Ben o konudan bisey anlamamıştım zaten niye herkes aşırı anlayışlı yazdı normalde en ufak biseyde konu sahibini gömerler
Devlet hastanesinden bekaret raporu alırsanız 6 ay bile geçse nikah iptal olur boşanma olmaz çünkü fiili olarak evlilik gerçekleşmemiş olur . Tabi bakire değilseniz bu yolu seçemezsinizNikah iptali olmuyor ki . Boşanmam gerekiyormuş .
Saka yapiyorsunuzdur umarim.daha neler ceylan sizi dava etse sizde ona odersiniz tazminat.yapmayin.Valla yapalım... Direk maddi manevi tazminat davası. Düğüne yapılan masraflardan onur zedelenmesine insanın hayalleri ile oynanmasına kadar ne varsa dökelim ortaya bir de forum loglarını ekledik mi miss
Ay az önce aklıma geldi bu ama yazmadım. Vakti zamanında en küçük bir detaydan kimlere ulaşıldıydı burada
Ne bekareti abdbabsvavDevlet hastanesinden bekaret raporu alırsanız 6 ay bile geçse nikah iptal olur boşanma olmaz çünkü fiili olarak evlilik gerçekleşmemiş olur . Tabi bakire değilseniz bu yolu seçemezsiniz
Eski konuyu biliyorsanız eklermisiniz çatladım meraktanBulalımhangi şehirdeymiş dün yapılan nikahlara ulaşalım
Bencede damadın verilmiş sadaka su vermiş ben sizi forumda görürüm konularinizida takip etmisligim var. Ama bu kadarı pes yani adama üzüldüm bunları yaşadığı için sevindim kurtulmus
Saka yapiyorsunuzdur umarim.daha neler ceylan sizi dava etse sizde ona odersiniz tazminat.yapmayin.
Mantıksız mı sanki, sevmiyor da galiba. Konu ismi. Arkadaşlar yukarda bi yerde etiket yapmış. BulursunuzEski konusunun adı nedir , ben goremedim
Niye yahu ortada yapılan bir kurgu var bizlerde şahidiz.Saka yapiyorsunuzdur umarim.daha neler ceylan sizi dava etse sizde ona odersiniz tazminat.yapmayin.
Bir de haklı gibi annesiyle takı takılmamış diye üzülmüşler.Birisi bana yazsın ya ben bakirelikle ilgilenen biri değilim umrumda değil ama konu sahibi bakire değilse ve cinsellik fobim var diyorsa hem de ortada altın yok
evet absolute a katılıyorum altınları alıp boşanacaktı ee altında yok fobisi başlamıs kadının ne yapsın Ya
ben de altın yükselince yoksulluk sendromuna giriyorum
Ceylan adami al karsina durustce konus.o adam bunu hakediyor.insanlarin hayatiyla boyle oynamazsin.al karsina adami.evlenmek de istemedim diye anlat ve tazminat vs talep ederse de öde hatta.ya sana evlenme bu kadar sevmedigin adamla dedik ..ya yazik adama da eltindeki takilari suzmek nedir?
Karisip basiniza bela sarmayin sizin icin soyluyorum belli ki normal kafalar degil.bosverin.Niye yahu ortada yapılan bir kurgu var bizlerde şahidiz.
Ceylan giderken biz dönüyorduk diyeceğim de onunda gidebildiği pek bir yer yok
Hangi planı yapsa elinde patlıyor ..