- 19 Mart 2016
- 6.678
- 9.326
- 36
-
- Konu Sahibi thisiswhatmakesusgirls
Ya o degilde ben tam sigarayi birakmaya kararverdigim esnada sen yazdin guldurdun beni tevafuk.kotu aliskanlihimi birakmak istiorum dedin ben heralde biri dlaga gecio dedim biz sigasyi birakalim dioz die dedim.es zamabli evvekahir ozelde kilolarimi verecem yarin rejime basliyorum dediİşte sorunda bu aslında o kadar vaktim yok, ama bunlara kafa yorduğum için bazı şeyleri kaçırıyorum hayatta.
Ya o degilde ben tam sigarayi birakmaya kararverdigim esnada sen yazdin guldurdun beni tevafuk.kotu aliskanlihimi birakmak istiorum dedin ben heralde biri dlaga gecio dedim biz sigasyi birakalim dioz die dedim.es zamabli evvekahir ozelde kilolarimi verecem yarin rejime basliyorum dedi
Bak ucumuzde yarin kendimia icin fazlaliklardannkurtulucaz tesadufen zamanli oldu
Bu arada sigara kulaniyormusn
Yarin sigara kulanmiyorumHayır, yarın sen de kullanmıyorsun
Yarin sigara kulanmiyorum
Sen sosyal medya kullanmiyosun
Evvekde un ve urunlerini kullanmiyo
En zoru benmki sanirim
Saol be ne tesseli ettin beniSakız çiğne ve Allah üstesinden gelemeyecek kuluna dert vermezmiş, demek ki en güçlümüz sensin en büyük dert sendeyse
Saol be ne tesseli ettin beni
Ben san boylemi yapiyordum
Zaten
Valla ogrenirsem bende ozguven sahibi olmak istiyorumBenimde özgüvenim yok. Bende hep başkalarına imreniyorum. Ne yapmak lazım Özgüven için?
Benimde özgüvenim yok. Bende hep başkalarına imreniyorum. Ne yapmak lazım Özgüven için?
Huhu ben de açmadım daha 11.30'u bekliyorumBir hedef daha koydum, 11.30'a kadar sadece ve sadece işime yarayan şeyler yapacağım. Hadi bakalım.
Bende oruc tuttum bugun ve kesin kararliyim 40 gun boyunca yasakli hicbirseyi agzimw surmeyecegim
Merhaba kızlar,
Benim özgüven sorunum var, özgüven sorunum nedeniyle kendi hayatıma odaklanmak yerine sürekli başkalarının hayatları ile ilgilenniyorum. Bu huyumdan kurtulmak için bu hem günlük hem grup olan konuyu açtım. Hayırlı olsun
İlk olarak kendime yarın 11.30'a kadar tüm sosyal paylaşım gruplarından uzak durma hedefi koydum. Bakalım başarabilecek miyiz
Evet facebook, instagram, twitterÖzgüvenim olmadığı için onlarla kendimi karşılaştırıyorum
Hayatınız evde mi geçiyor? Ne ile meşgulsünüz?