öyle bir derdim var ki...

larienn21

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
42
3
44
Kızlar selam..

Küçük bir kasabada oturan bir kızın hikayesine tanık edicem sizleri..
Yaşadıklarıma nerden başlıycam,nasıl anlatıcam bilemiyorum ama öyle şeyler yaşıyorumki kendime inanamıyorum birilerinden akıl almaya birileriye paylaşmaya inanılmaz ihtiyacım var..
biliyorum çoğunuz bana eleştiri dolu yorumlar yazıcaksınız ama buna hazırım...

Uzun yıllardan beri süren 7 senelik bir ilişkim var.. başta herşey okadar güzeldiki yaşımız çok küçüktü,herşey çocukca masumdu.. çok mutluydum onunla.. yıllar geçti ve biz nişanlanmaya karar verdik.. fakat çok fazla engel vardı.. maddi durumlar vs uzatmalı bir söz nişan dönemi geçirdik.. o süreçte ardından nişan hazırlıkları başladı fakat o zaman sorunlar ortaya çıkmaya başlamıştı.. ben o yıllardır masum cocukca aşkımın ne kadarda saçma olduğunu işte o zaman farketmiştim aslında.. Zaman geçti nişanlandık.. Nişanlım oldum olası aşırı derece kıskanç birisidir. kimseyle konuşma,görüşme hastalık derecesindedir.. ben bunları kendimde kucuk oldugumdan, cahilliğimden görememiştim ama yaş ilerledikce o tavırlar bana çok batmaya başladı. Ben bu adamla nasıl evlenicem demeye başladım.. hergün kavga,hergün kıskançlık krizleri normal olmayan boyutlarda.. ailemle görüşmeme bi yerlere gitmeme bile karışır duruma gelmişti..nişanlım o dönemde 1 sene önce askerdeydi işte o sürede benim karşıma başka birisi çıktı.. çok eskiden tanıdığım birisi.. tamamen arkadaşca dertleşmek için bulusmaya başladık,görüşmeye basladık.. görüşmelerimiz 1 yıl boyunca sürdü.. gizli bir şekilde.. bu görüşmelerimiz zamanla farklı boyutlara taşındı.. o benim nişanlı olduğumu,mutsuz olduğumu biliyordu ama çevresinde çok fazla kız olan, aşırı derecede rahat hayatı olan birisi.. bana her zaman benim lafımla ayrılma sakın diyende birisi.. ama ben bu süre zarfında ona resmen aşık oldum.. nişanlımla olan kavgalar kıskanclıklar saygsızlıklarda bu sürede hep devam etti.. ben gün geçtikce diğer görüştüğüm kişiye git gide bağlanmaya basladım.. aslında nişanlıma hiç aşık değilmişim( bilinç altım onunlayken,artık ondan baska kmseyle olamam diye düşünürdü baska biri düşüncesi bile bana iğrenç gelirdi) ama ben baskasıyla birlikteyken içim hiç sızlamadı.. aslında onu sevmediğim cocukluk,cahillik olduğunu anladım ilişkmin.. ve bu denli kıskanc biriyle evlenmekten gün geçtikce korkar hale gelmiştim..

Zaman öyle çabuk geçtiki o 15 ay geçti ve biz diğer birlikte olduğum kişiyle yaşadığımız ilişki sorumluluklarımız olmadan, ne olduğumuz belli olmadan, sadece birlkte mutlu olabildiğimiz başka hiç bişeyi sorgulamadığımız anı yaşadığımız bir ilişkiye dönüşmülştü.. bu belirsizlik beni okadar mahvettiki, aynı zamanda nişanlımı aldatmanın vicdan azabı..ve bahsettiğim gibi diğer kişinin etrafındaki kızların oldukca fazla oluşu... ruhen çökmüş durumdaydım..bir gün bitirmek için konuşma yaptım.. etrafında cok fazla kişi olduğnu bu sekilde olamıcağımızı bahsettim.. ve bitirdim o günden sonra hiç konuşmadık.. fakat nişanlımla bitmemişti.. sürekli kendimi öldürürüm,sen benden baskasıyla olamazsın baskasıyla evlenemezsin seni öldürürüm tehditleri yüzünden onunlada bitiremedim..nişanlımla 7 senede bir çok şey yaşadık.. cinsel anlamda birliktede olduk.. ilkti benim için.. oda bunu biliyordu.. aslında ilişkimizdede çok fazla hatasına hep bu yuzden göz yummuştum birlkte olduk ayrılsam napıcam ilerde sorun olur bu bana artık onunla evlenicem diye diye göm yummuştum.. diğer kişiyle bu bir bucuk senede cinsel bir birlktelik yaşamadık.. yakınlaşmamız oldu fakat daha önce beraberlk yaşamadığımı söyledim saygı duydu oda..

