- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 39
Ne dusundu kimbilir?bence denedi.paralari almak icin mi evlendi gercekten mi korkuyo diye? Almadan cikinca da barisalom demis zaten.ya adam ticaretle ugrasiyor,kac yasinda.kurttur oBir de adamın anlattığı kadar olduğuna inanmıyorum ben. Düğünün ertesi günü konu sahibi haksız olduğu halde düğünde takılan tüm paraları da al git demiş. Cimri insan der miydi sanmıyorum. Konu sahibi bize her şeyi abartarak anlattı bence. Adam her şeyi kendi başına yaptı biraz parayı düşünmesi de normal gani.
Cimri ve kaba ruhlu olması sizin onu kullanmanızı gerektirmezdi
İşin bir de o boyutu var. Güzel tezgah.İnşallah nafaka almaz. Alırsa adama gerçekten çok üzülücem çünkü.
Valla yapalım... Direk maddi manevi tazminat davası. Düğüne yapılan masraflardan onur zedelenmesine insanın hayalleri ile oynanmasına kadar ne varsa dökelim ortaya bir de forum loglarını ekledik mi missBulalımhangi şehirdeymiş dün yapılan nikahlara ulaşalım
Alamaz cinsellik yok ortada . Evlilik bağı kurulmamış .gülüyoruz falan ama düşman başına
İptal öyle ay ben vazgeçtim geri alın diyen herkesin yaptırabileceği bir şey değil ki. Zorlama, tehdit, kendinde olmama, kandırma, insan onurunu zedeleyici sırlar vs gibi şeyler olması gerek. Hoş konu sahibi dedikleri gibi para peşindeyse bu yola girmez zaten, boşanıp nafaka tazminat falan kovalar gibi geliyor.Avukatla konusun ben hukukcu degilim yanlis bilgilendirmek istemem.1 yildan knce anlasmali bosanamazsiniz.cekismeli bosanmaya gider.adam vazgectim derse de surunursun
En iyisi iptal
Hepsini hatırlıyorum valla. Tek derdi evlenmiş olmaktı. Her şeye he demesi de bundandı. Az önce de yazdım. Elti kişisinin kolunda 2 tane Trabzon işi vardı yazmış. Sen hangi ara onları gördün, Trabzon olduğunu anladın. Ölçtün tatttın. Hani nikahta Yusuf Yusuf’tun. Bozuldu çünkü. En azından altın alır yaaaa diyordu bence ama o da olmayınca ne yapayım bu öküzü dedi bence. Çünkğ tam öküzdü adam.hediye olarak sadece Oyuncak ayı alan biri işte. Ne beklenirKendi diyordu Eylül.
Bosanirsam asla hak talep etmeyeceğim diye.
Biz de yalan diyorduk :)
Mantık evliliği yaptığıni iddia eden bir kadın altın hesabı yapmadan boşanır mi ?
Kel mithat diyordu adama sürekli.
Bakalım Kel Mithat, bizim Ferhunde ceylanini ne edecek :)
Umarım gerçek değildir kadın aslında sence daha önce cinselik yaşamış mı yani?Konu sahibinin muhtemelen aklındaki evlenip boşanıp daha önceki ilişkisine kılıf bulmaktı. Düğündeki hayal ettiği takılar da bonusu olacaktı. Ama evdeki hesap çarşıya uymayınca boşanma söz konusu oldu. Bir de hiç cinsellik yaşamasak olur mu diye sormuş. Eminim adet dönemine denk getirdiği zaman adam onun için vay be hem bakire hem de cinsellik korkusu olacak kadar namuslu bir kadınla evlenmişim ve benimle güç bela beraber oldu dünyalarını önüne sermeliyim falan diye düşüneceğüni sandı.
Eski konusunun adı nedir , ben goremedimAynı evde yaşamaktan korkuyorsun
Cinsellikten korkuyorsun
Kapıyı kilitlemeden yatmaktan korkuyorsun
Ama düğün salonunda evlenmek istemiyorum diye rezillik çıkarmaya korkmuyorsun.
Yok yaw doktor raporlarında yeni ilişkide o bölgedeki kızarma tahriş hepsine bakılıyor. Eski ilişki olduğu hemen anlaşılır ayrıca sperm örneğine de bakacaklar.. özetle bu dişi adam akıllıysa yandı..Bakire değilmiş, raporla ispatlayıp adama kaktırmasın ? Çok çirkin tabir belki ama hak ediyor konu sahibi üzgünüm.
Bulalımhangi şehirdeymiş dün yapılan nikahlara ulaşalım
Ve bu adam doğulu. Kendisi de bundan korktuğu için adet tarihine denk getirmem lazım diyordu yana yakıla. Umarım başı yanmaz. O adam bunu sindirmez.Bence az zaman geçsin sorguya geçer kafasında.
Kolay değil oyle.