Özgürlüğüme adımlar

Bu evlilikte mağdur olan Gelin mi? Damat mı? yoksa mahalle kuyumcusu mu?

• Ankete Katılan
    259
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ne okudum. Sen de hatalısın karşı taraf da. Karşı tarafın tek hatası senin huylarını bile bile senle evlenmiş olması ve bunu evlendikten sonra problem etmesi.

Valla yapalım... Direk maddi manevi tazminat davası. Düğüne yapılan masraflardan onur zedelenmesine insanın hayalleri ile oynanmasına kadar ne varsa dökelim ortaya bir de forum loglarını ekledik mi miss
Saka yapiyorsunuzdur umarim.daha neler ceylan sizi dava etse sizde ona odersiniz tazminat.yapmayin.

• Beğen
Reactions: 000
Bencede damadın verilmiş sadaka su vermiş ben sizi forumda görürüm konularinizida takip etmisligim var. Ama bu kadarı pes yani adama üzüldüm bunları yaşadığı için sevindim kurtulmus

Bana göre adam tazminat davasi da acmak zorunda. Rezil olmamak adina öyle veya böyle nikahi yapmislar ama hicbir mahkeme bu nikahi gecerli sayacagini zannetmiyorum

Birisi bana yazsın ya ben bakirelikle ilgilenen biri değilim umrumda değil ama konu sahibi bakire değilse ve cinsellik fobim var diyorsa hem de ortada altın yok

evet absolute a katılıyorum altınları alıp boşanacaktı ee altında yok fobisi başlamıs kadının ne yapsın Ya

ben de altın yükselince yoksulluk sendromuna giriyorum

Saka yapiyorsunuzdur umarim.daha neler ceylan sizi dava etse sizde ona odersiniz tazminat.yapmayin.

Şaka elbette.KK’nın hafiye kadınlarına ithafen. Ama adam inşallah saf çıkmaz da bu oyunun devamına gelmez. Çok çirkin konu sahibinin yaptıkları.

Eski konunu simdi okudum. Su pelus oyuncak hediyesi aldigi konu. Simdi hatirladim. O zanan sana bu evlilik yurumez demistik. Adam fikirlerini onemsemiyordu. Cimri idi. Senin fikrini sormadan, evi tek basina tutmustu. 1+1 kirasi ucuz ev ariyordu. Dugune gunler kala sana soylemistik bosanmak daha zor bunun mahkemeleri var, yipratici, o ise girme, simdi ayrilman daha kolay demistik. Daha once nisanlidan ayrildim.bu sefer de ayrilirsam insanlar bana bahane bulur demisti. Biz de insanlarin ne dedigini bosver, bu senin hayatin demistik. Boyle olmasina uzuldum. Keske o nikah masasina hic oturmasaydin.

Niye yahu ortada yapılan bir kurgu var bizlerde şahidiz.
Ceylan giderken biz dönüyorduk diyeceğim de onunda gidebildiği pek bir yer yok
Hangi planı yapsa elinde patlıyor .. 😂😂

Ceylan adami al karsina durustce konus.o adam bunu hakediyor.insanlarin hayatiyla boyle oynamazsin.al karsina adami.evlenmek de istemedim diye anlat ve tazminat vs talep ederse de öde hatta.ya sana evlenme bu kadar sevmedigin adamla dedik ..ya yazik adama da eltindeki takilari suzmek nedir?

Birisi bana yazsın ya ben bakirelikle ilgilenen biri değilim umrumda değil ama konu sahibi bakire değilse ve cinsellik fobim var diyorsa hem de ortada altın yok

evet absolute a katılıyorum altınları alıp boşanacaktı ee altında yok fobisi başlamıs kadının ne yapsın Ya

ben de altın yükselince yoksulluk sendromuna giriyorum
Bir de haklı gibi annesiyle takı takılmamış diye üzülmüşler.
Sen annene anlattın mi ?
Anne ben bakire değilim ve bu adamı zaten boşayacaktim.
Zengin olursa belki bosamam ama adam bildiğin bana paranın ucunu bile göstermiyor o sebeble boşanma kararı aldım diye kadina açık açık anlattin mi ki oturmuş ortaklaşa adamı yeriyorsunuz.
Rezillik.

Ceylan adami al karsina durustce konus.o adam bunu hakediyor.insanlarin hayatiyla boyle oynamazsin.al karsina adami.evlenmek de istemedim diye anlat ve tazminat vs talep ederse de öde hatta.ya sana evlenme bu kadar sevmedigin adamla dedik ..ya yazik adama da eltindeki takilari suzmek nedir?

Tazminat mı öde? Al mı karşına konuş? Askdkdkdkddkdkxkdmdmdmdmmd ölür de yapmaz.

Niye yahu ortada yapılan bir kurgu var bizlerde şahidiz.
Ceylan giderken biz dönüyorduk diyeceğim de onunda gidebildiği pek bir yer yok
Hangi planı yapsa elinde patlıyor .. 😂😂
Karisip basiniza bela sarmayin sizin icin soyluyorum belli ki normal kafalar degil.bosverin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X