- 28 Ocak 2021
- 2.841
- 1.836
- Konu Sahibi Halleyyyyyyyyy
Yapma yapma gitme bu tuzaga dusme geri donBende limiti iyice düşürdüm, birazdan bir iki ihtiyaç için gratise gideceğim, inşalah yolda limiti yükseltmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapma yapma gitme bu tuzaga dusme geri donBende limiti iyice düşürdüm, birazdan bir iki ihtiyaç için gratise gideceğim, inşalah yolda limiti yükseltmem
Sadece deodarant ve krem alıp çıkacağım söz verdim kendimeYapma yapma gitme bu tuzaga dusme geri don
Ya siz aynı benharcamamın bi yolunu bulursak haberleşelim,en son kocam dün deterjan stoklarıma isyan etti kıtlık mı var herşeyi abartıyorsun diye.Pijama stoğumu hiç söylemeyeyim çok seviyorum kendimi durduramıyorum ve ben de battım maalesefBen pijama kadınıyım
Pijama bir kültürdür,
Sen seversin, sevmezsin
Ama 3/4 ay önce indirimden 400’e aldığım takım şimdi 800 indirimli fiyatı üstelik. Bende işte daha hazla çıkmadan alıp kenara atayım diyorum
Kendimi durdurmaya çalışıyorum bakalım başarılı olabilecek miyim? Önceden kenara altın dolar alır koyardım azar azar, yaklaşık bir yıldır üç kuruş koyamadımYa siz aynı benharcamamın bi yolunu bulursak haberleşelim,en son kocam dün deterjan stoklarıma isyan etti kıtlık mı var herşeyi abartıyorsun diye.Pijama stoğumu hiç söylemeyeyim çok seviyorum kendimi durduramıyorum ve ben de battım maalesef