Aldatıldım

2 ay öncesi ayrıldık diye bir karar vermedik bu iki aylık süreç içerisinde arada WhatsApptan yazıyordu bana, evine cagiriyordu ama ben kırgın oldugum için gitmiyordum tam ayrılık değildi yani
Yani sizinki de nasıl bir göze perde inmislik. Kimsenin başına gelmesin. Buraya yazsaydınız biz bir açardık gözünüzü. Adam arada bir yazıyor ve eve çağırıyor. Niyet ortada sadece cinsellik yaşayacak. Adamın sizi sevdiğine inanmanız hata üzgünüm.

Yani sizinki de nasıl bir göze perde inmislik. Kimsenin başına gelmesin. Buraya yazsaydınız biz bir açardık gözünüzü. Adam arada bir yazıyor ve eve çağırıyor. Niyet ortada sadece cinsellik yaşayacak. Adamın sizi sevdiğine inanmanız hata üzgünüm.
O kadar duygusal anlarımız oldu ki, ve evlilik, çocuk planı yaptığımız bir iliskiydi. Tartismalarimizda hep peşimden koşan o oldu, her yerden engelledigimde gecenin bir yarısı ankesörlü telefonla bana ulaşmaya ya da arkadaşlari vasıtasıyla ulaşmaya çalıştı. Çok geceler sadece sarılıp uyuduk. Ben onu bunaltan tripli bir kadın değildim ama bana çok kırıcı davrandığında uzaklaşıp sessiz kalıyordum o da gönlümü yapmaya çalışıyordu

Son iki aya kadar biz üç yıl boyunca her akşam birlikteydik, cinsellik yasamadigimiz sadece sarılıp oturduğumuz, uyudugumuz anlar cogunluktaydi, iki ay içinde olmus biseyler sanırım

Merhaba arkadaşlar, üç yıl düşe kalka süren bir birlikteliğim vardı, bana sürekli "bizden olmaz, beni terket" diyordu, her gün aşırı derecede alkol tüketen birisi. Alkollü iken bu sözleri kullandığı için çok ciddiye almıyordum fakat en sonunda dayanamayıp evinin anahtarını kendisine üç ay önce bırakmıştım. İki aydır da hiç görüşmedik. Şu an o kadar kötüyüm ki iliskime dair detayları anlatacak takatim yok. Cuma akşamı beni çağırdı iki aydır görüşmemenin özlemiyle gittim, gece birlikteydik. Cumartesi sabahı kapısını anahtarla açmaya çalışan birinin sesine uyandık. Erkek arkadaşım hemen kapıya koştu kapının arkadan sürgüsü çekili olduğu için dışardan açmaya çalışan kişi, içeri giremedi fakat sürekli anahtarla kapıyı açtı ve her seferinde erkek arkadaşım da içerden itekleyerek kapıyı kapattı, kapıyı zorlayan kişi zile bastı kapıyı yine açmadı. Bu sefer erkek arkadaşımın telefonuna WhatsApp mesajları gelmeye başladı, bu arada ben elinden telefonu almaya çabalıyorum gözü döndü, epey bir süre alamadım telefonu. Sürekli kapıya gelen kimdi diyorum bilmiyorum diyor, çekindiğin bişey var ki acmadın kadındı değil mi diyorum sürekli bilmiyorum diyor. Bilmemen mümkün mü ben aptal mıyım diyorum. Sonra telefonu bir şekilde alıp mesajı açtım kayıtlı olmayan bir numara, "kapıya anahtarı bıraktım" yazmış. Bana "aramızda düşündüğün gibi bir şey olmadı magdur durumda olan biriydi, zaten evli ve eşiyle sorunları var" diye aptalca açıklamalar yapmaya başladı, tabi ki yutmadim. Kapıya gelen kişinin numarasını telefonuma kaydettim, WhatsApp profilinde Atatürk resmi var cinsiyeti belli değil. Numarayı kendi telefonumdan numaramı gizleyerek aradım ve kalın sesli bir kadın açtı telefonu... Anlatmak istediğim daha çok şey var ama şu an o kadar canım yaniyor ki, anlatamıyorum.
Adam bangır bangır söylemiş keşke ciddiye alsaymışsın.zaten düzgün bir ilişki değilmiş boşver

