8 aydır bebek deniyoruz ancak hamile kalamadım ve herkes bebek bekliyor?

Eğer bu kadar ısrar ediyorlarsa kusura bakmayın ama sorun sizde. Demek ki cevabını vermiyorsunuz. Zaten veremediğiniz başlıktan belli. Herkes bebek bekliyor ne demek ? Bebeği ancak ben bekleyebilirim. Eşim bile değil. 9 ay karnında taşıyacaksa, en fazla sorumluluğu kendi alacaksa o da bekleyebilir problem değil. 2,5 yıllık evliyim. Bi kaç patavatsıza denk geldim. Cahille cahil oldum. Israrla soranlara bakacaksanız hemen yaparım dedim. Sen yap da biz sevelim dedim. Kuru kuru sevdirmem önce çocuğun masraflarını verin bakalım dedim. Konuyu ilerletenlere terbiyesizleştiğim bile oldu. Baktılar ki bu konuda sınırım yok artık bebek muhabbeti yapılan ortamda benim adımı bile geçirmiyorlar. Bazı konularda böyle olacaksınız. Yoksa tepenize binerler. Önceden hevesleneyim diye başkasının bebeğini zorla sevdirmeye kalkan dangalaklar vardı bide. Başta kusura bakmayın ben tutamam vs diye kibar kibar konuşurdum. Aaa al al bişey olmaz diye diretirlerdi. Artık açık açık çocuk sevmiyorum kucağıma da istemiyorum diyorum. Hatta evime gelip makyaj masama kadar kalemle çizen misafir çocuklarını evime bile istemiyorum. Ay bunu da eklemeden geçemeyeceğim. Eşimin yaşlı bi akrabası kızım senin çocuğun olmuyo diye mi bu kadar kızıyorsun soranlara dedi. Ben de hay ağzın dualı olsun inşallah olmuyordur da korunmaktan kurtulurum dedim kahkaha attım suratlarını görmeniz lazımdı 😅

X