- 17 Nisan 2013
- 3.896
- 4.056
Haklısınız...Böyle bir iftira atmak isteyen biri başka bir yol bulup yine iftira atar. Bilmiyorum ben ayrıldığım kişilerin bütün eşyalarını kendi gelip almadığı sürece hemen çöpe atardım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız...Böyle bir iftira atmak isteyen biri başka bir yol bulup yine iftira atar. Bilmiyorum ben ayrıldığım kişilerin bütün eşyalarını kendi gelip almadığı sürece hemen çöpe atardım.
O da olabilir aslında ama ben kargoya teslim edince onun telefonuna bilgi gidiyor, ben eve girdiğinde anahtarı masada görsün istiyorum
Söyledikleriniz çok doğru, ben kendi hayal dünyamda yaşamışım üstelik güçlü akıllı bir kadın olduğumu sanırdım. Ama iyi ders aldım bu olaydanNiye yaaa niye ?????alkolik, saygısız bir adamın peşinde bu kadar helak oluyorsunuz?? Bu adamların iyi bir hayat arkadaşı olmayacağını evren size daha nasıl göstersin????? kafanıza saksı düşmesini mi bekliyorsunuz??Adam aldatmasa bu alkolik ,saygısız adamı çekerim, kırmızı çizgim aldatmak diyorsunuz peki devam bir gün içince ağzınızı burnunuzu dağıtır ama aldatmaz çok şükür...
İnşallah en kısa sürede normale dönerim, pazartesi ve salı günü işe bile gidemedim yıllık izin aldım, o günün şokunu daha bugün atlatabildim, yaşadıklarıma inanamadim kaç gündür
Haklısınız, saçma bir hareket olacak sanırım. Benim spor salonuna gidiyor olmama kavga çıkaran, etek elbise giymeme karışan dangalak, kendi zihniyeti gibi bakıyormuş olaylara demek kiHadi diyelim masanin ustunde gordu ne olacak? Su an sanirim duygusal dusundugunuz icin bir anahtara bile cok anlam yukluyorsunuz? Anahtari masanin ustunde gorunce duvara kafa atip beynine oksijen mi gidecek? Adam kendini bastan mi yaratacak? Hadi biraz daha iddiali olalim adam anahtari masada gorunce super bir karaktere burundu diyelim siz aldatildigini unutabilecek misiniz? Siz onu aldatsaydiniz ne yapardi?
Akıllı ,güçlü hemcinslerimin böyle insan artıklarının elinde oyuncak olduklarını gördükçe kahroluyorum, ziyan olan hayatlara çok üzülüyorum.Söyledikleriniz çok doğru, ben kendi hayal dünyamda yaşamışım üstelik güçlü akıllı bir kadın olduğumu sanırdım. Ama iyi ders aldım bu olaydan
Terk et deyip ertesi gün, beni asla bırakma benim dediklerimi dikkate alma diye kafamı karistiriyorduBeni terk et bizden olmaz diyen bi afam terk etme gururun yoksa adamin hicbir sucu yok
Haklısınız, saçma bir hareket olacak sanırım. Benim spor salonuna gidiyor olmama kavga çıkaran, etek elbise giymeme karışan dangalak, kendi zihniyeti gibi bakıyormuş olaylara demek ki
Ee iste o zaman zaten birakicaktin bide dengesizmis malTerk et deyip ertesi gün, beni asla bırakma benim dediklerimi dikkate alma diye kafamı karistiriyordu
Şuan böyle olmanız çok normal. Sonuçta kendi içinizde büyük emekler verdiğiniz bir ilişkiydi sizin için. Bu şekilde bitmesi hem bir şok etkisi hem de aldatılmanın verdiği üzüntü bunların hepsi çok normal. Kafanızı dağıtacak şeyler yapın ve en önemlisi kendinize zaman verin. Her şey geçecek, sizden daha kıymetli kimse olmasın sizin için.İnşallah en kısa sürede normale dönerim, pazartesi ve salı günü işe bile gidemedim yıllık izin aldım, o günün şokunu daha bugün atlatabildim, yaşadıklarıma inanamadim kaç gündür
Yaşadıklarımı bir başkası anlatsa inanın ben de sizler gibi yorumlardım, nasıl bir çukura düştüm neden çıkamadım bilmiyorumYa boyle tipler daima sorunludur net! Bazi kadinlar kiskancligi sevgi saniyor bu cok uzucu. Ben sundan bile bu adamin aldatma potansiyeli oldugunu dusunurdum.
