öyle bir derdim var ki...

sonrasında hayatım nasıl olucak belirsizliği düşündüren beni.. Belkide nişanlımı düzeltebilirim,başıma bela etmeden evlenirim düşüncesi var..

şuanki belirsizlik daha çok düşündürmüyo mu.siz kendinizi kurtarma peşindesiniz kendi düşünce yapınıza göre.başka bişey değil.

Ben diğer adam yerinde olsam ben de sana güvenmem.
Sonuçta nişanlını aldatıyorsun.

Ayrıca bekaret yüzünden kendini mecbur hissedip hayatını zindan eden onbinlerce kızdan sadece biri olmak
Ve onlarla aynı hayatı yaşamak mı istiyorsun?

Nişanlıyken başkasıyla yakınlaşmanız (bir tek ilişkiye girmediğiniz kalmış okuduklarımdan anladığım kadarıyla) çok iğrenç. Sonra o yakınlaştığınız adamdan ayrılınca nişanlıya dönmeyi düşünmeniz de çok iğrenç. Diğer oğlanın sizi sevmediği, gönül eğlendirdiği aşikar. Nişanlınız her ne kadar manyak olsa da onun için üzüldüm açıkçası.

Kendinden ödün vererek zaten kendine ciddi bir zarar vermissin. Sende ki durum; ne yardan ,ne kardan vazgecemiyorum, durumu. Yapma inan bu hayatta senden daha önemli olan yok. Ayrica kimse vazgeçilmez değil. Tek yapman gereken şey güçlü bir kadın olup, nisanlindan ayrilman çünkü bir omur diye imza atacaksınız. Birbirinizin karşısına çıkacak guzel hayatlara engel olmayın. Digerini de bir an once unut cunku bu seni daha cok yorar kendine zaman ayır. Daha güzel bir hayat seni bekliyor olabilir.

1.yi gercekten sevseydin 2. Olmazdi derler
Ama benim gozum 2. Cocugu tutmadi bence nisanlin seni daha cok seviyo o cocuk sadce vakit gecirmis

biz simdi sana ne diyersek diyelim sen kendi bildigini okuyacaksin, kendimden biliyorum cünkü.. kendi bildigimi okudum, kimseyi dinlemedim ve basimi taslardan taslara vuruyorum..

insanin gözlerinin önüne kara bir perde iniyor ve gözün birsey görmüyor..

Aynen öyle bir durumdayım bugün ayrılma için bi konuşma yaptım nişanlımla.. Kendimden soğutmak için elimden geleni yaptım herşeyi konuştum.. Tavırlarından bıktığımı, yapamıcağımı, tedavi olması gerektiğini herşeyi konuştum ilk kez bu kadar ciddi bir konuşma yaptım. Ailesine söylemesini ne olucaksa olmasını söyledim.. Fakat beni malesefki ciddiye bile almadı.. Saatlerce konuşup özür diledi, ailenle tabikide çık vakit geçir bişey diyemem haklısın dedi, arkadaşınlada görüş ama kısıtlı arada görüş aklım sende kalmasın dedi, değişiceğini artık karışmıcağını gerekirse bi pskologa gidiceğini bu takıntılarını aşmak için söyledi.. okadar kötü bi durumdayımki o değişse bile ben nasıl devam ederim bu saatten sonra? O vicdan azabı beni mahveder.. Ama ayrılamıyorumda sıkıştım kaldım..

Cok karışık bir durum kizlar hangisiyle birliktelik yaşamış anlamadim ben yaa aman neyse tobe et cidden kizlar doğru söylemiş uzak dur !!!! ne desem bilemedim garip....

Cok karışık bir durum kizlar hangisiyle birliktelik yaşamış anlamadim ben yaa aman neyse tobe et cidden kizlar doğru söylemiş uzak dur !!!! ne desem bilemedim garip....

Nişanlımlı birliktelik yaşadım. Nişanlım şuanda da oldukça değişmek için çaba gösteriyo.. Ondan ayrılmamam için elinden gelen herşeyi yapıyo Mecburen evlenicem sanırım

Hata üzerine hata yapmışsınız duygularinizin esiri olarak. Yargılamak bize düşmez.
Ama madem fikir istiyorsunuz, hakka hukuka sayginız varsa iki erkekten de haklarini helal etmelerini isteyip yolunuzu çizin ve her ikisiyle de muhattap olmayın. Aşağı tükürsen sakal yukari tukursen biyik misali. Elle tutulur bi yani yok çünkü.

