öyle bir derdim var ki...

şimdi canım
üzüldüm gerçekten
ama mutsuz olcağını bile bile de evlenilmez
küçük bir yer de bekaret sorunu da büyük olur orası ayrı
ama karar senin

ayrıca diğer adam için ümit besleme

Keşke nişanlınızla birlikte olmasaymışınız. Yoksa çoktann onu bırakıp diğeri ile bir gelecek hayalı kuruyor oluyordun..Nişanlın için değişen hiç bir şey yok ama Bak şimdi sen kendini bir kısır döngüye hapsettin. Ne gerek vardı ki..

valla ben hiç nişanlının asarım keserim havlamalarına takılmadım iki erkeği aynı anda idare edip birine güvenemediğinden diğerininde gitmesinden korkmana takıldım..seninkine hem karnım doysun hem pastam dursun denir en basitinden..

şu yazıda seni tek haksız bulduğum nokta "evlenince değişir.." düşüncen..
sakın böyle bi düşünceyle yola çıkma daha beter olur ama değişmez erkek milleti...

Seni kızamıyorum ama aldatmak kötü bir şey .nişanlın evlenince değişmez.ama içimden bir ses vazgeçecek kadar güçlü olmadığını söylüyor. Evleneceksin sen kesin

Ne desek boş arkadasım bu karışık ilişkide 3 kişide yanlış kişiler bence...

1, Nişanlın seni öldürüm tehditleri savuran psikopat düşünceli biri (böyle saçma salak tehditlerde bulunmaya niye gerek duysun diye düşünüyorum, sende acaba aldatma potansıyelimi gördü diye aklımdan geçti ama ne olursa olsun böyle deme hakkı yok ) eğer ki bu adam hayatının her safhasında böyle davranışlar sergiliyorsa düzelir diye beklemen hata

2, Artık sevgilin mi ,arkadaşın mı,yasak aşkın mı ne olduguna karar veremediğim şahıs da bana göre adam sıfatına layık biri değil ki adam olsa nişanlı oldugunu bildiği bir kıza yanaşmaz

3 Siz de bana göre çok sağlıklı düşünemiyorsunuz nişanlınız ne olursa olsun nasıl biri olursa olsun 7 yılllık bir ilişki,nişanlın herhalde askerde anladıgım kadarıyla bunun hatrına o çoçuga yanaşmıycakdınız. Daha önce biriyle birlikde olmadım diyebilecek kadar samimi olmuşsunuz bence....

Diyelim ki hiç birşey olmamış gibi nişanlınızla devam ettiniz vicdanınız rahat olcak mı x kişiyle yaşadıklarınızdan sonra.... X kişiye döndünüz diyeli 7 senedir hayatınızda olan kişi yokken aldatmanız sizi rahatsız etmiyecek mi ( çoçugada daha önce bir birlikdelik yaşamadım demişsiniz ilerisi için buda sorun yaratır) Bana göre ne nişanlınızı seviyorsunuz ne de o x kişiyi...
Nişanlınızla sırf cinsel anlamda birlikde oldum diye ayrılamanız da büyük hata.... Bunun sorumlulugunu alamıycakdın neden birlikde oldun... Sırf bunu yaşadım diye o kişilik de biriyle evlenirsen büyük hata yaparsın... Allah dan küçük kasaba da yaşıyormuşsunuz diye düşünüyorum büyük bir yerde yaşasaydınız daha neler olurdu diye aklımı alamıyorum....

hatanın en büyüğü sizde siz kendinizi , hayatınızı değiştirceksiniz. Bir kere ya o olmazsa nişanlımda giderse mantıgınız yanlış..... Sizin derdiniz ne anlamadım hiç sağlıklı bir ilişki göremedim....

