İlköğretim Yorum ve Soruları Özel Okul mu? Devlet Okulu mu?

İzmir'de Kent Koleji hakkında bilgisi olan var mı aramızda.Gaziemire yeni bir kampüs açılıyor .Fiziki imkanları oldukça çok.Açıksı merak ettim.
Hsonu optimumda ben mağazdayken eşim dışardaydı.orda standları varmış.baya sosyal yönü güçlü imiş.yani eşime anlatılan.yeni açıldığı için bu kadar ancak bilgi.

parayı alıpta tahhüt ettiklerini yerine getiren özel okul sayısı gerçekten çok az. o yüzden bende devlet okulu taraftarıyım. ama eğer gerçekten disiplinli bir şekilde yetiştireceklerse, söz verdikleri herşeyi yapacaklarsa elbetteki özel okul. Ama okulu bulursanız lütfen bizlere de yazın.

1.sınıfı devlette 2. sınfı mart ayına kadar ozelde okutup nısan ay ıtıbarıyle eskı okulumuza donmus bulunuyorum. özel okul ne kadar kotu olabılırkı deyıp kaydını aldıgım cocugumu koşar adımlarla gerı aldık. malesef tıcaret yuvası heryer. ılkokul ıcın özele cok gerek varmı belkı ıngılızce ıcın brde mesaı saatlerı ıcın aksama kadar genelde. ılkokul ıcın kolej donemı bıttı benım ıcın cıddı sekılde. kısmetse ortakulda ıyı bır koleje ınsallah..

1.sınıfı devlette 2. sınfı mart ayına kadar ozelde okutup nısan ay ıtıbarıyle eskı okulumuza donmus bulunuyorum. özel okul ne kadar kotu olabılırkı deyıp kaydını aldıgım cocugumu koşar adımlarla gerı aldık. malesef tıcaret yuvası heryer. ılkokul ıcın özele cok gerek varmı belkı ıngılızce ıcın brde mesaı saatlerı ıcın aksama kadar genelde. ılkokul ıcın kolej donemı bıttı benım ıcın cıddı sekılde. kısmetse ortakulda ıyı bır koleje ınsallah..
Hadi yaaa.çok üzüldüm canım.ben de aynı seyi yaşicam diye ćok korkuyorum. Nerde yasiyorsun, hangi koleje gönderdin? Biraz ayrintı verir misin sorunlarla ilgili.özelden de yazabilirsin.

Arkadaşlar paranızı özel okullara vereceğinize devlet okulunda okutup en güzel kaynak kitapları ve test kitaplarıyla karşılıyabilirsiniz

Merhaba arkadaşlar, 6 yaşında kızım var seneye ilkokula başlayacak bizde öğretmen arayışı içindeyiz İzmir Karabağlar tarafında oturupta ilkokul öğretmeni tavsiye edecek anneler lütfen yardımcı olurmusunuz, şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, 6 yaşında kızım var seneye ilkokula başlayacak bizde öğretmen arayışı içindeyiz İzmir Karabağlar tarafında oturupta ilkokul öğretmeni tavsiye edecek anneler lütfen yardımcı olurmusunuz, şimdiden teşekkürler.
Kolay gelsin canım.umarım içine sinen bir öğretmen bulursun.

Selam arkadaşlar istanbul da özel yada devlet 2. Sınıfa başlayacak oğlum için tavsiyeye ihtiyacım var en cok ta iyi bir öğretmene ihtiyacım var yardım lütfen :KK43:(

Eklentiler

• el broşürü son.jpg
    el broşürü son.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 102
Büyük umutlar hayaller ve heveslerle bu sene kayıt olduğumuz Bahçeşehir çamlıca ilkokulundaki 1.sınıf ögretmeninn çocuğa tokat atması sonucunda kaydını başka okula aldırdım. Olaya şahit başka bir çocuk da var.Okulun ilk gününden başlayarak da ingilizce öğretmeninin çocuklara bağırarak disipline etme yöntemi ve okul md.yardımcısı ve müdürünün sorunları tespit ve çözüm yerine yapılan hataları saklama, sorunu çocuğa ve velilere yönlendirme hevesleri sonucunda çocuk okuldan soğumuştur. Okul yönetimi; sınıf değiştirme, disiplin soruşturması açılması, öğretmen değiştirilmesi gibi taleplere sürekli negatif bakmıştır.
Velilerden de okul hakkında şikayet hadsafhadadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocuk için önemli olan öğretmen iyi bir öğretmen bulabilirsen devlet okullarının özelden farkı kalmaz ki. Ben çocuğumu devlwt okuluna gönderiyorum ve öğretmenimiz de dört dörtlük.

Benim oglum da bu sene 4 u bitiriyor devlette.seneye ozel olucak gibi...ilkokuldan cok memnun kaldik.ama teog da okul ortalamasindan dolayi ozel daha mantikli...hic ted kolejine gonderen var mi acaba?ben denizlideyim.burada oxel okul tavsiyeleriniz var mi?buraya ted yeni acildi.o yuzden kararsizim daha teog a ogrenci hic sokmadi...baska bi okulunda basarisi %25...bunu da dusunuyoruz...

Benim oglum da bu sene 4 u bitiriyor devlette.seneye ozel olucak gibi...ilkokuldan cok memnun kaldik.ama teog da okul ortalamasindan dolayi ozel daha mantikli...hic ted kolejine gonderen var mi acaba?ben denizlideyim.burada oxel okul tavsiyeleriniz var mi?buraya ted yeni acildi.o yuzden kararsizim daha teog a ogrenci hic sokmadi...baska bi okulunda basarisi %25...bunu da dusunuyoruz...

valla teog başarısını bilmiyorumda üniversitenin vakıf okulunda çocuklar mutlu onu biliyorum

Arkadaşlar kızım 6 yaşında ve bu yıl ilköğretime başlayacak, anasınıfında özel okula gitti
ama okul hiçbir beklentimizi karşılamadı
yılın başında anlatılanlar yerine getirilmedi
kızım arkadaşlarından dolayı o okula gitmek istiyor
ama ben geleceğini düşünüyorum, iyi bir temel atılırsa gelecekte rahat eder diye düşünüyorum
bu nedenle devlet okullarını düşünüyorum
okul ve öğretmen araştırırken nelelere dikkat etmeli?
değerli fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Durumu olan içim söylüyorum tabi ki de özel okul.Okul seçerken sosyal çevresini secoyorsunuz çocuk ilkokulda vizyon edinecek hayatının en önemli dönemi.Aileleri ancak bu şekilde seçebilirsiniz.Zaten çalışan anne için devlet okulu seçme imkanı yok zira yarım gün.

X