sonrasında hayatım nasıl olucak belirsizliği düşündüren beni.. Belkide nişanlımı düzeltebilirim,başıma bela etmeden evlenirim düşüncesi var..
Nişanlıyken başkasıyla yakınlaşmanız (bir tek ilişkiye girmediğiniz kalmış okuduklarımdan anladığım kadarıyla) çok iğrenç. Sonra o yakınlaştığınız adamdan ayrılınca nişanlıya dönmeyi düşünmeniz de çok iğrenç. Diğer oğlanın sizi sevmediği, gönül eğlendirdiği aşikar. Nişanlınız her ne kadar manyak olsa da onun için üzüldüm açıkçası.Kızlar selam..
Küçük bir kasabada oturan bir kızın hikayesine tanık edicem sizleri..
Yaşadıklarıma nerden başlıycam,nasıl anlatıcam bilemiyorum ama öyle şeyler yaşıyorumki kendime inanamıyorum birilerinden akıl almaya birileriye paylaşmaya inanılmaz ihtiyacım var..
biliyorum çoğunuz bana eleştiri dolu yorumlar yazıcaksınız ama buna hazırım...
Uzun yıllardan beri süren 7 senelik bir ilişkim var.. başta herşey okadar güzeldiki yaşımız çok küçüktü,herşey çocukca masumdu.. çok mutluydum onunla.. yıllar geçti ve biz nişanlanmaya karar verdik.. fakat çok fazla engel vardı.. maddi durumlar vs uzatmalı bir söz nişan dönemi geçirdik.. o süreçte ardından nişan hazırlıkları başladı fakat o zaman sorunlar ortaya çıkmaya başlamıştı.. ben o yıllardır masum cocukca aşkımın ne kadarda saçma olduğunu işte o zaman farketmiştim aslında.. Zaman geçti nişanlandık.. Nişanlım oldum olası aşırı derece kıskanç birisidir. kimseyle konuşma,görüşme hastalık derecesindedir.. ben bunları kendimde kucuk oldugumdan, cahilliğimden görememiştim ama yaş ilerledikce o tavırlar bana çok batmaya başladı. Ben bu adamla nasıl evlenicem demeye başladım.. hergün kavga,hergün kıskançlık krizleri normal olmayan boyutlarda.. ailemle görüşmeme bi yerlere gitmeme bile karışır duruma gelmişti..nişanlım o dönemde 1 sene önce askerdeydi işte o sürede benim karşıma başka birisi çıktı.. çok eskiden tanıdığım birisi.. tamamen arkadaşca dertleşmek için bulusmaya başladık,görüşmeye basladık.. görüşmelerimiz 1 yıl boyunca sürdü.. gizli bir şekilde.. bu görüşmelerimiz zamanla farklı boyutlara taşındı.. o benim nişanlı olduğumu,mutsuz olduğumu biliyordu ama çevresinde çok fazla kız olan, aşırı derecede rahat hayatı olan birisi.. bana her zaman benim lafımla ayrılma sakın diyende birisi.. ama ben bu süre zarfında ona resmen aşık oldum.. nişanlımla olan kavgalar kıskanclıklar saygsızlıklarda bu sürede hep devam etti.. ben gün geçtikce diğer görüştüğüm kişiye git gide bağlanmaya basladım.. aslında nişanlıma hiç aşık değilmişim( bilinç altım onunlayken,artık ondan baska kmseyle olamam diye düşünürdü baska biri düşüncesi bile bana iğrenç gelirdi) ama ben baskasıyla birlikteyken içim hiç sızlamadı.. aslında onu sevmediğim cocukluk,cahillik olduğunu anladım ilişkmin.. ve bu denli kıskanc biriyle evlenmekten gün geçtikce korkar hale gelmiştim..