Adam bangır bangır söylemiş keşke ciddiye alsaymışsın.zaten düzgün bir ilişki değilmiş boşver
Aslında yaşanan bu son olay beni muallaktan kurtardı, su an hafifledigimi hissediyorum, böyle bir olay yasamadikca kapıdan kovsa bacadan girecek kadar aşıktım ve umutluydum, bu olay herşeyi netlestirdi kafamda. Terk et demesinin şaka değil gerçek olduğunu böylece anladım.

Cumartesi günü o anahtarı alıp çıktım evden, o an ani bir baskın yapmayı düşünerek aldım çıktım ama şu an gereksiz olduğunu düşünüyorum. Yarın öğle arası onun evine gidip anahtarı bırakıp çıkacağım, bu arada olay sonrası hiç hakaret bile etmedim. Hiçbir şey söylemeden çıkacağım hayatından, hiçbir yerden engellemeyi de düşünmüyorum, sizce yerinde bir tavır olur mu?

Konu sahibi siz baya bir boşluğa düşmüş gibisiniz, baksanıza her şeyin farkında olduğunuz halde alkolik herife bile bile 3 sene vermişsiniz. Belli ki onu tekrar görmek içinde anahtarı bahane ederek götürmek istiyorsunuz fakat yapmayın çok yanlış bir hareket olur. Anahtarı atın çöpe gitsin birde onunla uğraşmayın.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, üç yıl düşe kalka süren bir birlikteliğim vardı, bana sürekli "bizden olmaz, beni terket" diyordu, her gün aşırı derecede alkol tüketen birisi.

Ya butun bu yasananlar o kadar bagira bagira gelmis ki.
1. Duse kalkan bir iliskiden bir sey olmayacagi belliymis zaten.
2. Bizden olmaz,beni terket diyen biri.

Umarim ayni seyleri tekrar etmezsiniz cok gecmis olsun.

Cumartesi günü o anahtarı alıp çıktım evden, o an ani bir baskın yapmayı düşünerek aldım çıktım ama şu an gereksiz olduğunu düşünüyorum. Yarın öğle arası onun evine gidip anahtarı bırakıp çıkacağım, bu arada olay sonrası hiç hakaret bile etmedim. Hiçbir şey söylemeden çıkacağım hayatından, hiçbir yerden engellemeyi de düşünmüyorum, sizce yerinde bir tavır olur mu?

Anahtari kargo ile gonderseniz?

Konu sahibi siz baya bir boşluğa düşmüş gibisiniz, baksanıza her şeyin farkında olduğunuz halde alkolik herife bile bile 3 sene vermişsiniz. Belki onu tekrar görmek içinde anahtarı bahane ederek götürmek istiyorsunuz fakat yapmayın çok yanlış bir hareket olur. Anahtarı atın çöpe gitsin birde onunla uğraşmayın.
Hayır onu asla görmek istemiyorum zaten öğle arası gidip bırakacağım o saatte evde olması mümkün değil, su an benim için o kadar yabancilasti ki yüzünü şeytan görsün

Hayır onu asla görmek istemiyorum zaten öğle arası gidip bırakacağım o saatte evde olması mümkün değil, su an benim için o kadar yabancilasti ki yüzünü şeytan görsün
Allah aşkına şu anahtarı bırakmaya giymeyin birde onun anahtarı ile mi uğraşmayın. Ben olsam çoktan çöpe gitmişti o anahtar. Zaten gerekli olsaydı şimdiye kadar arardı.

Ya butun bu yasananlar o kadar bagira bagira gelmis ki.
1. Duse kalkan bir iliskiden bir sey olmayacagi belliymis zaten.
2. Bizden olmaz,beni terket diyen biri.

Umarim ayni seyleri tekrar etmezsiniz cok gecmis olsun.
Aşktan gözüm kör olmuş başka açıklaması yok ve aşk zeka seviyemi düşürmüş belli ki...