Şunu da söylemeden edemiyeceğim x kişiyle cinsel anlamda birlik de olmadım diye ( ki anladıgım kadarıyla belli bir yakınlaşma olmuş ) aldatmamış sayılmıyorsunuz , bana göre insan kalbiyle de aklıylada aldatır resmen aldatmışsınız nişanlınızı herşeyi geçtim nişanlınızın davranışlarını felan bunların üzerine nişanlınızla devam ederseniz bile ben sizin karakterinizde de birşeyler ararırım. Aldatınız bir adamla nasıl bir aile kurma fikri hala beyniniz de nasıl yer ediyor anlamadım...

nişanlınla devam et senigerçekten sevdiğine inanıyorsan evlen onunla ben seni öldürürümgebertirim laflarına pek inanmıyorum diğer adam seninle vakit geçirmiş çokta belli yani
heee bide çok masum değilsin ki dört dörtlük insan bulasın 7 senelik ilişkide birbirinizi tamamlamışsınızdır

Nişanlın sana güvenmemekte haksız değilmiş..

Haklısın.Bu yaşadıklarımı başkasından duysaydım ve nişanlımı bizzat tanımıyo olsaydım aynı senin gibi düşünürdüm..
Ama yaşadıklarımı bilmediğin için bu yorumunada üzülmedim açıkcası..

İkisini de yollamalisin .
Aşık olduğun adam da sana asiksa sana gelir zaten .
Yok eğer gelmezse salla gitsin canım .
Aslında olay bu kadar basit.. Umarım bunu başarabilirim..

Evet diğer kişi şuan imkansız.. Bende farkındayım, bana hiç bir zaman güvenmez nişanlısından bana gelen bendende başkasına gidebilir diye hep düşünür bu güvensizlik üzerinede düzgün bir ilişki kurulamaz bunun farkındayım..
Nişanlım konusunda da evet evlenmem buyuk bir hata biliyorum ama işte bitirmeside inanın hiç kolay değil şuan, sırf kahrolası yüzük yüzünden.. Belki sabrederim evleninince öylesine yaşar giderim düşüncesi var şuan bende sadece..

Keşke.. Okadar çok keşke diyorumkii. birlikte olmasaydım,nişanlanmasaydım..

Seni kızamıyorum ama aldatmak kötü bir şey .nişanlın evlenince değişmez.ama içimden bir ses vazgeçecek kadar güçlü olmadığını söylüyor. Evleneceksin sen kesin
Bende böyle olucağını düşünüyorum, ve bundan okadar korkuyorumki..

Şunu da eklemek istiyorum kimsenin sizi yargılama hakkı yok sizin hayatınız sizin dogru veya yanlışlarınız... Benim düşünceme göre bu hikayede siz hatalısınız... O nişanlıyı siz seçtiniz,psikipatca davranışları olan birine 7 yıl gibi bir süre hayatınıza aldınız, yasak ilişkinizi siz hayatınıza soktunuz, cinsel ilişkiyi siz yaşadınız, Siz nişanlınızı aldatnız, siz nişanlınız tehditlerine aldırmadınız dolasıyla bu ilişkide sizin kararlarınızla biter yada devam eder.... Bu ilişkileri bu raddeye getirende sizsiniz... en doğru kararı sizin vermeniz gerekir..İkili arapsaçına dönmüş ilişkiyi kökten bitermek gerektiğini göremiyorsanız biz nedesek boş....

Aslında haklısın 3ümzde farklı insanlarınız olay belkide bu yuzden bu noktada..

1.Nişanlımla 7 senedir olan ilişkimde gerek başladığımız zamanlar yaşımın kucuk olmasından, gerek bazı şeyleri görememden hep her dediğine evet diyen, o istemıyor diye 7 senedir tek bir erkekle merhabam dahi olmayan bir insandım. her onun kurallarına uydum ses çıkmadım.. tavrımı aslında o zamanlardan koymalıydım.. Fakat buna rağmen bana hep güvensiz( aslında bana güvenıyormuş, fakat çevredeki insanlara güvenmıyormuş ondan böyleymiş) kimseyle konuşmadığım zamanlarda bile sürekli onu aldatıcam tavırlarında olan birisi..

2.Diğer kişiyle olmucağını, bana güvenmiceğini sadece nişanlımdan ayrılsam bile sadece boş,sorumsuz öylesine bir ilişkimiz olur bundan ötesine gidemez biliyorum.. Ama onu düşünmekten aptal gibi kendimi alıkoyamıyorum

3.Bana gelincede dediğim gibi yaşadıklarımın birazını yaşasaydınız, bana söylediği sözleri, tavırları o boşlukta kendimi diğer kişide buldum.. çok yanlış biliyorum ne olursa olsun nişanlım ne kadar manyak olsada aldatılmayı kesinlikle haketmıyo. kimse aldatılmayı haketmıyor cunku..

