bence nişanlın iyi ya da kötü fark etmez sevmiyorum diyorsan bitmiştirrr
sevmediğin bir adamla denemelik bir evlilik yaşayacaksın belki yaparım ihtimali üzerine
beraber oldunuz diye ömür boyu sevmediğin bir insanla yaşayacak kadar cahil olma onunda hayatını daha beter edeceksin. zaten adam psikopat gibi. öbür çocuk evlenmek istemiyor eğlenmek istiyor bence yüzüne bile bakma.
kaç yaşındasın okulun ne durumda ve düğünü ne zaman yapalım diyor nişanlın
canım ailene açıl. çok kıskanç anlayışsız anlaşamıyorum sizi üzmek istemiyorum ama evlenmek istemiyorum de. çok küçüktüm bunları yeni fark ediyorum gözüm görmüyordu o zamanlar olgunlaştıkça daha mantıklı ve net görmeye başladım her şeyi de. evlenip mutsuz olmak hata yapmak istemiyorum de.
ailen ne der mesela
Nişanlılık sürecin de aldatmaların tehditlerin olduğu bir evlilikten ne beklenir ?
Bence sen böyle düşünüyorken kesin ayrılırdın ama birlikte olduğun için elin kolun bağlı hissediyorsun. Kötü bir açmaz , hakkında hayırlısı olsunNişanlım ısrarla değişiceğini, tedavi olucağını evlenince karışmıcağını söyluyor fakat şuan. Gerçi o değişse bile ben aldattığım adamla evlenicem :S bir ömür bunu sadece ben bilicem bile bile nasıl o adamın eşi olucam, nasıl cocuğunun annesi olucam.. Allah'ım sen yardım et..
Aynen öyle birliktelik elimi kolumu bağlayan ve aile. Umarım bunların üstesinden gelip hayatımdan çıkarabilirim.. Teşekkürler yorumun için..Bence sen böyle düşünüyorken kesin ayrılırdın ama birlikte olduğun için elin kolun bağlı hissediyorsun. Kötü bir açmaz , hakkında hayırlısı olsun
valla ne güzel dedinizIkisini de birak kendine yeni bir hayat kur
kaçan kovalanır o yüzden.aslında cevap gerçekten de bu kadar basit.. Fakat ben yıllardır yaşamadığım mutluluğu,o diğer kişide yaşadım onsuz gerçekten okadar zor zamanlar geçiriyorumki.. 7 senelik ilişkimde yaşamadığım mutluluğu bana o yaşattı.. gerçekten çok farklı bi durumdayım vazgeçemıyorum ondan.. ne söylese ne dese yapıcak durumdayım.. inanın kendimi tanıyamıroum artık nasıl bunları yapabildim.. nasıl beni umursamayan birisi için bu haldeyim bilemıyorum.. ama işin içinden çıkamıyorum...