Size baştan tavsiyeler vereyim o zaman. Eğer çalışmıyorsanız evde bakma imkanınız varsa en erken 3.5 yaşında gönderin. Sosyalleşme için önemli diyecekler dinlemeyin. Size en çok ihtiyacı olduğu zaman o yaşa kadar olduğu zamanlar. Hiçbirimiz 2 yaşında okula gitmedik sosyalleşme konusunda da sıkıntı yaşamadık. Ama o yaşta annemizden uzak kalsak bunun etkisi bir ömür sürebilirdi. Etkinlikler de şöyle kartondan da gönderilir hatta bazen kumaşlardan bile etkinlik yapılabilir. Atık malzemelerden veya çok kaliteli şeylerden de ama okul öncesinde rahatlık açısından da çocuklara uygunluk açısından da %60 karton veya eva kullanılır. Pano işi zaten hem itici hem pano hazırlığı çocukların zamanından çalan bir şey. Kim çıkardı bilmiyorum Allah onu bildiği gibi yapsın fotoğrafçı mıyız öğretmen mi belli değilHenüz 18 aylık bebeğim. Ben de kreşe gönderebileceğim kadar geç göndereceğim bu hastalık meselesinden. Etkinliğe gelecek olursak fiyatları bilmiyorum ama sürekli kartondan bi şey yapıp getireceği bir okul istemem, sürekli fotoğraf panosu falan da itici geliyor sonradan ne düşünürüm bilmiyorum. Zaten 2 yaş 3 yaş neyi ne kadar yapabilir ki.. Tabi bir de öğretmenin de mutlu olacağı bir kurum isterim.
Ya oyun oynuyorlar ya da hikaye açıyorum onu dinliyorlar. Yarım saat zaten bez ve üst değişimine gidiyor günde üç defaSiz çocuğun atletini değiştirirken diğer çocuklar ne yapıyor ya
Özel okul bu aradaÖzel okul mu gündüz bakım evi mi? Gündüz bakım evi değilse orayı şikayet ettirsenize. Bu kadar küçük çocukları okula yazdırmazlar usulsüzlük var zaten.
O salgına ben de yakalandım ve öğrenci bulaştırdı. O öğrencinin de okula gelmediği bir gün olmadı biliyor musunuz…Ayni seyi bizde yasiyoruz, ben kizim azicik hastalansa gondermiyorum ama gonderen veliler yuzunden benim 2 çocuğum surekli hastalardi, gecenlerde 2 hafta gondermedim, o ara influenza salgini çıkınca okulda kapatildi artik. Simdi (nazar degmesin) 2-3 haftadir hasta olan kimse yok cok sukur.
Veliler dur demiyorsa bu duzene okul dur diyecek baska caresi yok.
Çok pişmanım ben de ama bu seneyi atlatıp koşarak kaçmak istiyorum2 yasina girmemis veya alti bezli cocuklara bakmak ogretmen işi degil ki resmen bakicilik bu.
Millet o sekilde bi taneye bakiyor bir suru para aliyor.
Ondört çocuğa bir siz bir de yardımcı biri mi var. Onda çok olmuyor diyorsunuz. Onu geçtim iki yaştan küçük çocuklar var. Okulun acilen bebekleri ayrı yere alması lazım. Çok saçma. Onlar mesela durdan anlamaz üç yaş ise tam kural öğrenme yaşı. Bir çözüm olmalı. Zaten 14 çocuğa en az dört aklıbaşında eğitimli gözetmen lazım.14… gelişimsel olarak farkın en büyük olduğu yaşlar ve en karma sınıf da benimki maalesef
Ben gaziantepte kızımı anaokuluna gönderiyorum. Branş dersi ve bir ana öğretmen 2 yardımcı öğretmen ilgileniyor çocuklarla. Mükemmel hizmetli ablalar var yemek yerken de onlar ilgileniyor. Hatta kızım bir hizmetli ablaya aşkla bağlıHiç branş ders yok uyku saatinde biraz olsun dinleniyorum ama geçen sene 5 yaşta uyku saati olmadan çok daha az yoruluyordum ki öğrencim daha çoktu
Gündüz bakım evi diye geçmiyor ve okulda mebe bağlı anaokuluysa 3 yaşından küçük çocukları kayıt alamazlar. Bu çocukların E okul girişi var mı diye sorun müdüre bakalım var mıymış :)Özel okul bu arada
Yardımcı ortak olduğu için çok gelemiyor bana bir de. 3 yaş bebeklerin hareketlerinden etkilenip onlar gibi davranıyorOndört çocuğa bir siz bir de yardımcı biri mi var. Onda çok olmuyor diyorsunuz. Onu geçtim iki yaştan küçük çocuklar var. Okulun acilen bebekleri ayrı yere alması lazım. Çok saçma. Onlar mesela durdan anlamaz üç yaş ise tam kural öğrenme yaşı. Bir çözüm olmalı. Zaten 14 çocuğa en az dört aklıbaşında eğitimli gözetmen lazım.