Söylediklerinde o kadar haklısın ki.. Bende ilk zamanlar senin söylediklerin gibi düşünüyordum.. Artık nişanlım düzelse bile ona dönemem baska birini hayatıma aldım.. hiç bir şey yok gibi devam edemem vicdan azabıyla derdim.. Fakat zamanla hem nişanlımın yapmaya devam ettiği, abattığı tavırları ondan daha da soğumama ve onu aldatmamdan dolayı vicdan azabı çekmememe neden oldu.. Zamanla tepkisizleştim anlayacağın..

Şuan sadece düşüncem çok yanlış biliyorum ama bu saatten sonra yeni bir hayat kurmaya cesaretim çok çok az.. en azından evlenirim nişanlımın manyakları devam ettikcede vicdan azabı çekmem diyorum ya öylesine sırf yaşamak için yaşarım.. unutmak için herseyi evlenirim diye düşünüyorum..

Nişanlının tavırlarını görüp bu ilişkiye devam etmen hata
Onu aldatman hata ki aldatmanın da bahanesi yoktur gözümde
X aşkın boş bir adam, boşluklarını doldurmuş zaten başka bir niyeti de olmamış
Yapacağın şey hayatını temize çekmek
Ne seni bu kadar bunaltan adamla evlen ne de öbürünün peşinden git

Isaretledigim su iki yeri tekrar okumani tavsiye ederim. Ikisindende hic bi hayir gelmez sana. Birincisi diger kisi seni hic umursamamis, onu at öncelikle kafandan cikarmaya calis, baska seylere yönel. Onu kafanda kesinlikle bitirmelisin, haylaz laylaylom birine benziyor, sende belki etrafindaki diger kizlardan biriydin onun icin. Arkadas olarak iyi olabilir, ama iliski icin dogru insan olmayabilir.

Nisanlinin kiskancliklari biter, gider ama ne zaman biliyor musun? Sen 50 veya 60 yasina geldiginde. Benim babamda cooook kiskanc bir adammis, kiskancligi yüzünden annemi aglattigi günleri hatirlarim, ama simdi 60 yasinda babam ama annem yorganini alip disarda yatiyorum dese kiskanmaz artik. Annemde cok rahatladi ama yillar sonra. Su an mükemmel bir es ve mükemmel bir baba, ancak o yillar anneme zehir olmus.
Annenin düsünce yapisina cok karsiyim. Ne demek bi kere nisanlandin, elaleme ayip olur? iyi ozaman adam psikopat ciksin, yinede kizini zorla ver adama? Elalemi cocuklarindan fazla düsünen anne babalara inanilmaz kiziyorum. Kesinlikle istemiyorsan nisanlini, annene karsi direnmelisin, o adamla o degil sen yasayacaksin. Annen dahi olsa, senin hayatinla ilgili kararlari bir yetiskin olarak sen verebilirsin ancak. Annene söyledin mi, sizle bile görüstürmek istemiyor beni diye?

Nisanlin sadece kiyafet konusunda veya normal erkek arkadas konusunda felan kiskanclik yapsa hadi neyse diyecegim ama hayatinda bir tek ben olacagim demek ne demek? Hastalik bu resmen, tedavi olsun sonra evlen, yoksa evlenmem de. Gözünü seveyim yakma kendini. Bak bende esimle ilgili sorunlar yasiyorum, 4 sene oldu evleneli, eger bana söylenilenlere kulak assaydim, bugün bu sorunlari yasamazdim. Toz pembe degil hersey. Hayatini belkilere, degisirlere adama lütfen, degismiyorlar.

çocukluktan beri tek erkek olarak nısanlını bılmıssın..
buyuzden karsına çıkan Bi başkası cekıcı gelmiş,tabı bunda nısanlının aptalca davranışları da etken..

ama sanmıyorumkı bu yenı kısi de doğru insan olsun..zaten sana çoktan yol vermiş..

ıkısıde olmaz yaniii..