Zaman öyle çabuk geçtiki o 15 ay geçti ve biz diğer birlikte olduğum kişiyle yaşadığımız ilişki sorumluluklarımız olmadan, ne olduğumuz belli olmadan, sadece birlkte mutlu olabildiğimiz başka hiç bişeyi sorgulamadığımız anı yaşadığımız bir ilişkiye dönüşmülştü.. bu belirsizlik beni okadar mahvettiki, aynı zamanda nişanlımı aldatmanın vicdan azabı..ve bahsettiğim gibi diğer kişinin etrafındaki kızların oldukca fazla oluşu... ruhen çökmüş durumdaydım..bir gün bitirmek için konuşma yaptım.. etrafında cok fazla kişi olduğnu bu sekilde olamıcağımızı bahsettim.. ve bitirdim o günden sonra hiç konuşmadık.. fakat nişanlımla bitmemişti.. sürekli kendimi öldürürüm,sen benden baskasıyla olamazsın baskasıyla evlenemezsin seni öldürürüm tehditleri yüzünden onunlada bitiremedim..nişanlımla 7 senede bir çok şey yaşadık.. cinsel anlamda birliktede olduk.. ilkti benim için.. oda bunu biliyordu.. aslında ilişkimizdede çok fazla hatasına hep bu yuzden göz yummuştum birlkte olduk ayrılsam napıcam ilerde sorun olur bu bana artık onunla evlenicem diye diye göm yummuştum.. diğer kişiyle bu bir bucuk senede cinsel bir birlktelik yaşamadık.. yakınlaşmamız oldu fakat daha önce beraberlk yaşamadığımı söyledim saygı duydu oda..
Olaylar bu şekilde yaşandı.. ve benim şuan aklımdaki tek kişi o diğer kişi onu düşünmediğim saniye nerdeyse yok.. sadece onu istiyorum ne pahasına olursa olsun.. fakat dediğim gibi artık konuşmuyoruz ve hayatını bir düzene sokmam o kadar rahat birine çeki düzen vermem çok zor görünüyor farkındayım.. bu şekilde giderse nişanlımla engel olamayarak evlenicem... diğer kişi bana sadece cok ufak bir umut verse hiç düşünmeden bitiricem herseyi onunla baslıycam.. fakat dediğim gibi onunlada bitti şuannişanlımıda tamamen kaybedersem toparlanamam diye korkuyorum.. en azından nişanlımın manyaklıklarına göz yumup evlenirsem belki evlenince değişir hem de onu unutabilirim diye düşünüyorum.. Evlenince yeniden severim onu belki zamanla sevmesem bile birlikte yaşar gideriz diye düşünüyorum.. yoksa onsuz yapamıcam nişanlımıda kaybedicem bu çok ağır gelicek bana...
İşin içinden çıkamamış durumdayım.. hem dediğim gbi nişanlımla birliktelik korkusundan ayrılamamam, hem diğer kişi... onu nasıl elde ederim en ufak fikrim yok tekrar yazsam konusmak istesem onun tavrı evlenmek istemeyen birisi işim çok zor bu yuzden..
Okadar kötü bi durumdayımki sağlıklı düşünen dışardan insanların görüşlerine ihtiyacım var...
biz simdi sana ne diyersek diyelim sen kendi bildigini okuyacaksin, kendimden biliyorum cünkü.. kendi bildigimi okudum, kimseyi dinlemedim ve basimi taslardan taslara vuruyorum..
insanin gözlerinin önüne kara bir perde iniyor ve gözün birsey görmüyor..
Cok karışık bir durum kizlar hangisiyle birliktelik yaşamış anlamadim ben yaa aman neyse tobe et cidden kizlar doğru söylemiş uzak dur !!!! ne desem bilemedim garip....
Ne kadar aciz bir insansiniz. Hakikaten evlenin.Nişanlımlı birliktelik yaşadım. Nişanlım şuanda da oldukça değişmek için çaba gösteriyo.. Ondan ayrılmamam için elinden gelen herşeyi yapıyoMecburen evlenicem sanırım
Ne kadar aciz bir insansiniz. Hakikaten evlenin.
Hata üzerine hata yapmışsınız duygularinizin esiri olarak. Yargılamak bize düşmez.
Ama madem fikir istiyorsunuz, hakka hukuka sayginız varsa iki erkekten de haklarini helal etmelerini isteyip yolunuzu çizin ve her ikisiyle de muhattap olmayın. Aşağı tükürsen sakal yukari tukursen biyik misali. Elle tutulur bi yani yok çünkü.
