thisiswhatmakesusgirls
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 10 Mayıs 2016
- 565
- 557
- 28
-
- Konu Sahibi thisiswhatmakesusgirls
Allahim sana geliyorum.cidden acmis konuyu
Hayirli olsun ins. Kendi hayatina odaklinirsin hem baskasini napacaksin kendinle ilgilen.niye ozguvenin eksik bunu teapit et ve biaeylerle meakul.ol
Napiyosun mesela facelerinemi bakiyosun burnunu cama dayayip.komsular napiyor onami bakiyorsun.Ya sana komik gelse de evet, sürekli diğer insanların hayatlarını takip ediyorum. Maalesef bağımlılık oldu
Bak biz sigarayi birakiyoruz sende baskalarini birak.istersen bizi takip edebilirsin no problem.bunlar aigara icnismi birakmismi die bakabilirisnİlk olarak kendime yarın 11.30'a kadar tüm sosyal paylaşım gruplarından uzak durma hedefi koydum. Bakalım başarabilecek miyiz
Napiyosun mesela facelerinemi bakiyosun burnunu cama dayayip.komsular napiyor onami bakiyorsun.
Birinden bisey igrenip baskalarinami yayiyorsun sorun tamnolarak ne paparazimisin baskalarinin hayatinda
Cidden komik geldi bide anlatim tarzin sempatik insan sanane baskalarin diye cevap yazamiyor
Bak biz sigarayi birakiyoruz sende baskalarini birak.istersen bizi takip edebilirsin no problem.bunlar aigara icnismi birakmismi die bakabilirisn
Bak canim senden birtane var sen kimse gibi kimsede sen gibi olamaz.
Neden kGuvenin yok egitim durumun nedir mealegin varmi bir gunun nasl gecer.ve facede paylasian fotolar aldatmaca orada herkes mutlu herkes sosyal yok oyle bir dunya.
Yerinde olaam.kapatirsim aoayal hesaplari.
Ya sacmalama herkes neye gore birinci bak ne gzl kdni ifade ediyosun.akli basind hos sohbet kizsin ozguven sorunu yasaman sacma.Aslında çok başarılı bir insanım ama sürekli birileri ile yarış halindeyim. Bende envai çeşit meyve olsun tek kivim olmasın başkasında da sadece bir kivi olsun diyelim benim de bir kivim olsun diye kafayı takıyorum. Hiç bir zaman elimdekilerle yetinmiyorum. Herşeyde 1. olamayacağım içinde mutsuz oluyorum
Merhaba kızlar,
Benim özgüven sorunum var, özgüven sorunum nedeniyle kendi hayatıma odaklanmak yerine sürekli başkalarının hayatları ile ilgilenniyorum. Bu huyumdan kurtulmak için bu hem günlük hem grup olan konuyu açtım. Hayırlı olsun
Ya sacmalama herkes neye gore birinci bak ne gzl kdni ifade ediyosun.akli basind hos sohbet kizsin ozguven sorunu yasaman sacma.
Baskalari suan uyuyor sen uyaniksin aha 2. Oldunbaskasina gore yasanmaz
Sana bisey diyimi benm facem yok insteg.. Yok hic bir aosyal medya hesabim yok google beni tanimazSenin ayakta olman ne güzel oldu. Başkalarının düşüncelerini de çok kafaya takıyorum. Dedin ya sosyal medya hesaplarını kapat diye, asosyal demelerinden korkuyorum. Hatta neyi beğenip neyi beğenmeme bile sinir olabilirler diye beğendiğim oluyor beğenmek istemediğim şeyleri.
Haa sanki bir kac yıl önceki halimden soz ettin ayni senin gibiydim hatta sadece cemremdekilerin degil cevremdekilerin cevresindekileride sıksık rutin bi sekilde kontrol ediyordum
Sonra bu niyetle degilde baska bi nedenden kapattim facemi zaten birtek face hesabim vardi onida kapattim bi baktim artik kim ne yapmis nereye gitmis merak falan etmiyorum
Hatta cok merakli bi yapim vardi artik o bile eskisi gibi degil zaten bisey varsa ne zaman olsa duyulur hesabindayim
Bence yavas yavas bu huyunu sende terk edebilirsin
Birde ipege katiliyorum banada ordaki mutluluklar sahici gelmiyor
Birde gittigi yerlerde arkadaslariyla zaman gecirmek o ani guzel gecirmek yerine dakikaya 20 kare fotograf sıgdirmaya calisanlar var bana cok saçma geliyor