Karar size kalmış....E="larienn21, post: 37141701, member: 628556"]Nişanlımlı birliktelik yaşadım. Nişanlım şuanda da oldukça değişmek için çaba gösteriyo.. Ondan ayrılmamam için elinden gelen herşeyi yapıyo Mecburen evlenicem sanırım [/QUOTE]
Karsr

Abi bende küçük yerde böyle pembe dizi tadında küçük yaştan itibaren ihtiraslı ilişkiler nasıl yaşayabildiğini anlayamadım. Bende küçük yerde doğdum büyüdüm, normal erkek arkadaşlarımla gezsem laf olcak diye çekinirdim. Bakire de değilmişsin. Yaşın da küçük hala belli. E ailen olgunlukla mı karşıladı bu durumu? Öyle bir şey yoktur kesin. İkisini de unutur başkasına aşık olursun, bu sefer bakireliğin problem olur. O kıskançla evlenmezsen o seni tutar bu bakire de değil diye elaleme rezil eder. Hadi rahat bıraktı diyelim sen yine normal bi tip bulmaz, gider saçma sapan bir tipe aşık olursun. Bence sen nişanlınla evlen güzelim, senin yolun yol değil.

Kızım dön uzaktan bak olaya... niye anlamıyorm bu kızlar dibini görmediği suya balıklama atlar... nisanlın seni sevio. Öbürü ise baskasının nisanlısına bakan zaman ğeçiren eğlence arayısı içinde biri. Hatandan dönmelisin.

Ne kadar aciz bir insansiniz. Hakikaten evlenin.

Sizin karşınızda ağlayan, ne pahasına olursa olsun değişicem seni kaybetmicem, beni bırakma diyen birine 'Ya kusura bakma ben boşluğa düştüm senin manyaklık zamanlarında sıkıldım,seni aldattım şimdide vicdan azabından geberiyorum. Ama okadar düzgün bir insanımki, okadar güçşüyümki senden ayrılmam gerek' mi demem lazım?

Nişanlım şuan ne yaparsam yapayım tüm herşeyi kabul ediyor, yeterki beni bırakma moduna girmiş durumda.. Nerde istersen orda yaşarız( çoğu sorunlarımızda küçük yer, ailesiyle sorunlarım var burda oturmak istemeyişimdendi) buralardan gideriz kimse olmadan bi hayat kurarız diye beni ayrılmamam için ikna ediyor.. Şuan hem onun bu hallerine çok acıyorum, hem vicdan azabı aldattığım adamla nasıl evlenirim hem aklım hala diğer kişide.. durum gerçekten vahim

Nişanlım burda yokken askerde olduğu sene, benimde diğer kişiyle ilişki yaşadığım 1 sene burda yaşamıyordum. Üniversite okuyordum farklı bir şehirdeydim. O kişiylede o sene burda değilken yaşandı herşey zaten.. Okul bitince yaşadığım yere geri döndüm.. Yani tabikide olaylar bizim burda yaşanmadı. Burda yaşanabilcek şeylerde değil beni bi başkasıyla gördüklerinde olay olurdu zaten. Tavsiyen içinde teşekkürler. Nişanlımla evlenicem muhtemelen.

Aslında diğer kişi bana sürekli nişanlımı sevmediğimi bildiğini, nişanlımın sorunlu biri olduğunu bilirdi. Sen onu sevsen zaten ben seninle asla vakit geçirmezdim birlikte olmazdım diyen birisi. Yani bazen mantık devre dışı kalabiliyor..

Valla istediginizi yapin, herkes tercih ettigi hayati yasar.

Dusunce tarzin cokkk yanlis.
Nisanlindan ayril cunku onu sevmiyorsun. Diger adamla da olma cunku onu da sevdigini zannediyorsun. Nisanlinin sana yasattiklarini bi nebze olsun o adamla unutmaya calismissin, gittigin yol yanlis.
Kesinlikle eminim nisanlini sevmiyorsun, ayril. Ayrilir ayrilmaz da yeni bi iliski icin aranma...

Keşke hayatta herşey bu kadar kolay olabilse.. Herşey beyaz yada siyah olmayabiliyor bazen. Malesefki grilerde var bu hayatta.. Mantıken ikisinide bırakıp düşünmeyip yeni bir hayat kurmam lazım.. Ama malesefki olmuyor. Tüm cesaretimi,kararlılığımı toparlayıp nişanlımla konuşuyorum o bana nolur bırakma beni, bu takıntılarım hastalıksada tedavi olucam gerekirse nolur bırakma 7 senemizi bitirme, ben sensiz ölürüm diyen birisi.. (daha önce bir kere ayrıldığımda intihar etmişti...) O kadar korkuyorum ve acıyorumki.. Tekrar ya benim yüzümden birşey yaparsa diye.

O vicdan azabıyla bir ömür yaşayamam, kaldıramam.. Acıyarak evlilik yapmak ne kadar doğru bilmiyorum.. Evliliğe dair en ufak bir tecrübem yok birini sevmeden acıyarak, birlikte vakit geçirerek, mutluymuş gibi yaparak bir ömür yaşabilirmiyim? Çok mu zor bunu yapmam?

O diğer kişiyi zaten aklımdan çıkarabildiğim bir an nerdeyse yok.. Uzun süredir konuşmuyoruz ne yapıyor, nasıl iyimi okadar merak ediyorumki.. Bir sonum yok onunla biliyorum.. Ki evlenicem diye düşünüyorum zaten.. Onunla mutlu olduğum zamanları okadar özlüyorumki.. Bir ömür başka birisinin karısı olarak fakat onu düşünerek geçiricem sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…