kendini saklayamazki.
yani hasta o. zaten istemsiz yapıyor. bilerek yapmadığı için kendini normal göstermesi ilginç.
bir tuhaflık var bu olayda.
konudada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?