Merhaba.
Şuan nişanlıyım. Eltimle ilk tanistigimizdan beri yildizimiz barismadi. Surekli ortam icinde bi eziklemeye calismalar falan. Bir ortama girince herkesi opup beni opmemeler, ortam icinde dışlamaya calismalari var. Babam vefat etti bi konuda ustten bi sekilde ee sahipsiz oldugunuzdan boyle olmustur dedi. O an bi cvp verdim ama sonra dusununce babam olmayinca sahipsizmi olmus oluyorum diyede dusundum. Bu soyledigi laf icin onunla daha sert bicimde konusacagim.
Nisanlima anlattigim zaman genel olarak hep tavri takilma terbiyesiz ben umursamiyorum o niyetle soylememistir sende umursama oluyor. Ama o yapida bi insan degilim. En son bu sahipsizlik lafini dayanamayip kaynanama actim ve diger yaptiklarinida soyledim. Bu durumdan rahatsiz oldugumu ve uzuldugumu dile getirdim. Kendiside dogru bulmadigini ama huyunun boyle oldugunu dusunmeden konustugunu soyledi ve sende boyle kabul ete getirdi. bi kac kiside eltimle ilgili iyi seyler soylememis Eltisiniz araniz bozulmasin kotu olmayin dedi. Bende huyu bu sekilde olabilir siz kabul etmis olabilirsiniz ama ben kabul edemem dedim.
Daha onceki yaptiklarini unutayim diyorum surekli birsey cikariyor neresinden tutayim bi insan bi laf ederken lafin nereye gidecegini karsimdaki kirilirmi diye dusunur dedim. Onun yaptiginin terbiyesizlik oldugunu ve sabrimin bi siniri oldugunu patladigim zamanda beni kotu bilmeyin dedim. Siz huyu bu diyorsunuz bende o zaman onume gecene kufur edeyim sonra benim huyum bu diyeyim olurmu oyle sey dedim. Kendisiyle mumkun mertebe ayni ortamda bulunmuyorum. Kimiside bana umursamiyor gibi yap soylediklerine cevap verme diyo. Cvp vermesem daha cok yuz bulup tepeme cikacak biliyorum. Bu durum cok canimi sikiyor en cokta nisanlimin yengesini savunmasi ve bana gormezden gel demesi. Ne yapacagimi sasirdim fikirlerinizi bekliyorum