Özgüvensiz karakterim çocuklarıma mı geçti?

Yaşım 33 evet gerçekten aşırı bastırılmış büyüdük düşündükçe fark ediyorum. Çocuklarımı o yüzden desteklemek istiyorum bu konuda.

Evet öyle düşününce hep zaten diyorum kendine haksızlık etme sessizmanifesto. Eğitimim, çalıştığım işi düşününce baya yol kat etmişim diyorum. Çok teşekkür ederim gerçekten yorumunuz cesaret verdi

Ya ben sizi çok çok iyi anladım gerçekten sıkıntınızı derinden hissettim. Siz de tedavi olun ya da videolar kitaplar önerdiler onlara bakın. Bir hayatımız var gerçekten heba ediyoruz. Yaşamıyoruz ki gitmek istediğimiz yere gidememek çok sorun... Bizi elimizden tutup kursa vs götüren olmadı. Karateye yazdırın demiştim mesela. Hiç oralı olmadılar, çok özenmiştim halbuki en yakın arkadaşım gidiyordu. Babam zaten işkolik ondan hiç hayır yoktu, annem de çalışıyordu vakti yoktu öyle şeylere belki de bilmiyorum.

Siz de bir adım atın ya böyle gizlenerek yaşamayın gerçekten

Ferhans'ım ferhanslığımı yapayım. Eee bu utangaçlıkla kocayı nasıl buldun kız. Bizim kızlar altından girip üstünden cıkıyor milletin de tık yok

Benim annem tanıdığım en özgüvenli insanlardan biridir ama ben ona göre çok çekingen bir çocuktum. Yıllar geçtikçe yavaş yavaş aştım bu durumu. Ben annemi birebir kopyalamadım yani bir yandan da herkesin doğuştan gelen bir karakteri var. Aksine sürekli sosyalleşmem , diğer çocuklarla oynamam için iteklerdi beni :) ama parkta çocuklarımı koruyamıyorum demenize çok üzüldüm . İşte bu çocuklar için travmatik ve yaralayıcı bir olay. Siz çekingensiniz diye öyle olurlar mı bilmiyorum ama her çocuğun annesini, babasını arkasında duvar gibi hissetmeye ihtiyacı vardır. Ben annemi her zaman arkamda kaplan gibi hissettim ve hayatımın çok yerinde işimi kolaylaştırdı çok şükür. Bu hisle çok sorunumu annemin haberi bile olmadan , onun arkamda olacağını bilme güveniyle aştım. Size tavsiyem sırf bu hissi çocuklarınıza vermek için bile tedavi görün. Kesinlikle çabalayın. Annelerini onları koruyamayacak biri gibi görmeleri büyük bir yara.

Ferhans'ım ferhanslığımı yapayım. Eee bu utangaçlıkla kocayı nasıl buldun kız. Bizim kızlar altından girip üstünden cıkıyor milletin de tık yok
Belki kocası onu buldu, nereden biliyorsun? Ben de böyle özgüvensiz, sessiz, sakin birisiyim. Beni de en sonki pislik eski sevgilim kendisi buldu, biz bulmuyoruz yani, onlar bizi buluyor. Kendisi de bi de benim tam tersimdi, aşırı sosyal, kızlarla sürekli pislik, abaza herifti. Rehberinde 2000 kişi vardı hatta.

Evet tabi fıtrat da var, biliyorum o da çok etkili ama mutlaka beni de aynalıyorlardır davranışlarında. Güçlü olma konusunda haklısınız Adım atacağım bununla ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…