Özel okul ve veliler

Öğretmenlik aslında evde bakım vermeyle çok ilgili değil ama bana hep cazip gelmiştir. Fakat yaşadığımız bu dönemde evin tuvaletinde kamera var mı ya birden eve biri gelip kötü bir şey yaparsa diye korktuğum için evlerden uzak duruyorum

Çat diye yüzüne deseydin keşke... terbiyesize bak

O yaş oyun yaşı yahu. Ben 3.5 yaşındaki oğluma zorla etkinlik yaptırmasınlar diye waldorfa gönderiyorum millet kafayı yemiş. Atlet de değişmeyebilir ne var al evinde bakıcı tut yani tavra bak. Normal değil bu durum. Yönetim zaafiyeti var. Yöneticin arkanda dursa böyle olmaz.
Çalışan bir anneyim. Oğlum hasta olduğunda aşırı zorlanıyorum. Ama ilk defa geçen hafta haatayken ateş düşürücü verip okula yolladım. Antibiyotik de kullanıyordu söylemedim valla. Çünkü imkansız bir gündü eşim yurtdışında benim önemli toplantım var. Çantasına da ateş düşürücü koydum bütün gün diken üzerinde durdum. Akşam da erken çıkıp gittim normalden

Eline versen bakamayacağı yapamayacağı şeylere konuşuyorlar

Ya en ufak bir sitemde mesleğini sevmiyorsun sözleri duymaktan çok sıkıldım açıkçası ondan hep açıklama yaptım ve burada anonimim ailesi görmeyecek diye yazıyorum ama bana temiz diye gönderdiği kıyafetler deli gibi sigara ve garip yağ gibi bir şey kokuyor…. Allah affetsin çok fazla koku hassasiyetim olmamasına rağmen midem bulanıyor her değiştirdiğimde

Bir çocuk hasta olunca öbürüne geçiyor ve bu durum abartmıyorum aylarca sürüyor herkes sürekli hastalık geçirip başkasına bulaştırıyor
Benim oğlum bünyesi zayıf bir çocuk, hastalık kaptığı zaman çok zor iyileşiyor. Senelerdir milletin hasta çocuğu yüzünden çekmediğimiz kalmadı.

Benim oğlumun bebekliğinden beri Bakan ablası çocuk gelişimi mezunu mükemmel bir kadındı. Normal bakıcılardan 2 kat fazla para ödedim hep. Ama hiç gözüm arkada kalmadı. sıkıntı iş garantisi yok. Başkasının evinde çalışmak kolay değil. Hakkını koruyacak arada kimse yok. Nasıl muamele göreceğini bilmiyorsun. Tuvalete kimse kamera koymaz da daha sıkıntılı konular var :)
Bizim ablamız da 20 yıldan fazladır bu işi yapıyordu. Çok seçiciydi işveren konusunda bu sebeple

Çat diye yüzüne deseydin keşke... terbiyesize bak
Bıktım o kadından nefret ettim artık Allah’ın cezası . Engelledim rehberden sildim birde . Şimdi okul kapısında karşılaşınca arkamı dönüyorım hemen çıkıp arabama biniyorum . Durumdan öğretmenin de haberi oldu söyledim adam sinirlendi . Kaldı ki benim çocuğum hayatında hiç boğaz enfeksiyonu geçirmemişken gecen sene okula başladı ve 8 antibiyotik sonrası martta ameliyat oldu ben ne yapayım ?sanki sadece onun çocuğu var dünya da

Verdiği parayı bana verdiğini sanıyor veliler. Çocuğunu okuldan alman umrumda değil de diyemiyorsun idare etmek zorunda kalıyorsun işte…her biri çok özel çocuklar ama eve geldiğimde yarın iş var diye üzülüyorsam ki mesleğimi çok seviyorum sorun karşı taraftadır

Veliler kendi hatalarını asla görmezler

Veliler benim söylediğimi söylerse sıkıntı olur maalesef. Yardımcı öğretmenimiz ortak olduğu için yetişemiyor üstüne benim sınıfımda az duruyor kulağıma küpe oldu bu okul ama şartlarımı en baştan söyleyeceğim artık yine çalışırsam

Ya çocuk öksürmekten uyuyamıyor öbürünün burnunu siliyorum veya kendisi siliyor abartmıyorum on saniye sonra yine akıyor ve aile bunu görüp yine gönderiyor… bu çocuklara hasta olduğunda bile başkası baksın diye mi dünyaya getirdiniz diyesim geliyor

Hiç branş ders yok uyku saatinde biraz olsun dinleniyorum ama geçen sene 5 yaşta uyku saati olmadan çok daha az yoruluyordum ki öğrencim daha çoktu

Siz çocuğun atletini değiştirirken diğer çocuklar ne yapıyor ya

Özel okul mu gündüz bakım evi mi? Gündüz bakım evi değilse orayı şikayet ettirsenize. Bu kadar küçük çocukları okula yazdırmazlar usulsüzlük var zaten.
Düşünmedim değil aslında başkası ismimi vermeden şikayet etse çok güzel olur

Çok çok geçmiş olsun, inşallah bir daha bu şekilde hasta olmaz yavrunuz.
Bizde sürekli antibiyotik kullanmak zorunda kalıyoruz, üstelik eşim en ufak şeyde oğlana müdahale ediyor. Ocak ayında öksürükten zıplaya zıplaya yattı kuzum. Ben en ufak ateste bile göndermiyorum, birine bulaşır vs diye.

Veliler çocuklardan çok beni tatmin et modunda. Neden siz değiştiresiniz mesela ama dediğiniz gibi para veriyorum yapsın diyorlar. Kimse parayla bizi satın alamaz

Bir çocuk hasta olunca öbürüne geçiyor ve bu durum abartmıyorum aylarca sürüyor herkes sürekli hastalık geçirip başkasına bulaştırıyor

Ayni seyi bizde yasiyoruz, ben kizim azicik hastalansa gondermiyorum ama gonderen veliler yuzunden benim 2 çocuğum surekli hastalardi, gecenlerde 2 hafta gondermedim, o ara influenza salgini çıkınca okulda kapatildi artik. Simdi (nazar degmesin) 2-3 haftadir hasta olan kimse yok cok sukur.

Veliler dur demiyorsa bu duzene okul dur diyecek baska caresi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…