- 10 Eylül 2014
- 406
- 286
- 34
-
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
borc borcla kapatılmıyor ne yazıkkı 5 yıldır bu durumdayım kredı cekıyorum borcu kapatıyorum, arada hesapta olmayan ekstralar cıkıyor , kredı kartına abanıyorum sonrada ona borc yapıyorum, odeme zamanı gelınce de ancak asgarı odeyebılıyorum cunku gıder gelırın ustune cıkmıs oluyor.Arkadaşlar Merhaba,
Bizim eşimle sorunumuz para biriktirememek..Ne kadar gelirse o kadar gider diye bir söz var ya ne kadar doğruymuş..Yaşam standardını ona göre ayarlıyor insan ve daha fazla bile gidiyor..
Borç kapatmak için 10 bin tl çektim borçları kapattık ama yaz tatiliydi oydu buydu yine 6 bin tl lik borç yaptık
eşimle toplam kazancımız 5.250 tl ama hep borçlu hep içerdeyizev kredisi de ödüyoruz.
Benim size sormak istediğim şu.. 20 bin tl lik kredi çeksem 10 bin tl lik borcumu kapatıp kalanı bankaya koysam ve hem o kredi borcunu ödeyip hem para biriktirmeye çalışsam mı ?
20 bin tl nin geri ödemesi 36 ay ayda 690 tl yapıyor.Sizce değer mi ?
Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
Tatile gitmeseydiniz bu sene, borcunuzu kapatsaydiniz kafaniz rahat sekilde tatile ciksaydiniz.
Borc varken lüks yaşamayı aklim almiyor. .
ayda 1000 tl (atıyorum) euro alın bankaya yatırın mesela sanki 4.250 maaslar toplamıymış gibi davranın nolursa olsun o paraya karışmayın
evinize ona göre yiyecek alın ona göre giyinin ona göre tatile çıkın
geçen sene hamileydim hiçbirşey yapamadık..
bende işten çıkmıştım bayağı bi bunalımlı geçti
seneye telafi edicez dedik ve gittik tabi bize kalan güzel anılar ve borç oldu :-/