Olaylar bu şekilde yaşandı.. ve benim şuan aklımdaki tek kişi o diğer kişi onu düşünmediğim saniye nerdeyse yok.. sadece onu istiyorum ne pahasına olursa olsun.. fakat dediğim gibi artık konuşmuyoruz ve hayatını bir düzene sokmam o kadar rahat birine çeki düzen vermem çok zor görünüyor farkındayım.. bu şekilde giderse nişanlımla engel olamayarak evlenicem... diğer kişi bana sadece cok ufak bir umut verse hiç düşünmeden bitiricem herseyi onunla baslıycam.. fakat dediğim gibi onunlada bitti şuan nişanlımıda tamamen kaybedersem toparlanamam diye korkuyorum.. en azından nişanlımın manyaklıklarına göz yumup evlenirsem belki evlenince değişir hem de onu unutabilirim diye düşünüyorum.. Evlenince yeniden severim onu belki zamanla sevmesem bile birlikte yaşar gideriz diye düşünüyorum.. yoksa onsuz yapamıcam nişanlımıda kaybedicem bu çok ağır gelicek bana...

İşin içinden çıkamamış durumdayım.. hem dediğim gbi nişanlımla birliktelik korkusundan ayrılamamam, hem diğer kişi... onu nasıl elde ederim en ufak fikrim yok tekrar yazsam konusmak istesem onun tavrı evlenmek istemeyen birisi işim çok zor bu yuzden..

Okadar kötü bi durumdayımki sağlıklı düşünen dışardan insanların görüşlerine ihtiyacım var...

Son düzenleme:
canim kucuk bir kasabada boyle bir iliski yasanip ikilemede kalmak gercekten zor.artik aklini kullan hevesine yenilme bence hayatin sana lazim .

Ortada kalirim pskolojisine kafa yapisina sahipsen niye iliski yasiyosun zaten bin kere dedim bu uzatmali iliskilerde ozellikle kucuk yasta baslayan genelde ask sevgi yerine aliskanlik baglilik oluyor ya evlenirken ya evlendikten sonra problemler cikiyor sende kendini yamama derdindesin bu gitse o beni almaz evlenmez evlense hemen kosarim ama madem evlenmicek bari bunla evleneyim illaki evleneceksin yani evlen o adam seni napsin kac senelik sevgilisi nisanlisini onunla aldatmissin uzun bi sure ve ayrilacak cesaretin karakterin bile yokmus boyle bi kotuluk yapmissin sirtini saglama almak adina bence sana saygi bile duymuyodur asik oldugun cocuk sadece kullanir ve senin icin en ufak birseyde yapmaz

Yılan hikayesi gibi bir şey olmuş bu. Burada samimiyetle söyleyeceğim 3 şey var:
Cinsel anlamda birlikte olduğunuz diye sevmediğiniz biriyle bir ömür geçirmek zorunda hissetmeyin
Aşık olduğunuz kişi sizi sevmiyor ve onla bir ilişki yaşarsanız çok üzülürsünüz
İçinde bulunduğunuz şu durumda evlenirseniz de pişman olursunuz

sen öbür çocuğa fazla takılma 7 senelik bi olayın ardından kim olsa heyecan duyacaktın o çocuğun matahlığından değil hissettiklerin, sen sıkılmışsın nişanlından(ben olsam ben de sıkılırım bu nedir?). ayrıca sırf bekaretini verdin diye bi psikopatla dünya evine gireceksin yani? oldu. ok.

