öyle bir derdim var ki...

bence nişanlın iyi ya da kötü fark etmez sevmiyorum diyorsan bitmiştirrr
sevmediğin bir adamla denemelik bir evlilik yaşayacaksın belki yaparım ihtimali üzerine
beraber oldunuz diye ömür boyu sevmediğin bir insanla yaşayacak kadar cahil olma onunda hayatını daha beter edeceksin. zaten adam psikopat gibi. öbür çocuk evlenmek istemiyor eğlenmek istiyor bence yüzüne bile bakma.
kaç yaşındasın okulun ne durumda ve düğünü ne zaman yapalım diyor nişanlın

Diğer çocukla asla olmucağının bende farkındayım

23 yaşındayım üniversiteden yeni mezun oldum bu yaz.. iş bulamadım ailemin yanına döndüm.. Düğün önümüzdeki sene eylul yada ekim diyor. O şekilde konuşuldu..

canım ailene açıl. çok kıskanç anlayışsız anlaşamıyorum sizi üzmek istemiyorum ama evlenmek istemiyorum de. çok küçüktüm bunları yeni fark ediyorum gözüm görmüyordu o zamanlar olgunlaştıkça daha mantıklı ve net görmeye başladım her şeyi de. evlenip mutsuz olmak hata yapmak istemiyorum de.
ailen ne der mesela

Babam arkamda aslında.. Biraz bahsettim ona olmuyosa hayırlısı buymuş deriz demişti.. Fakat annem asla kabul etmıyor çok karşı 'Elalem ne der' zihniyetinde olan birisi kendini. Büyük nişan yaptık herkese duyurduk. Bundan sonra hayatın çok kötü olur herkes sana nişandan ayrıldı, başkasının artığı gözüyle bakar, kötü gözle bakar hep sorun olarak çıkar karşına der. Ayrılma falan olmaz, evlenince değişir kıskançlığı gider onunda yaşı ufak şimdi gençsiniz diye böyle seni sevdiğinden böyle diye diye beni bu kadar süre durdurdu. nişanlımda 26 yaşında.. Annem öyle yapınca babamda etkilenıyor haliyle. O Yuzden ayrılmamam için ellerinden geleni yapıyolar.. Nişanlımda onlara öyle güzel oynuyorki. Onu bilmesem ben bile inanıcam..

Onların yanında okadar çok saygılı, sakin,düzgün.. Ailem bile hata bende sanıyolar o çocuk düzelir öyle yapıyosa bile evlenince değişir diyorlar.. Anneme, ben mutsuz olucam evlenince asla boşanamamda bir ömür hata yapmış olucam nolur anla beni evlendirmeyin bile bile değişir,düzelir diyerek zorlamayın dediğimde ciddiye bile almıyor. Dediğim gibi çok katı bu konuda

Benide öyle bir inandırmıştıki diyorum ya etrafımda çok az insan var, dar bir çevredeyim burdaki yorumları okuyana kadar nişandan ayrılanlara cidden kötü gözle bakıldığını, nişandan asla ayrılma olmayacağını düşünür duruma gelmiştim annemin baskılarından..

güzelim hayat senin topla kendini istemiyorsan sevmiyorum zorla mı olacak de rest çek. maximum 1 sene çekersin çenelerini ve sıkıntılarını hatta işe başlarsan daha da kolay olur aşman. sakın hayatını mahvetme kendine güven biraz. sadece ne istediğinden emin ol pişman olma. pişman olmayacağın bir şeyi yaptığında her şeye katlanır insan

Nişanlılık sürecin de aldatmaların tehditlerin olduğu bir evlilikten ne beklenir ?

Nişanlılık sürecin de aldatmaların tehditlerin olduğu bir evlilikten ne beklenir ?

Nişanlım ısrarla değişiceğini, tedavi olucağını evlenince karışmıcağını söyluyor fakat şuan. Gerçi o değişse bile ben aldattığım adamla evlenicem :S bir ömür bunu sadece ben bilicem bile bile nasıl o adamın eşi olucam, nasıl cocuğunun annesi olucam.. Allah'ım sen yardım et..

Bence sen böyle düşünüyorken kesin ayrılırdın ama birlikte olduğun için elin kolun bağlı hissediyorsun. Kötü bir açmaz , hakkında hayırlısı olsun

Bence sen böyle düşünüyorken kesin ayrılırdın ama birlikte olduğun için elin kolun bağlı hissediyorsun. Kötü bir açmaz , hakkında hayırlısı olsun
Aynen öyle birliktelik elimi kolumu bağlayan ve aile. Umarım bunların üstesinden gelip hayatımdan çıkarabilirim.. Teşekkürler yorumun için..

Ikisinden de uzakk dur.. gonlunun oldugu kisiyle birlikte olsanda adam is gezisine gitse sen bu sefer baska kollarda teselli ararsin hic bulasma ikisinede yazik adamlara :)

Bence kendine cekiduzen vermek için ikisininde unut. Eminim karsina daha iyisi cikacaktir. Emin ol. Tecrübeyle sabit

birisi serseri onun soğukkanlı durusu seni kendine bağlamış. sen nişanlıyken senle ilişki kurmaya çalışan yakınlaşan bir adamdan nasıl hayır beklersin. nişanlını da sen haketmiyorsun bence. bu zamandır aklın nerdeydi. kıskanırken hoşuna gidiyordu, birlikte oldun cinsellik yaşadın da şimdi ne oldu. kız delisi bir serseri adam mı sana cazip geldi. bence sen nişanlını haketmiyorsun. senin gibiler yüzünden namus cinayetleri işleniyor bu memlekette malesef (yanlış anlaşılmasın desteklemiyorum bunu), yuvalar dağılıyor, çocuklar sersefil ortada kalıyor. senin gibi bir kızla Allah karşılaştırmasın kimseyi.senin yaptığını bir erkek yapmış olsa ne şerefsizliğini bırakırız, ne haysiyet bırakırız ve ayrıl deriz. sen bence nişanlından ayrıl da o adamın başını yakma. AYIP AYIP AYIPPPP. zaman değişiyor utanma arlanma kalmıyor artık insanlarda. töbe yarabbim yaaa

Ikisini de birak kendine yeni bir hayat kur
valla ne güzel dediniz
kaçan kovalanır o yüzden.
zaten değil midir; bizi seveni değil, de gönlümüzün istediğini sevmek acıtır

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…