Özgürlüğüme adımlar

Bu evlilikte mağdur olan Gelin mi? Damat mı? yoksa mahalle kuyumcusu mu?

• Ankete Katılan
    259
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunuzun gerçek olduğunu düşünmüyorum ama gerçekse ve burda söylenenler gibi, bakire olmadığınızın üstünü örtmek için bu evliliği planlayıp yaptıysanız umarım hiçbir zaman mutlu olamazsınız bundan sonra. Eşinize çok üzüldüm, onu gerçekten seven , hak eden birini bulur ve mutlu olur inşallah.

Asiri sorunlu birisiniz eski konularida biliyorum bile bile evlendiniz ayrica her kim olursa olsun cinsellik yasamak istemiyorum diyerek kimseyle evlenip hayatini karartamazsiniz adami sevmiyorsun bir suru maddi beklentin var bu nasıl bir kafa? Adama acidim senin yuzunden elaleme rezil oldu baska bisey degil

Adamın düğün gününü mahvetmişsiniz. Afedersiniz moraline etmişsiniz. Madem cinsellikten, beraber olmaktan çok korkuyordunuz düğünde altın takmadılar derdine mi düştünüz? Bu korkularınız vardı meğer neden bir insanın hayalleriyle oynadınız? Bence siz evliliğe değil bu adama hazır değilsiniz. Sadece kendinizi düşünüyorsunuz. Kesinlikle ‘affetmeyin’ sözde eşinizi. Kurtulsun sizden.

Çünkü konu sahibinin maddiyata değer verdiğini biliyor. Bu sebeple bir nevi kinaye yapmak için de “paraları da al git” demiş olabilir adam. Ya da belki de dolandırıcı olup olmadığını anlamak için yem atmıştır. Etraf evlilik vaadiyle adamları/kadınları kandırıp, düğün gecesi altın ve paraları alıp kaçan dolandırıcılarla dolu. Konu sahibi paraları almış gitmiş midir bilemem almadım diyor fakat artık bakire olmamasına ilişkin bir bahanesi oldu en azından. Adam bir projeydi kendisi için kısmen istediklerine ulaştı, bir tek maddiyat anlamında aradığını bulamadı. Ne diyim, Allah kimseyi kendi kişisel travmaları için oyuncak edecek insanlarla karşılaştırmasın.

Tazminat mı öde? Al mı karşına konuş? Askdkdkdkddkdkxkdmdmdmdmmd ölür de yapmaz.
Ben cok uzuldum yaneyse bugun hassasim galiba cikayim.ya dalga gecer gibi yaptigi cok gario cok.yasi kucuk olsa hene hadi derim de 30 yasinda ya 30.o kadar dil doktuk diger konuda.valla kendi kardesim gibi anlattim yemin ederim kardesim olsa da bu kadar anlatirdim.

Adamda zaten birtakim tutarsizliklar, sikintilar vardi.

Bunlari hep birlikte gorduk onceki konunda. Bunlari gore bile gittin evlendin. Okadar ayril dedik. Bu mantik evliligi degil dedik.Nikahtan once biraksaydin sen haksiz olmayacaktin.

Ama yumurta delige gelince ben istemiyorum diye aglamak, sonra da eve gidip kapiyi falan kilitlemek cok onur kirici. Karsiliginda da adam hircinlasip, cirkin sozler sarf etmis. Sahsen o adamin yerinde olsam sana tazminat davasi acar, dugun masrafini falan talep ederdim. Neticede sevismek istemeyen sensin. Bu seni kusurlu duruma dusurur.

Gerci sen bosanmazsin ben sende o kararliligi, cesareti goremiyorum. Iki gun sonra donersin yine. Bari korkularinla ilgili terapi al.. Ozaman belki bir nebze katlanilabilir olur bu evlilik. Senin acindan da, onun acisindan da.

Nikah iptali yapın

#golddiggerceylan
#altınseverZenginadamsever
#çalışmayısevmez
#masummm

aratın arkadaşlar çok üzüldüm vah vah vah vah hemide bu kadar namuslu kadına nasıl altın takılmaz(bakirelikten bahsetmıyorum)

Kardeşlerinizi çocuklarınızu koruyun
Hem fobi kalmazdı hem altın sahibi olurdun

şimdi bu olay sizin için yatırımdı normalde kızlık zarı diktirmek diye benım tasvip etmediğim olay var
Ama bir şeyler biriyle yaşadıysanız ve adam buna çnem veriyorsa ee sizin amaç altın bence buna yatırım yapabılırdınız diktirip

ben öyle düşündüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…