Duygusal ilişkiler içerisinde iken bazen karşımızdakinin hareketlerini ve bize olan duygularını iyi ölçemeye biliyoruz bu yüzden kendimize fazla yüklenmeyin.Söyledikleriniz çok doğru, ben kendi hayal dünyamda yaşamışım üstelik güçlü akıllı bir kadın olduğumu sanırdım. Ama iyi ders aldım bu olaydan
Çok teşekkür ederimŞuan böyle olmanız çok normal. Sonuçta kendi içinizde büyük emekler verdiğiniz bir ilişkiydi sizin için. Bu şekilde bitmesi hem bir şok etkisi hem de aldatılmanın verdiği üzüntü bunların hepsi çok normal. Kafanızı dağıtacak şeyler yapın ve en önemlisi kendinize zaman verin. Her şey geçecek, sizden daha kıymetli kimse olmasın sizin için.
Onunla tanışmamız annemin vefatı zamanında oldu, o dönem sürekli yanında oldu aylarca tuttuğum yasa şahit oldu, destek oldu belki de ondan bu kadar bağlandımDuygusal ilişkiler içerisinde iken bazen karşımızdakinin hareketlerini ve bize olan duygularını iyi ölçemeye biliyoruz bu yüzden kendimize fazla yüklenmeyin.
Sonra peki. Arayıp anlatsaydınMerhaba arkadaşlar, üç yıl düşe kalka süren bir birlikteliğim vardı, bana sürekli "bizden olmaz, beni terket" diyordu, her gün aşırı derecede alkol tüketen birisi. Alkollü iken bu sözleri kullandığı için çok ciddiye almıyordum fakat en sonunda dayanamayıp evinin anahtarını kendisine üç ay önce bırakmıştım. İki aydır da hiç görüşmedik. Şu an o kadar kötüyüm ki iliskime dair detayları anlatacak takatim yok. Cuma akşamı beni çağırdı iki aydır görüşmemenin özlemiyle gittim, gece birlikteydik. Cumartesi sabahı kapısını anahtarla açmaya çalışan birinin sesine uyandık. Erkek arkadaşım hemen kapıya koştu kapının arkadan sürgüsü çekili olduğu için dışardan açmaya çalışan kişi, içeri giremedi fakat sürekli anahtarla kapıyı açtı ve her seferinde erkek arkadaşım da içerden itekleyerek kapıyı kapattı, kapıyı zorlayan kişi zile bastı kapıyı yine açmadı. Bu sefer erkek arkadaşımın telefonuna WhatsApp mesajları gelmeye başladı, bu arada ben elinden telefonu almaya çabalıyorum gözü döndü, epey bir süre alamadım telefonu. Sürekli kapıya gelen kimdi diyorum bilmiyorum diyor, çekindiğin bişey var ki acmadın kadındı değil mi diyorum sürekli bilmiyorum diyor. Bilmemen mümkün mü ben aptal mıyım diyorum. Sonra telefonu bir şekilde alıp mesajı açtım kayıtlı olmayan bir numara, "kapıya anahtarı bıraktım" yazmış. Bana "aramızda düşündüğün gibi bir şey olmadı magdur durumda olan biriydi, zaten evli ve eşiyle sorunları var" diye aptalca açıklamalar yapmaya başladı, tabi ki yutmadim. Kapıya gelen kişinin numarasını telefonuma kaydettim, WhatsApp profilinde Atatürk resmi var cinsiyeti belli değil. Numarayı kendi telefonumdan numaramı gizleyerek aradım ve kalın sesli bir kadın açtı telefonu... Anlatmak istediğim daha çok şey var ama şu an o kadar canım yaniyor ki, anlatamıyorum.
Detayları çok anlatamıyorum ama beni terk et deyip benden çocuk isteyen tedavi için elinden geleni yapan biriydi, inanın kafamı çok karıştırdı ve benim de dengemi bozduEe iste o zaman zaten birakicaktin bide dengesizmis mal
Kadına mi?Sonra peki. Arayıp anlatsaydın
Ayy tabiki degilKadına mi?
Onunla tanışmamız annemin vefatı zamanında oldu, o dönem sürekli yanında oldu aylarca tuttuğum yasa şahit oldu, destek oldu belki de ondan bu kadar bağlandım