Cevap basit: İKİSİNDEN DE UZAK DUR!

aslında cevap gerçekten de bu kadar basit.. Fakat ben yıllardır yaşamadığım mutluluğu,o diğer kişide yaşadım onsuz gerçekten okadar zor zamanlar geçiriyorumki.. 7 senelik ilişkimde yaşamadığım mutluluğu bana o yaşattı.. gerçekten çok farklı bi durumdayım vazgeçemıyorum ondan.. ne söylese ne dese yapıcak durumdayım.. inanın kendimi tanıyamıroum artık nasıl bunları yapabildim.. nasıl beni umursamayan birisi için bu haldeyim bilemıyorum.. ama işin içinden çıkamıyorum...

diğer kişi seni sevmiyor, bunu sen de biliyorsun; ayrılmazdı yoksa hatta nişanlından ayrılıp kendisi ile birlikte olman için ısrarcı olurdu... Seveceği birini bulduğunda evlilik haberini alırsın zaten merak etme. bu arada ben seni çoookkk bencil buldum. "ben napıcam onu istiyorum, nişanlımlada bitirisem kendimi toparlayamam" hep sen hep sen hep sen.. Mutlu olamazsın böyle. bu arada evlilikle birden sihirli değnek deyip sevgi aşk oluşmuyor. bunu umarak evlilik yapmamanı tavsiye ederim... hayal kırıklığına uğrarsın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Nişanlınızla evlenmeyinde ne yaparsanız yapın. O varken başkasına bakabiliyorsanız evlenince mutsuz olur, aldatmaya kadar gidebilir bu iş.

Nisanliniz yanlis bir secim.evlenince duzelmeyecegini daha da kotuye gidecegini dusunuyorum. Sevmedigin bir insanla evlenmemen grekir.nisanliyken bile aldatma soz konusu evlenimce ne olacak. Diger insan icin hic bir caba sarfetme bence.tekrar yanlis bir secim yapma.kisacasi iksindende uzak dur

nişanlınızı bir süre sonra çekilmez buldunuz ama sevişmeyi ihmal etmediniz
madem çekilmez biriydi
madem biriyle ilişki yaşayınca sadece onunla evlenmek zorundayım kafasında biriydiniz
öyleyse keşke birlikte olmasaydınız o zaman ayrılmak kolay olurdu sonra kimi isterseniz onu severdiniz.
ama aşık olduğunuz kişi bana pek güvenli gelmedi çünkü nişanlı bir kız olduğunuzu bile bile sizinle aşk yaşadı.
bence nişanlınızdan da ayrılın sevmiyorum diyorsunuz
sevmeyince öyle yaşayıp gidilmez...

Nisanlinin tedaviye ihtiyaci var. Ailenden bile seni kiskaniyorsa ciddi ciddi problemleri var demek. Kisilik bozuklugudur bu.
Böyle bir insanla yasamak cok zor, zamanla inanin herseyinize karisir. Evlenince hic birsey degismiyor, bunu yeni evli olan herkese buradan üstüne basa basa söylüyorum, EVLENINCE HICBIRSEY DE-GIS-MI-YOR.
Diger kisiye gelince tam olarak neden ayrildiginizi anlamadim?
Ama lütfen onunla devam edecekseniz, nisanlinizla bitirin iliskinizi. Kulagina giderse bu tip bi insan cinayet bile cikarabilir Allah korusun.

sakin ama sakin nisanlinizla evlenmek gibi bir hataya dusmeyin. sevmiyorsunuz, ustelik tehditler savuran ve sizi mutsuz edecegi apacik belli olan bu kisi ile hayatinizi birlestirmek zorunda degilsiniz. cinsellik yasamis olmaniz ona bagli kalmaniz demek degildir. sizi siz oldugunuz icin sevecek birileri karsiniza cikacaktir. ayriyetten sizin nisanli oldugunuzu bile bile sizinle iliski yasayan bir karaktersizle de beraber olmak gibi bir hata yapmayin. bu gibi kisilere biz aramizda gav*t deriz cok afedersiniz ama durum bu. ikisini de bosverin. sizi yargilamak da kimsenin haddine degil.

Hem digeri en ufak bi umut verse ne pahasina olursa olsun giderim diyosun. Hemde nisanlimi da da kaybederim diyosun. Sendeki ask degil, ortada kalma korkusu. Ikisini de bosver. nisanli oldugunu bile bile seninle beraber olabilme durumu varsa o zaten adam degildir. O nu bi listeden cikar. Nisanlin desen o da ayri bi manyak. Bence sen önündeki maclara bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…