Kk kapatmak yada kapatamamak?

Ben pijama kadınıyım🙄
Pijama bir kültürdür,
Sen seversin, sevmezsin🤣🤣🤣
Ama 3/4 ay önce indirimden 400’e aldığım takım şimdi 800 indirimli fiyatı üstelik. Bende işte daha hazla çıkmadan alıp kenara atayım diyorum🥲
Ya siz aynı ben😝harcamamın bi yolunu bulursak haberleşelim,en son kocam dün deterjan stoklarıma isyan etti kıtlık mı var herşeyi abartıyorsun diye.Pijama stoğumu hiç söylemeyeyim çok seviyorum kendimi durduramıyorum ve ben de battım maalesef😔

Ya siz aynı ben😝harcamamın bi yolunu bulursak haberleşelim,en son kocam dün deterjan stoklarıma isyan etti kıtlık mı var herşeyi abartıyorsun diye.Pijama stoğumu hiç söylemeyeyim çok seviyorum kendimi durduramıyorum ve ben de battım maalesef😔
Kendimi durdurmaya çalışıyorum bakalım başarılı olabilecek miyim? Önceden kenara altın dolar alır koyardım azar azar, yaklaşık bir yıldır üç kuruş koyamadım🥺
trendyoldan kayıtlı kk bilgilerimi sildim. Limiti düşürdüm, daha da düşüreceğim. Instagramda ki linklere bakmadan geçeceğim artık. Birde mont ve spor ayakkabı almayacağım artık. O kadar çok var ki daha etiketi duruyo ya da bir iki kere giyilmiş. Onlar bana on yıl yeter. Ama bot alırım sanırım🙄
Başka, birde pahalı markaları bırakmak istiyorum. En azından bunları yapabilirsem bunların bile faydası olur. Sizde yine aklınıza geleni yazın, birlikte başaralım 🥹🌸

X