Abi bende küçük yerde böyle pembe dizi tadında küçük yaştan itibaren ihtiraslı ilişkiler nasıl yaşayabildiğini anlayamadım. Bende küçük yerde doğdum büyüdüm, normal erkek arkadaşlarımla gezsem laf olcak diye çekinirdim. Bakire de değilmişsin. Yaşın da küçük hala belli. E ailen olgunlukla mı karşıladı bu durumu? Öyle bir şey yoktur kesin. İkisini de unutur başkasına aşık olursun, bu sefer bakireliğin problem olur. O kıskançla evlenmezsen o seni tutar bu bakire de değil diye elaleme rezil eder. Hadi rahat bıraktı diyelim sen yine normal bi tip bulmaz, gider saçma sapan bir tipe aşık olursun. Bence sen nişanlınla evlen güzelim, senin yolun yol değil.
Kızım dön uzaktan bak olaya... niye anlamıyorm bu kızlar dibini görmediği suya balıklama atlar... nisanlın seni sevio. Öbürü ise baskasının nisanlısına bakan zaman ğeçiren eğlence arayısı içinde biri. Hatandan dönmelisin.
Valla istediginizi yapin, herkes tercih ettigi hayati yasar.Sizin karşınızda ağlayan, ne pahasına olursa olsun değişicem seni kaybetmicem, beni bırakma diyen birine 'Ya kusura bakma ben boşluğa düştüm senin manyaklık zamanlarında sıkıldım,seni aldattım şimdide vicdan azabından geberiyorum. Ama okadar düzgün bir insanımki, okadar güçşüyümki senden ayrılmam gerek' mi demem lazım?
Nişanlım şuan ne yaparsam yapayım tüm herşeyi kabul ediyor, yeterki beni bırakma moduna girmiş durumda.. Nerde istersen orda yaşarız( çoğu sorunlarımızda küçük yer, ailesiyle sorunlarım var burda oturmak istemeyişimdendi) buralardan gideriz kimse olmadan bi hayat kurarız diye beni ayrılmamam için ikna ediyor..Şuan hem onun bu hallerine çok acıyorum, hem vicdan azabı aldattığım adamla nasıl evlenirim hem aklım hala diğer kişide.. durum gerçekten vahim
Nişanlım burda yokken askerde olduğu sene, benimde diğer kişiyle ilişki yaşadığım 1 sene burda yaşamıyordum. Üniversite okuyordum farklı bir şehirdeydim. O kişiylede o sene burda değilken yaşandı herşey zaten.. Okul bitince yaşadığım yere geri döndüm.. Yani tabikide olaylar bizim burda yaşanmadı. Burda yaşanabilcek şeylerde değil beni bi başkasıyla gördüklerinde olay olurdu zaten. Tavsiyen içinde teşekkürler. Nişanlımla evlenicem muhtemelen.
Aslında diğer kişi bana sürekli nişanlımı sevmediğimi bildiğini, nişanlımın sorunlu biri olduğunu bilirdi. Sen onu sevsen zaten ben seninle asla vakit geçirmezdim birlikte olmazdım diyen birisi. Yani bazen mantık devre dışı kalabiliyor..
Keşke hayatta herşey bu kadar kolay olabilse.. Herşey beyaz yada siyah olmayabiliyor bazen. Malesefki grilerde var bu hayatta.. Mantıken ikisinide bırakıp düşünmeyip yeni bir hayat kurmam lazım.. Ama malesefki olmuyor. Tüm cesaretimi,kararlılığımı toparlayıp nişanlımla konuşuyorum o bana nolur bırakma beni, bu takıntılarım hastalıksada tedavi olucam gerekirse nolur bırakma 7 senemizi bitirme, ben sensiz ölürüm diyen birisi.. (daha önce bir kere ayrıldığımda intihar etmişti...) O kadar korkuyorum ve acıyorumki.. Tekrar ya benim yüzümden birşey yaparsa diye.Dusunce tarzin cokkk yanlis.
Nisanlindan ayril cunku onu sevmiyorsun. Diger adamla da olma cunku onu da sevdigini zannediyorsun. Nisanlinin sana yasattiklarini bi nebze olsun o adamla unutmaya calismissin, gittigin yol yanlis.
Kesinlikle eminim nisanlini sevmiyorsun, ayril. Ayrilir ayrilmaz da yeni bi iliski icin aranma...