- 29 Nisan 2023
- 401
- -2
- Konu Sahibi sessizmanifesto
Bu yazıda kendimi buldum. O kadar özgüvensiz bi anne-babanın çocuğuyum ki. Hayatım cehennem gibi geçti, başıma her şey geldi ve herkesin yanına kâr kaldı. Bu dünyadaki cehennemi gördüm diyebilirim. Beni de bu sebepten dolayı 12 yaşında tekvando kursuna yazdırmışlardı. Fakat olmadı. Ben de şu an çok öfkeli birisiyim. Kimse de beni anlamıyor. Bu forumda da mesela çok kez sinirli davranış sergiledim. Dalga geçtiler hep. Sizle dalga geçilmemesine şaşırdım, çünkü her şeyi dalgaya alan bi kitle var. Ben çözümünü bulamadım. Sinirli birisiyim ama hâlâ daha kendimi eksik hissediyorum. Bu özgüvensizlik, kanınıza bi kere girdi mi uyuşturucu gibi kurtulması zor oluyor. Umarım çocuklarınızın başına benim başıma gelenler gelmez. Gerçekten korkunç olaylar. Ve özgüvensizliği yaşadığım bütün sorunların temeli olarak görüyorum. Burada bana çok kez "destek al, destek al" dendi, destek de alıyorum ama hâlâ o boşluk geçmiyor. Geçmiş olsun şimdiden, bu dünyadaki cehennemdir özgüvensizlik. Kendimden biliyorum