Kk kapatmak yada kapatamamak?

yani diyelim ki düşürdük yükseltmiyor mu banka?
oyle sey mi olur ya tek tikla yukseltiyorsun ne kadara kadar veriyorsa banka.
ben sifir faizli esnek hesap cekecektim. diger bankalardaki limitim cok yuksek diye kredi karti vermedi- limitini dusur dedi. hepsini dusurdum,esnek hesaptan parami cektim. sonra tek tikla her zaman kullandigim bankami arttirip devam ettim

oyle sey mi olur ya tek tikla yukseltiyorsun ne kadara kadar veriyorsa banka.
ben sifir faizli esnek hesap cekecektim. diger bankalardaki limitim cok yuksek diye kredi karti vermedi- limitini dusur dedi. hepsini dusurdum,esnek hesaptan parami cektim. sonra tek tikla her zaman kullandigim bankami arttirip devam ettim
bir arkadaş yükseltilemiyor demiş de merakımdan sordum

bir ara bankalarda 100.000 uzerinde kredi karti limiti olana vergi gelecek denmisti sonra herkes indirdi. "o indirenlere bir yaptirim olsun hemen yukseltemesinler" gibi söylentiler çıkmıştı. belki o yuzden demistir
Yaa ben niye banka bana yüksek limitli kart verdi diye vergi vereyim? Zaten mantıksız

Pijama stoğu nedir Allaahaskına. Çok mu fenomenlerin linklerini takip ediyorsunuz acaba? Kasım geldi delirdiler malum apır sapır her şeyi linklemekten. Kendileri kazanacak diye kendilerinin bike kullanmadığı çoğu şeyi millete iteliyorlar. Millet te kanıyor.
Aklıma gelen ilk tavsiye instagramınızı kapatın.

X