Özgürlüğüme adımlar

Bu evlilikte mağdur olan Gelin mi? Damat mı? yoksa mahalle kuyumcusu mu?

• Ankete Katılan
    259
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibine neden bu kadar yükleniliyor anlamıyorum. Gelin düğün öncesi uyarmış, millet yaparsın edersin diye itelemiş.
Belli ki destek alması lazım.
Yaparsın edersin ne yaw. Halayda araya mı giriyor gazla cinsellik mi yaşanır. Adamın parası için evlenmiş alamayınca da kapıyı kitlemiş işte

Konu sahibine neden bu kadar yükleniliyor anlamıyorum. Gelin düğün öncesi uyarmış, millet yaparsın edersin diye itelemiş.
Hayir aksine herkes evlenip bu adami boyle bir durumda birakmamasi icin konu sahibini aylarca uyardi. O sadece kendini dusunuyor. Burada herkes diyor ya bosanmis bir adamla birlikte olan kadinlara "neden bosanmis hicbir kadin kolay kolay yuvasini yikmaz" diye. Bu adam bir omur zan altinda kalacak hic sucu yokken. Cok kotu kalpli olmak lazim goz gore gore bunlari yapmak icin.

Hay ağzını öpeyim

Ben eşinizi haklı buldum. Siz silah zoruyla mı evlendiniz yada sizi zorla mı kaçırdı? İsteyerek kendi ayağınızla gidip evlendiniz sonra da film çevirmişsiniz gece orda. Cinsellik korkabilirsiniz , alışarak yaşamak isteyebilirsiniz ki zaten tamam demiş ama kapıyı kitleyip ayrı ayrı yatmak nedir ilk gece allah aşkına? Eski konunuzda eşinizi tuhaf buluyordum ama bence siz de hiç normal değilsiniz.

Konu sahibinin muhtemelen aklındaki evlenip boşanıp daha önceki ilişkisine kılıf bulmaktı. Düğündeki hayal ettiği takılar da bonusu olacaktı. Ama evdeki hesap çarşıya uymayınca boşanma söz konusu oldu. Bir de hiç cinsellik yaşamasak olur mu diye sormuş. Eminim adet dönemine denk getirdiği zaman adam onun için vay be hem bakire hem de cinsellik korkusu olacak kadar namuslu bir kadınla evlenmişim ve benimle güç bela beraber oldu dünyalarını önüne sermeliyim falan diye düşüneceğüni sandı.

sandın ki yine minnoş minnoş yazılacak.
seninle aynı zamanlarda mantık evliliği yapmak isteyen zengin koca istiyorum diyen bir üye vardı.
o kızı taşlayanlar senin konuna gelip yapma etme diye dil döktüler kibar kibar..
neyse bende buna takılmıştım yazayım dedim.
durum bildirimi yani.

Bu görüntüler anca sizinn aleyhinizde kullanılır. Karşı taraf sizi düğüne silah zoru ile götürmediyse yüzde yüz kusurlu sayılırsınız. Zorla ya da baskıyla goturuldugunuzu ispat edemezseniz başınız agrir. Ki edemezsiniz çünkü zorla gitmediniz.

Adam maddi ve manevi zararininin tazmin edilmesini talep ederse haklı cikar. Üstelik bir düğün salonu kadar sahidi var adamin.

Yaptığınız şeyin ne kadar ciddi sonuçlar dogurabileceginin farkinda bile değilsiniz.

Tabii o kadar zaman varken söylemek için nikaha beş dakika kala davetliler gelmişken her şey olmuşken uyarmak çok mantıklı. Herkes öyle yapardı zaten. Resmen planladığını düşünüyorum her şeyi. Kendince kendini temizledi konu sahibi. Ama bence bir ah aldı o kadar.

Evlenene kadar sen haklıydın, şimdi adam haklı. Adamın pinti olduğu, bakımsız olduğu, sana değer vermediği, evlenmek için evlendiği belliydi. Senin ona karşı çekim hissetmediğin de belliydi. Ama o imzayı atarak hepsini kabul etmiş oldun. Etmeyebilirdin. Ama ettin. Bari nikah iptali var ise 1 gün bile kaybetmeden yap onu.

Ben onu bunu bilmem.
Yanlış anlaşılmasın arada bir yerlerde adamın Kürt olduğunu demiş.
Bu işin peşini böyle ucuza kapattirmaz bu adam kimseye.
Aşırı gelenekci olurlar ne kadar modern çizgide olurlarsa olsun.
Aileler akrabalar bu işin içine dahil olmuşsa hiç hemen bosanirim, kolay atlatirim diye düşünmesin.
Adam şoka girdiği için şuan olayın bence tam detayına inenemis kafasında.
Üç beş gün sonra görürüm ben onu.
Bu adamın ailesi var arkadaşlari var.
Ne diyecek sorduğunda millete ?
Karım sevismek istemiyordu ondan mı oldu diyecek :)
Hangi erkek bunu dedirtir kendine ?
Az daha aklı yerine gelsin bak bakalım bunu koyar mi senin yanına.
Ben direkt dolandırıcılıktan veririm mahkemeye.

Ayrıca annenize ne anlattınız. Bana kötü davrandı mı dediniz. Anneniz altınlara üzülmüş. Birde ben bu adamı bekaretime kurban seçtim desenize annenize. Bakalım altın mı daha ağır basacak üzülmeye, sizin yaptığınız ayıp mı? Bu adam ne olursa olsun yapılan büyük bir ayıptı zaten. Aklıma burda paravan evliliğe kurban giden kadınların konuları geliyor. Onlara nasıl üzülüyorsam o adama da üzüldüm. Cimri ve kaba ruhlu olması sizin onu kullanmanızı gerektirmezdi. Nikahı iptal edemezsiniz. Evlenip boşanmış olacaksınız. Dua edin adam sizden tazminat falan almasın.

Adet oldugunu anlamayacak mi adam? Cok sacma ayrica bekaret de sacma da bence neyse.bakireyin diye onume dunya serecek adami da istemem.

Oldukça enteresan bir konu.. Ne hayatlar var böyle dedirten cinsten...

Adet oldugunu anlamayacak mi adam? Cok sacma ayrica bekaret de sacma da bence neyse.bakireyin diye onume dunya serecek adami da istemem.
Konu sahibi düz mantık düşündü bence.
Cinsellik fobim var gibi davranırsam o geceki adet kanından şüphelenmez falan şeklinde. Yoksa düpedüz saçma bir konuda ayrı bir saçma ayrıntı haklısınız

Eli boş boşanacak çünkü. Bu kadar zengin adam çöp bile takmamış ne yapsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…