- 10 Aralık 2024
- 47
- 152
- 8
Olayı sadece ev hanımlarına indirgemeyin hiç bir hasta çocuk okula gidemez bu kadar net!Kürtaj karşıtlarına, doğurduğu çocuğu evde oturduğu halde hasta hasta başından atan, doğurup çöpe atan ''anneler'' şoku. Ev hanımı olmalarına rağmen hastalıktan gözü açılmayan, ateşler içinde yanan el kadar çocukları sabahın kör karanlık saatlerinde okula yolluyorlar.
Olayı sadece ev hanımlarına indirgemeyin hiç bir hasta çocuk okula gidemez bu kadar net!
Ben hiç birisini anlamıyorum kusura bakmayın . Bugün hava çok soğuktı sınıfta 3 kişiymişler ve grip olan bir çocuk benim oğlumla aynı ortamda 3 saat kaldı eeee şimdi onun annesi çalışıyor mobbing görüyor diye benim çocuğum ilaç içerse banane ? Benim çocuğumun suçu ne ? Yazık günah değil mi ? Çocuk doktoru yok 80 km gidip 80 geleceğiz . 15 bin tl ödedim tamamlayıcı sigortasına ben . Bana yazık günah değil mi ? Onların çocuğu hasta olacak sınıfa gelecek bizimki hasta olacak evde yatacak iyileşecek geri gelecek yine hasta olacak döngü böyle oluyor .Mobbing ile savaşan, hastalık izni alamayan, bırakacak kimsesi olmayan zor durumda kadınlar da var. Onlara kızsan da anlıyorsun ama diğerlerini anlayamıyorum.
Ben hiç birisini anlamıyorum kusura bakmayın . Bugün hava çok soğuktı sınıfta 3 kişiymişler ve grip olan bir çocuk benim oğlumla aynı ortamda 3 saat kaldı eeee şimdi onun annesi çalışıyor mobbing görüyor diye benim çocuğum ilaç içerse banane ? Benim çocuğumun suçu ne ? Yazık günah değil mi ? Çocuk doktoru yok 80 km gidip 80 geleceğiz . 15 bin tl ödedim tamamlayıcı sigortasına ben . Bana yazık günah değil mi ? Onların çocuğu hasta olacak sınıfa gelecek bizimki hasta olacak evde yatacak iyileşecek geri gelecek yine hasta olacak döngü böyle oluyor .
e veliler zaten görüyordur. kendileri evde bir çocukla baş edemezken sizin bir sürü küçük çocuğa aynı anda kusursuz yetmeniz beklenemez. siz kurum yöneticisiyle açık açık konuşmalısınız. sizin sınıfa tam zamanlı yardımcı öğretmen gerekli.Veliler benim söylediğimi söylerse sıkıntı olur maalesef. Yardımcı öğretmenimiz ortak olduğu için yetişemiyor üstüne benim sınıfımda az duruyor kulağıma küpe oldu bu okul ama şartlarımı en baştan söyleyeceğim artık yine çalışırsam
Birde şunu fark ettim ki okulda yayılan hastalıkla sosyal hayatta yayılan hastalık aynı hızda etkide değil . Okul x10 gücünde resmen nefret ettim artıkHaklısınız tabii ki. Çok iyi biliyorum okullarda hastalıkların nasıl yayıldığını. Yönetim sert tedbirler almadığı sürece bu hep olacak maalesef.
Velilerde bu zeka seviyesi var mı sizce ?e veliler zaten görüyordur. kendileri evde bir çocukla baş edemezken sizin bir sürü küçük çocuğa aynı anda kusursuz yetmeniz beklenemez. siz kurum yöneticisiyle açık açık konuşmalısınız. sizin sınıfa tam zamanlı yardımcı öğretmen gerekli.
Birde şunu fark ettim ki okulda yayılan hastalıkla sosyal hayatta yayılan hastalık aynı hızda etkide değil . Okul x10 gücünde resmen nefret ettim artık
Aşırı zor yaEskiden çocuklar bahçeye çıkardı temiz hava almaya, şimdi özellikle özel okullarda çocuklar binalara tıkılıyor ve bir sürü okulda pencere yok, yüksek tavan cam var. Havalandıramıyorsunuz doğru dürüst. Hijyen eğitimi maalesef düşük, kimse çocuğuna laf söyletmiyor. Hapşırıp öksürürken ağız kapamak yok, doğru dürüst el yıkamak yok, yerlerde sürünüyorlar birbirlerini tutuyorlar, tuvalet kullanımı rezalet. Hastalık daha çabuk bulaşıyor zincirleme kaza gibi. Sektör değiştirmemin en büyük sebebidir laftan anlamayan veliler, acayip yıpranmıştım.
onlarda yoksa da müdür biliyor. onun da işine gelmez. veliden talep gelmedikçe de durumu düzeltmezler.Velilerde bu zeka seviyesi var mı sizce ?
Haftanın 5 günü, haftasonu tatiline gün sayarak geçirip, her pazar akşamı stres doluyorum diyebilirim.O kadar güzel özetlediniz ki… umarım şartlar iyileştirir ya da devlete atanırız yoksa mesleğimden gittikçe soğuyacağım
Canım bakıs acın yanlıs sen bakıcı değilsin. Ya da mesleğini yanlıs yazmıssınHerkese merhaba. Özel okulda öğretmenim ve gerçekten işimi severken artık sevemediğimi farkettim. Veliler ayrı idare ayrı çok yoruyor. Çoğunuzun anne olduğunu biliyorum ve sizlerden tavsiye almak istiyorum.
Öncelikle öğrencilerimi çok seviyorum ama çok küçük bebekleri de benim sınıfıma veriyorlar. 2 yaşına girmemiş bebekler var ve hastalıktan kırılıyorlar. Yine de her gün geliyorlar anneleri çalışıyor olabilir ama çalışmadıkları izinli oldukları günlerde de o çocuklar geliyor. İzinli olduklarını biliyoruz belirtiyorlar çünkü. Evde olan anneler de var ve oğlu hastalıktan dolayı nefes alamıyor uyuyamıyor yine de gelmediği bir gün yok. Yanlış anlamayın ben çocuğa bakmayayım demiyorum mecburlarsa göndermeye tabi ki seve seve bakarım ama onlardan dolayı hastalıklar yayılıyor ben de hasta oluyorum ve etkili olamıyorum maalesef. Ellerinde olmasına rağmen göndermeleri artık çok sinirimi bozuyor. Geçenlerde bir çocuğun atletini değişmedim çünkü hiç terlemedi zaten hava soğuk annesi aradı akşam neden değişmediniz diye. Yardımcım zaten yardımcı olmuyor bu konuda da bir şey yapılmıyor. Tek başıma bu kadar küçük çocuklara yetişemiyorum sınıfım kalabalık bir de. En ufak bir aksaklık olduğunda uyarılıyorum ben de insanım elimden geleni yapıyorum çocuklarım için ama yetmiyor. Uykularında bile gözlerimi ayırmıyorum üstlerinden bir dakika bile yemek yerlerken de aynı şekilde başlarına bir şey gelmesin hep iyi olsunlar istiyorum ama yetmiyor. Etkinlik yapıyoruz çocuklar 2-3 yaşlarında oldukları için düzgün yapamıyor haliyle ve veliler bunu bile sorun ediyor. Çok sıkıldım işe gitmek istemiyorum artık. Yanlış anlamayın hepsini ayrı ayrı çok ama çok seviyorum hepsi benim çocuğum gibi fakat yoruldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?