Eski konuları bir okusanız. Ağzınız açık kalır. Sırf daha önceden yaşadığı bir birlikteliğin vicdan azabini duymamak için bu adamla evleniyor. Kendisini sevmediğini bile bile, zengin olmasına da sevinerek evleniyor. Hatta bekaret konusundan çekindiği için de adet gününe denk getirmeye çalışıp adamı oyalayacaktı cinsellik olmasın diye. Bunları da planlamıştı. Sayfalarca yorum yazıldı evlenme diye. Adam aşırı cimri. Çok zenginim deyip 1+1 ev tutuyor , az eşya istiyor ve konu sahibine hiçbir şey almıyor. İnadına gitti evlendi ve sonuç bu::: linç yapmayın. İlk defa bu adama acıdım. Resmen kullanıldı. Konu sahibinin çıkarları için kullanıldı. @-nemesis- sormuşsunuz ne oldu diye.
Bu durumda uzun sürmez kabul etmesede ama adam tazminat alır çekişmeli de gururu kırılıp insanlık onuru ile oynandığı içinAdam kabul etmezse de bitiyor mu?
Kendi diyordu Eylül.Eli boş boşanacak çünkü. Bu kadar zengin adam çöp bile takmamış ne yapsın.
Pardon ne sanıyordunuz evlilik bu dun evlendim bugun bosanıyorum demek falan cocuk oyuncagı mı bundan sonraki hikayeyi turk medeni kanununu okuyarak güzelce kurgulamanizi tavsiye ederimAma iyi de ikimiz de istemiyoruz ne olacak mahkeme zorla mı evli tutacak. İkimiz de evlilik birliği hiç kurulamadı desek. Cinsellik yaşanmadı ki .
Millet ne dedi bilmiyorum ama eşi ile arasında geçenler önemli burda da düğüne 5 dk kala.soylemis ne deseydi ki adam orda , eş adayina destek olmak istemişKonu sahibine neden bu kadar yükleniliyor anlamıyorum. Gelin düğün öncesi uyarmış, millet yaparsın edersin diye itelemiş.
Belli ki destek alması lazım.
Ben o konudan bisey anlamamıştım zaten niye herkes aşırı anlayışlı yazdı normalde en ufak biseyde konu sahibini gömerlersandın ki yine minnoş minnoş yazılacak.
seninle aynı zamanlarda mantık evliliği yapmak isteyen zengin koca istiyorum diyen bir üye vardı.
o kızı taşlayanlar senin konuna gelip yapma etme diye dil döktüler kibar kibar..
neyse bende buna takılmıştım yazayım dedim.
durum bildirimi yani.
İftira da atacak yani korkmuyor baskı ile.evlendim diyecek ayıp ya bı bakire değilsin diye bu kadar hayat karartilir mi madem bu kadar takintilisin diktirseydinBu görüntüler anca sizinn aleyhinizde kullanılır. Karşı taraf sizi düğüne silah zoru ile götürmediyse yüzde yüz kusurlu sayılırsınız. Zorla ya da baskıyla goturuldugunuzu ispat edemezseniz başınız agrir. Ki edemezsiniz çünkü zorla gitmediniz.
Adam maddi ve manevi zararininin tazmin edilmesini talep ederse haklı cikar. Üstelik bir düğün salonu kadar sahidi var adamin.
Yaptığınız şeyin ne kadar ciddi sonuçlar dogurabileceginin farkinda bile değilsiniz.
Bakire değildi dese bile adam için boşanma ve tazminat sebebi. Biri şu adamı bulup akıl versin ya.Ben onu bunu bilmem.
Yanlış anlaşılmasın arada bir yerlerde adamın Kürt olduğunu demiş.
Bu işin peşini böyle ucuza kapattirmaz bu adam kimseye.
Aşırı gelenekci olurlar ne kadar modern çizgide olurlarsa olsun.
Aileler akrabalar bu işin içine dahil olmuşsa hiç hemen bosanirim, kolay atlatirim diye düşünmesin.
Adam şoka girdiği için şuan olayın bence tam detayına inenemis kafasında.
Üç beş gün sonra görürüm ben onu.
Bu adamın ailesi var arkadaşlari var.
Ne diyecek sorduğunda millete ?
Karım sevismek istemiyordu ondan mı oldu diyecek :)
Hangi erkek bunu dedirtir kendine ?
Az daha aklı yerine gelsin bak bakalım bunu koyar mi senin yanına.
Ben direkt dolandırıcılıktan veririm mahkemeye.
Konu sahibi tam da kafasındaki planı uyguladı. :))
Umarım bu kötülüğü karşılıksız kalmaz da boşanırken zorlanır. Bir de tazminat öderse ne ala.
Bekareti kendinden değerli görmenin bedelini adam, adamın ailesi, kendi ailesi ödedi belli ki.
Ben tanısam adamçazı bu hatunun donuna kadar aldırçem de adamçazı tanımıyorumAy biri adama akıl verse de tazminat davası falan açtırsa keşke. Çatır çatır alır valla. Bu kadar saçmalık cezasız kalmamalı.
Eltininin kolundakilerin trabzon bilmem nesi olduğunu anlamış o düğün korkusuna rağmen. Ötesi var mı? Herhalde nikahta sesi cılız çikarken eltinin kolundakilerin gramını tartıyordu. Adam da Taksaydı şöyle beş bilezik. Vuhuuuu libidoyu düşünemiyorum.Altinsizlik,olmayan libidoyu eksilemis
Afrodizyak etkisinden medet umduysao_9
Tabii o kadar zaman varken söylemek için nikaha beş dakika kala davetliler gelmişken her şey olmuşken uyarmak çok mantıklı. Herkes öyle yapardı zaten. Resmen planladığını düşünüyorum her şeyi. Kendince kendini temizledi konu sahibi. Ama bence bir ah aldı o kadar.
Bence az zaman geçsin sorguya geçer kafasında.Bakire değildi dese bile adam için boşanma ve tazminat sebebi. Biri şu adamı bulup akıl versin ya.
Bencede damadın verilmiş sadaka su vermiş ben sizi forumda görürüm konularinizida takip etmisligim var. Ama bu kadarı pes yani adama üzüldüm bunları yaşadığı için sevindim kurtulmusAllah herkesin oglunu/kizini iyi ve akil sagligi yerinde olanlarla karsilastirsin. Bence baslik yalnis: Damat özgürlügüne kavusacak.
Bakire değildi dese bile adam için boşanma ve tazminat sebebi. Biri şu adamı bulup akıl versin ya.
Alamaz cinsellik yok ortada . Evlilik bağı kurulmamış .gülüyoruz falan ama düşman başınaİnşallah nafaka almaz. Alırsa adama gerçekten çok üzülücem çünkü.
BulalımBen tanısam adamçazı bu hatunun donuna kadar aldırçem de adamçazı tanımıyorum