thisiswhatmakesusgirls
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 10 Mayıs 2016
- 565
- 557
- 28
-
- Konu Sahibi thisiswhatmakesusgirls
Wallahi bende 12 saat çalişan hafta sonlari evde olan arkadaşi olmayan saydığin tüm iletişim kanallarindan milleti röntgenleyen onlar sayesinde gezip gören biriydim. Sonra da benim hayatım hiç onların ki gibi güzel değil diye üzülürdüm.
1 Sene önce tüm sosyal ağlarımı kapattım bana be sizden ne haliniz varsa görün dedim.
Acaip boşluğa düştüm hayatımda ki sosyallik sadece internet üzerindeymiş bununla acı bir şekilde yüzleştim.
Şimdi ise kimseyi merak etmiyorum herkes iyi olsun mutlu olsun diyorum. yendim tamamen ama insanım normal derecede merak ederim bir şeyleri ama o kanallardan bakmak aklıma bile gelmiyor.
Aslında onlara bakıp düşündüğün her şey seni mutsuz ediyor biz kendimiz mutsuz etmeyi seven insanlarız bıraktığımdan beri ne değişti tam da bu işte bağımlılıktan krtuldum ve huzura erdim bu konuda.
Ama özgüvenim düşük benimde çocukluk dönemiyle alakalı bu bence en çok...
Başka tavsiyeleriniz varsa takipteyim...
Canım ben hem yüksek lisans yapıyorum hem özel sektörde çalışıorum
Kendine güvenli olanlar nasıl yapıyorlar? Nasıl kazancak şu kendime olan güveni?
Mesela yırtık kutlar moda esim kendime yakıştırıyorum giy diyor. Ben ama sanki 30 yaşında böyle kot için yaşlı hissediyorum kendimi. Başkalarına bakıyorum 40 yaşında giyiniyor. Ruhum mu yaşlı bilmiyorum. Kendime hicbirseyi yakıştıramıyorum. Ama başkasında gördüğüm beğendiğim şeye imreniyorum. Napcam bilmiyorum. 20 yaşlarım hep güvensizlikten başkalarına imrenerek geçti. Hep tombul 40 beden gezdim. 30 yaşımda değiştirmek istiyorum bunu. Kadın gibi kadın olmak istiyorum. Nasıl yapcam bilmiyorum.
Tatlım özgüven düşüklüğü göstergesi olduğunu düşündüğün davranışlar nelerdir? Mesela topluluk içine karışamıyorsan bir kursa yazılabilirsin, bu sosyalleşmene de yardımcı olur. Kendine hedefler belirle.
Vakitsizlikten kursa falan yazilamiyorum canim. Uzun çalişma saatleri beni asosyal yapti. Topluluktan korkmam sikilsamda giderim firsatim varsa. Ben daha çok kg yüzünden özgüvenimin düşük olduğunu biliyorum giydiklerimi beğenmiyorum. Sonra kendime koyduğum hedeflerde kararli ve azimli olamadigim ıcin kendimi eleştiriyorum.
Geberiyorum.nikotein krizine girmem az kaldi cok efkarliyim dokunmayin banaKızlar sesiniz çıkmıyor, nasıl gidiyor oruçlarBugün benim ikinci günüm
Geberiyorum.nikotein krizine girmem az kaldi cok efkarliyim dokunmayin bana
En zoru benmkiGeçecek geçecek
En zoru benmki
Kafayi yiyorum sabahtan beri uyuyamiuorumda
Kac yilik dostumdna ayrildim ne kahvenin ne cayin tadi kalmadi yazik bana
Senin sosoyal medya diyeti nasil gidiyir kacamak yapmiyorsun degilmi
Senin sosoyal medya diyeti nasil gidiyir kacamak yapmiyorsun degilmi
Sinir degilde duygularim hevsedi her ota moka aglayasim geliyor.elelrim titriyor yazik olum banaEe senin nasil gidiyor, icmedin di mi? Sinirli hissediyorsan kendini cevrendekilere soyle, bune gore davransinlar
Sinir degilde duygularim hevsedi her ota moka aglayasim geliyor.elelrim titriyor yazik olum bana
Saat gecmiyor bir bosluk hissi oruc tutarken olur ya zaman gecmez buda oyle kndimle savasiyorum resmen
Sen gec dalganiSavasi birakmak yok
Sen gec dalgani
Ay bayilazam sen sigara icmiyodun demi
Sakin baslama.birakmak.cok zor
Aferim zehir hafiye+4Kızlar ben kurtuldum galiba ya Ama 21 güne devam tabi