Çok istiyorum aslında bir kedi sahiplenmeyi eşim tamamen karşı hiç bir şekilde istemiyor ona bakacağına bebek bakarmışEşinize evcil hayvan alın ona bile bakmaya gocunacağını düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok istiyorum aslında bir kedi sahiplenmeyi eşim tamamen karşı hiç bir şekilde istemiyor ona bakacağına bebek bakarmışEşinize evcil hayvan alın ona bile bakmaya gocunacağını düşünüyorum.
Rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmenizi nasip etsin açıkçası ben hazır değilim ama istiyorum da kaygım şu ki o bebeğe mutlu bir hayat verebilir miyim yeterli olur muyum bu sorumluluğu kaldırabilir miyim düşünceleri yoruyor bu süreçte ama şunu da anladım bebek ha deyince olmuyormuş çok zormuş.Cevre baskısı ile degil kendi isteğiniz ile ebeveyn olmayi seçin lütfen 8 ay kısa bi süre bizde esimle aylarca denedik sonra hamile kaldım şuan 10 günlük bebeğim var ama ben anne olmayı çok istedim çevrenin etkisi olmadı bu çok büyük sorumluluk çevreye göre verilecek karar değil
Benim de önüm de atanma gibi bir durum var tabi inşallah tercih açılır açılmaz verip gitmeyi düşünüyorum sürekli bunu söylüyorum ama işe yaramıyor sanırım onların düşüncesi benim çalışmamam bebek yapıp ev de oturup bakmam.Ozaman eşin ağızların payını verecek izin vermicek konuşmalarına böyle insanlar utanmıyor nezaman susuyor biliyormusun nazik davranmayınca kibar olmayacaksın aa öylemi canınız çekiyorsa siz yapın ? Aa öylemi sanane benim yatak odamdan oldu olcak yapacağımız zaman haber verelim ? hahaha ilahi anne ozaman babayla siz yapın çocuk sevelim bunlar hep benim insanlara cevabimdı bu zamana kadar öncesinde kibar davranıp ay yok biz düşünemiyoruz kredi borcumuz var diyorduk baktık millet durmuyor kaşınıyor artık böyle yapmaya karar verdik cevap verdiğim günden beri kimse bana bi milim yaklaşmıyor bu konuda eşin de yapsın izin vermeyin.
Hayır bilmiyordum nişanlılık sürecinde de en fazla bir kaç kere gördüm onları tanımam evlilik sürecinde oldu ki maalesef ben eşimle evleniyorum diye onu tanımaya çalıştım hep bilseydim ailelerin de evlendiğini özellikle ailesini de tanımaya çalışırdım.Eşinizin ailesinin nasıl insanlar olduğunu bilmiyor muydunuz?
Teşekkür ederim yorumunuz için doğru bu şekilde yaklaşırsam o annesiyle konuşmak zorunda kalacak bakalım nasıl oluyormuş anlasın eşim.Bence bebek işini rafa kaldırın. Eşinize de annesinin çenesi kapanana kadar korunacağınızı ve bebek düşünmediğinizi söyleyin. O uğraşsın biraz da.
Eee olmuyor ne yapayım? Allaha emir dilekçesi mi yazayım deyin? Ya da kendim Allah olup karnıma bebek mi koyayım deyin.olmuyor diyen adama kim ne desin yani? Düşünmüyorum ya da karışmayın demekten daha mantıklı.Herkese merhaba arkadaşlar bu konu benim için büyük bir dert haline geldiği için bu başlıkta açtım. Sebebini hemen açıklıyayım eşimin ailesi sürekli bebek konusunu gündeme getiriyor, akrabalarından yeni evlenen kızların hamile haberlerini duyunca hemen bana söylüyorlar sürekli bir bebeğiniz olsun deyip duruyorlar. Ben düşünmediğimizi söylüyorum ki konuyu açıp durmasınlar açıkça korunuyoruz dahi dedim ama yok sürekli bu konu gündem de 1 sene 2 aydır evliyim hemen hemen artık sağlık sorunlarımın olduğunu düşünüyorlar. Onlara ne demeliyim de artık konuyu açıp durmasınlar.( Not=Eşim test yaptı bir sorunu yoktu. Ben detaylı muayene olmadım açıkçası ama bir kaç doktor hiç bir sorunumun olmadığını söylemişti.)
istemiyoruz cart curt diye oyalayacağınıza olmuyor olmuyor işte ne yapalım deyin ne olacak deyin ya.oğlum bu kısır çıktı sana başka karı alalım diyecek hâlleri yok.o kadar da değil yani.8 ay bana da uzun bir süre gibi gelmiyor açıkçası ama insan ister istemez şüpheye düşüyor bir sağlık problemi olabilir mi diye. Maalesef işinin ehli doktora denk gelmekte çok zor inşallah detaylı bir muayene olucam. Topu tamamen eşime attım oğlunuz böyle düşünüyor dedim bana gelip durmasınlar oğulları ile konuşsunlar
Çocuğun yürüttüğü evlilikten hayır gelmez insanlar çocuk yapmak için evlenmiyorlar, en azından tek neden bu değil. Ayrıca böyle dediklerinde sizene siz kendi evliliğinize bakın deyin. Bir kere deyin sonra susarlar.Ben de hazır değilim anne olmaya bakamam şu an dedim direk çocuk olmazsa evlilik yürümez demeye başladılar saçma sapan geri kafalı insanlar.
Ay neden öyle demiş ki. Kedilerin ne kadar harika bir hayvan olduğunu bilmiyor eşiniz. Bilse, o mırlamalarının dua olduğunu anlar. Kediler özeldir. Onlara bakan sahiplerine dua ederler. Ve bir hastalığınız varsa bunun için de Allahı zikrederler. Ahh bir bilseniz şu minik canlar ne kadar da vefalılar...Çok istiyorum aslında bir kedi sahiplenmeyi eşim tamamen karşı hiç bir şekilde istemiyor ona bakacağına bebek bakarmış
Yeminle aynen böyle yani şahsen yaşadıklarım. 2. Hamile iken de yeter kızı da buldun erkeği de tüpleri bağlat daha doğurma sezeryan lısınGerçekten mi hiç mi durmuyor bunların çeneleri ya bir salsalar gençleri