Yorumunuz için çok teşekkür ederim.. Gerçekten bana okadar iyi gelıyorki burda yapılan yorumlar.. Dediğim gibi etrafımda akıl danışacağım, dışardan objektif yorum yapabilen kimse yok.. bir tek ailem onlarda ayrılmamam yönünde baskı halindeler.. herkes nişanlandı ayrıldı dicek, nisanlın ilerde düzelir o kıskanclıkları geçer diye bunaltmış durumdalardı.. Anneme sizinle bile vait geçirmemi istemıyor ne gerek var diye kısıtlıyor diye bahsettim.. Dediğim gibi annemin tek düşüncesi 'Elalem ne der, ya değişirse ilerde ayrılıp pişman olduğunla kalırsın' düşünce tarzında birisi..Bende artık bu dar çevrede yaşadıklarımın normal olduğunu, nişanlımın normal bi insan olduğunu, ayrılmanın çok yanlış bir şey olduğunu düşünen bir kişi olmaya başlamıştım.. Ama burdaki yorumlar dışardan aldığım öneriler okadar iyi geldi ki bana..gerçekten çok teşekkür ederim.. Kendimde az da olsa sıfırdan başlama ikisinide silme cesareti görebiliyorum artık..

Diğer kişiyle de olmucak biliyorum zorda olsa kabulmeye calısıcam.. nişanlım gibi birisinden sonra başka biriyle uğraşmaya, düzeltmeye çalışmaya gücüm yok zaten artık.. O bişeyleri düşünüp, ciddi bi anlamda kendisi gelirse bi kaç sene sonra belki anca öyle.. ama sanmam muhtemelen birini bulup evlenmiş olur oda..

Sen şimdi burada dersin ki ikisini de silme gücüm var.
Ama işin gerçeği öyle olmaz burada ki herkes biliyor.
Sen nişanı atınca o nişanlın neler yaşadığınızı muhtemelen anlatacak.
Ailen ayrılmaya karşıysa böyle bir şeyi duyunca neler olur tahmin bile edemiyorum..
Doğru kararlar alırsın umarım..

Bence kesinlikle nisanlinizla evlenmeyin sevmiyorsunuz dahasi tahammul bile edemiyosunuz ileride daha kotu olut. Ama diger cocuklada olmaz gibi olsaydi birakmazdi sizi ve ayrica bakireyim diye yalanda soylemissiniz. Nisanlinizdan ayrilin ve yolunuza bakin yeniden asik olursunuz.. ask oyle cok buyutulecek bi sey degil su an cok seviyo gibi gorunsenizde karsiniza baskasi ciktiginda akliniza bile gelmez. Ama sakin nisanlinizla evlenmeyjn. Bekaret bence onemlo bibsey degil onun icin evlenilmez

Nisanlini sevmiyorsan birak.digerkisiyide salla gitsin.zaten etrefi dolu.sen ona oyuncak olursun ancak.

İşte bazı şeyler malesefki bu kadar kolay olmuyor. bekaret gerçekten de önemli.. heleki türkiye gibi bi ülkede bence herkes, her kesim o kadar çağdaş düşüncede değil.. bekaretin hala buyuk ölçüde sorun olduğu yerler var malesef.. benim diğer birlikte olduğum x kişisi bile etrafı oldukça kızlarla dolu olan rahat diye tabir edilen tiplerden olmasına rağmen üstü kapalı bu konuları konustuğumda sordugumda bekaret konusuna nasıl baktığını, o bile bakire olmayanların o*pu olduğunu düşünücek kadar dar bir kafada.. evleneceği kişiyi ( okadar çok kızla takılmasına rağmen) bakire isteyen birisi.. yani bitirmesi yeni hayata başlama düşüncesi gerçekten çok güzel, çok rahatlatsada beni malesef çok zor görünüyor şuan.. cesaretim var ama bunu aileme kabullendirmem, nişanlımın ailesine kabullendirmem, özellikle nişanlımın kabullenmesi zor olucak.. daha 2 sene önceye kadar evlilik hayalleri kurarken, 2 sene sonra yapayalnız kalmak zor olucak.. ilerde nolucağını bilmeden, zamana bırakarak yaşamak.. Bencilce düşünüyorum farkındayım ama bu düşüncelerime malesef engel olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…