Ben işe döneceğim, hemşireyim. Annem bakacak bir süre. Arada oyun gruplarına beraber gideriz diye düşünüyordum kreş vakti gelene kadarSize baştan tavsiyeler vereyim o zaman. Eğer çalışmıyorsanız evde bakma imkanınız varsa en erken 3.5 yaşında gönderin. Sosyalleşme için önemli diyecekler dinlemeyin. Size en çok ihtiyacı olduğu zaman o yaşa kadar olduğu zamanlar. Hiçbirimiz 2 yaşında okula gitmedik sosyalleşme konusunda da sıkıntı yaşamadık. Ama o yaşta annemizden uzak kalsak bunun etkisi bir ömür sürebilirdi. Etkinlikler de şöyle kartondan da gönderilir hatta bazen kumaşlardan bile etkinlik yapılabilir. Atık malzemelerden veya çok kaliteli şeylerden de ama okul öncesinde rahatlık açısından da çocuklara uygunluk açısından da %60 karton veya eva kullanılır. Pano işi zaten hem itici hem pano hazırlığı çocukların zamanından çalan bir şey. Kim çıkardı bilmiyorum Allah onu bildiği gibi yapsın fotoğrafçı mıyız öğretmen mi belli değil
Ay umarım ya köklü diye gittim bu okula ne çıktı… kızınız da bir ömür huzurlu olacağı yerlerde olur inşallahBen gaziantepte kızımı anaokuluna gönderiyorum. Branş dersi ve bir ana öğretmen 2 yardımcı öğretmen ilgileniyor çocuklarla. Mükemmel hizmetli ablalar var yemek yerken de onlar ilgileniyor. Hatta kızım bir hizmetli ablaya aşkla bağlıdemek ki berbat bir kurummuş. Umarım yeni güzel kapılar açılır sana da
Bende ilaca başlıyorum 2 gün evde kalıyor 3. Gün gidiyor . Ama ateş yaşamıyoruz biz açıkçası . Bu sene öksürük uzun sürüyor sınıfta öksürük salgını oldu bizim oğlum bronşit oldu maalesef . Çok geçmiş olsun size kaç yaşında? Bu sene ben bal sarımsak limon vermeye başladım aşırı iyi olduÇok çok geçmiş olsun, inşallah bir daha bu şekilde hasta olmaz yavrunuz.
Bizde sürekli antibiyotik kullanmak zorunda kalıyoruz, üstelik eşim en ufak şeyde oğlana müdahale ediyor. Ocak ayında öksürükten zıplaya zıplaya yattı kuzum. Ben en ufak ateste bile göndermiyorum, birine bulaşır vs diye.
Yok.:) kayıtları asla olmaz böyle çocuklarınGündüz bakım evi diye geçmiyor ve okulda mebe bağlı anaokuluysa 3 yaşından küçük çocukları kayıt alamazlar. Bu çocukların E okul girişi var mı diye sorun müdüre bakalım var mıymış :)
İlgili ebeveyn ve oyun alanları yakınlarınızın çocuklarıyla sosyallik duygusunu desteklemek mümkünBen işe döneceğim, hemşireyim. Annem bakacak bir süre. Arada oyun gruplarına beraber gideriz diye düşünüyordum kreş vakti gelene kadarsosyallik konusunda ben sıkıntı çok yaşadım ama direkt okula gitmemeye bağlayamam aileden bi şeydi. Oğlum ağustos doğumlu ara dönem alıyorşar mı bilmiyorum alınmıyorsa 3 yaş olacak. Teşekkür ederim önerileriniz için.
İşte usulsüz kayıt varYok.:) kayıtları asla olmaz böyle çocukların
Özel eğitim kurumlarında çalışmak çekilir çile değil yaa. Üç kuruş maaş, iş yıkma, öğretmen azarlama bile var duyduğum. Bu şartlarda hangi insan verimli çalışabilirki. Rezillik. İnş gönlünüze göre iş bulursunuzYardımcı ortak olduğu için çok gelemiyor bana bir de. 3 yaş bebeklerin hareketlerinden etkilenip onlar gibi davranıyor
Ahahahahahahahahsh bu hafta deneyeceğimİşte usulsüz kayıt varpatlatın okulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?