Merhaba arkadaşlar, üç yıl düşe kalka süren bir birlikteliğim vardı, bana sürekli "bizden olmaz, beni terket" diyordu, her gün aşırı derecede alkol tüketen birisi. Alkollü iken bu sözleri kullandığı için çok ciddiye almıyordum fakat en sonunda dayanamayıp evinin anahtarını kendisine üç ay önce bırakmıştım. İki aydır da hiç görüşmedik. Şu an o kadar kötüyüm ki iliskime dair detayları anlatacak takatim yok. Cuma akşamı beni çağırdı iki aydır görüşmemenin özlemiyle gittim, gece birlikteydik. Cumartesi sabahı kapısını anahtarla açmaya çalışan birinin sesine uyandık. Erkek arkadaşım hemen kapıya koştu kapının arkadan sürgüsü çekili olduğu için dışardan açmaya çalışan kişi, içeri giremedi fakat sürekli anahtarla kapıyı açtı ve her seferinde erkek arkadaşım da içerden itekleyerek kapıyı kapattı, kapıyı zorlayan kişi zile bastı kapıyı yine açmadı. Bu sefer erkek arkadaşımın telefonuna WhatsApp mesajları gelmeye başladı, bu arada ben elinden telefonu almaya çabalıyorum gözü döndü, epey bir süre alamadım telefonu. Sürekli kapıya gelen kimdi diyorum bilmiyorum diyor, çekindiğin bişey var ki acmadın kadındı değil mi diyorum sürekli bilmiyorum diyor. Bilmemen mümkün mü ben aptal mıyım diyorum. Sonra telefonu bir şekilde alıp mesajı açtım kayıtlı olmayan bir numara, "kapıya anahtarı bıraktım" yazmış. Bana "aramızda düşündüğün gibi bir şey olmadı magdur durumda olan biriydi, zaten evli ve eşiyle sorunları var" diye aptalca açıklamalar yapmaya başladı, tabi ki yutmadim. Kapıya gelen kişinin numarasını telefonuma kaydettim, WhatsApp profilinde Atatürk resmi var cinsiyeti belli değil. Numarayı kendi telefonumdan numaramı gizleyerek aradım ve kalın sesli bir kadın açtı telefonu... Anlatmak istediğim daha çok şey var ama şu an o kadar canım yaniyor ki, anlatamıyorum.
Alkollü iken söylenen şeyler doğrudur malesef. Zaten size sürekli beni terket diyen birinin yanında çok bile kalmışsınız. Şükredin ki evli değilsiniz o kişiyle. Allah kurtarmış, bu günler de geçer merak etmeyin. Kaybeden siz olmadınız bunu zaman geçtikce daha iyi anlayacaksınız

Evet bana hiç saygısı yoktu ve alkolikti, ben boşanmış bir kadınım ve evliliğimde bile aldatilmamistim, bu çok büyük bir aciymis
Niye yaaa niye ?????alkolik, saygısız bir adamın peşinde bu kadar helak oluyorsunuz?? Bu adamların iyi bir hayat arkadaşı olmayacağını evren size daha nasıl göstersin????? kafanıza saksı düşmesini mi bekliyorsunuz??Adam aldatmasa bu alkolik ,saygısız adamı çekerim, kırmızı çizgim aldatmak diyorsunuz peki devam bir gün içince ağzınızı burnunuzu dağıtır ama aldatmaz çok şükür...

Alkollü iken söylenen şeyler doğrudur malesef. Zaten size sürekli beni terket diyen birinin yanında çok bile kalmışsınız. Şükredin ki evli değilsiniz o kişiyle. Allah kurtarmış, bu günler de geçer merak etmeyin. Kaybeden siz olmadınız bunu zaman geçtikce daha iyi anlayacaksınız
İnşallah en kısa sürede normale dönerim, pazartesi ve salı günü işe bile gidemedim yıllık izin aldım, o günün şokunu daha bugün atlatabildim, yaşadıklarıma inanamadim kaç gündür

X