- 3 Ocak 2011
- 8.996
- 6.331
- 35
- Konu Sahibi Halleyyyyyyyyy
hep evdemisiniz ?1- kk
2- yemek tariferi
3- alışveriş
4- instagram
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hep evdemisiniz ?1- kk
2- yemek tariferi
3- alışveriş
4- instagram
oyle sey mi olur ya tek tikla yukseltiyorsun ne kadara kadar veriyorsa banka.yani diyelim ki düşürdük yükseltmiyor mu banka?
valla bir an bende öyle sandımKadınlar kulübünü kapatacaksın s
Çok isterdim ama hep işteyim.hep evdemisiniz ?
bir arkadaş yükseltilemiyor demiş de merakımdan sordumoyle sey mi olur ya tek tikla yukseltiyorsun ne kadara kadar veriyorsa banka.
ben sifir faizli esnek hesap cekecektim. diger bankalardaki limitim cok yuksek diye kredi karti vermedi- limitini dusur dedi. hepsini dusurdum,esnek hesaptan parami cektim. sonra tek tikla her zaman kullandigim bankami arttirip devam ettim
bir ara bankalarda 100.000 uzerinde kredi karti limiti olana vergi gelecek denmisti sonra herkes indirdi. "o indirenlere bir yaptirim olsun hemen yukseltemesinler" gibi söylentiler çıkmıştı. belki o yuzden demistirbir arkadaş yükseltilemiyor demiş de merakımdan sordum
Yaa ben niye banka bana yüksek limitli kart verdi diye vergi vereyim? Zaten mantıksızbir ara bankalarda 100.000 uzerinde kredi karti limiti olana vergi gelecek denmisti sonra herkes indirdi. "o indirenlere bir yaptirim olsun hemen yukseltemesinler" gibi söylentiler çıkmıştı. belki o yuzden demistir