Özgürlüğüme adımlar

Bu evlilikte mağdur olan Gelin mi? Damat mı? yoksa mahalle kuyumcusu mu?

• Ankete Katılan
    259
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Saçma nedenler için saçma sapan işler yapılmış ve tabi ki fiyasko.
Konu sahibi en kısa zamanda nikahı iptal ettirin ve evleri ayırın.

Bir de adamın anlattığı kadar olduğuna inanmıyorum ben. Düğünün ertesi günü konu sahibi haksız olduğu halde düğünde takılan tüm paraları da al git demiş. Cimri insan der miydi sanmıyorum. Konu sahibi bize her şeyi abartarak anlattı bence. Adam her şeyi kendi başına yaptı biraz parayı düşünmesi de normal gani.

Eli boş boşanacak çünkü. Bu kadar zengin adam çöp bile takmamış ne yapsın.
Kendi diyordu Eylül.
Bosanirsam asla hak talep etmeyeceğim diye.
Biz de yalan diyorduk :)
Mantık evliliği yaptığıni iddia eden bir kadın altın hesabı yapmadan boşanır mi ?
Kel mithat diyordu adama sürekli.
Bakalım Kel Mithat, bizim Ferhunde ceylanini ne edecek :)

Ama iyi de ikimiz de istemiyoruz ne olacak mahkeme zorla mı evli tutacak. İkimiz de evlilik birliği hiç kurulamadı desek. Cinsellik yaşanmadı ki .
Pardon ne sanıyordunuz evlilik bu dun evlendim bugun bosanıyorum demek falan cocuk oyuncagı mı bundan sonraki hikayeyi turk medeni kanununu okuyarak güzelce kurgulamanizi tavsiye ederim

Konu sahibine neden bu kadar yükleniliyor anlamıyorum. Gelin düğün öncesi uyarmış, millet yaparsın edersin diye itelemiş.
Belli ki destek alması lazım.
Millet ne dedi bilmiyorum ama eşi ile arasında geçenler önemli burda da düğüne 5 dk kala.soylemis ne deseydi ki adam orda , eş adayina destek olmak istemiş

Ben o konudan bisey anlamamıştım zaten niye herkes aşırı anlayışlı yazdı normalde en ufak biseyde konu sahibini gömerler

İftira da atacak yani korkmuyor baskı ile.evlendim diyecek ayıp ya bı bakire değilsin diye bu kadar hayat karartilir mi madem bu kadar takintilisin diktirseydin

Bakire değildi dese bile adam için boşanma ve tazminat sebebi. Biri şu adamı bulup akıl versin ya.

İnşallah nafaka almaz. Alırsa adama gerçekten çok üzülücem çünkü.

Altinsizlik,olmayan libidoyu eksilemis
Afrodizyak etkisinden medet umduysao_9
Eltininin kolundakilerin trabzon bilmem nesi olduğunu anlamış o düğün korkusuna rağmen. Ötesi var mı? Herhalde nikahta sesi cılız çikarken eltinin kolundakilerin gramını tartıyordu. Adam da Taksaydı şöyle beş bilezik. Vuhuuuu libidoyu düşünemiyorum.

Vallahi ben aile baskısıyla zorla evlilik yapıldığını düşünmüştüm, sonuç tam ters çıktı.

Sana boşanıyoruz gelme dediğinde aferim dedim damada ama sonra arayıp özür dileyince kızdım.Bebek misiniz siz neden evlendiniz?

Allah herkesin oglunu/kizini iyi ve akil sagligi yerinde olanlarla karsilastirsin. Bence baslik yalnis: Damat özgürlügüne kavusacak.
Bencede damadın verilmiş sadaka su vermiş ben sizi forumda görürüm konularinizida takip etmisligim var. Ama bu kadarı pes yani adama üzüldüm bunları yaşadığı için sevindim kurtulmus

Bakire değildi dese bile adam için boşanma ve tazminat sebebi. Biri şu adamı bulup akıl versin ya.

Ay az önce aklıma geldi bu ama yazmadım. Vakti zamanında en küçük bir detaydan kimlere ulaşıldıydı burada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…